Ana, čini se da si skužila uzrok

Neka sam neraspoložena i mrljam s hranom...
Sada je: 25 kol 2026, 13:22.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Neka sam neraspoložena i mrljam s hranom...
i sparinu (to je, u stvari, problem), ništa mi se ne jede, ne priprema, ali, na kraju, ipak, ogladnim
pa brljnem...
, navrati predveče kad nije zvizdan
, brblja do bola) da malo prošvrljam koliko stres (kronični) utječe da mršavljenje ne ide kako je planirano...pa čak je i održavanje tt puno teže...
. Bila sam na putu i skužim da sam mob zaboravila kad sam sjela u bus - kakav šok i panika...treba preživjeti dan i snaći se (
kakvi smo ovisnici) .Ana2010 je napisao/la:Super izgledaju ovi šarani na rašljama, nikad nisam to vidjela.

uopće si to ne mogu zamisliti.
koje mogu, jedino, u Intersparu kupiti. JednomCuPostatiMama je napisao/la:vauuuuuuu...i ja sam ocarina slikom! hvala za podjelu

Duga je napisao/la:..
Pastrva je puno suša riba, fino je meso, ali puno previše kostiju pa sam sklonija šaranu

a ja sam pak sklonija pastrvi jer mi šaran ima previše kostiju![]()
svaka na svoj mlin...
.Potica je napisao/la:a ja sam pak sklonija pastrvi jer mi šaran ima previše kostiju![]()
ne volim kod šarana one sitne rašljaste kosti![]()

pa sam se na moru opustila k'o žena (čašica pivice, vina...). Vratila se na nulu. Kujem si novu fazu lchf izazova i sanjarim o "čeličnijem" karakteru. Čak sam na moru uspjela napraviti realnu samofotku, inače uvijek nekako čudno ispadnem s tim selfijima. Moram potražiti neku iz starih dana da samu sebe uvjerim kako sam, ipak, nešto napravila
.
, mm mi je napravio juneći ramsteak na žaru (držao u marinadi 24h, kaže da će, iduća biti 3-5 dana - tako da znate ako se ne javim da me ramsteak strefio
). Napravila sam umak od rajčice (dinstani češnjak na maslinovom, rajčica, sol, papar, šećer, bosiljak, nije mi se dalo odstraniti sjemenke
), Bilo je izvrsno i mala promjena u roštiljskom jelovniku...uz to salata. Ideja je došla od dalmatinske pržolice sa šalšom.

(supertanka kožica, slatka...) i mirisne domaće paprike, moguće da ću samo narezati s fetom ili sataraš, brzinski...

. 

.
, može i bolje.
računala sam da nema nikoga na forumu pa sam nadopisivala svoje grijehe
(tortu...)
. Vjerujem da se kandida povukla.

Duga je napisao/la:Danas sam u woku napravila crveni luk, gljive i rog papriku sa zelenom salatom...

snowwhite je napisao/la:nek se vrijeme malo "ujesenji" pa ću valjda lakše

.
.
. 

. pa sam uz to napravila hrpu salate. naravno bez kruha.
.
.Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.