“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Tema je zaključana

Re: Klub žderonja-part 22.

20 srp 2010, 14:38

nije nuzno Mirbi....
ja sam uvijek jela sto sam i koliko sam htjela, ali nisam imala djecu i imala sam jako puno vremena za sebe, hocu reci, nije mi bio problem krenuti 45minuta ranije na posao da bi pjesacila do tamo kao ni natrag, nisam bila navecer umorna da odradim Cindy, orbitrek je bio svaki dan barem 5minuta u pogonu,.....

sad je vec druga prica. Sad kad u 23sata oboje zaspu ja nemam ni snage ni volje ni vremena ni za Cindy ni za orbitrek. Sto idem obaviti obavljam na brzinu autom, ne mogu si priustiti setkanja i hodanja okolo..... hodanja sa njima su lagane setnje, bez obzira sto traju satima to nije ono sto treba organizmu :/

i zbog toga sad i ovo malo sto pojedem moram paziti sto cu staviti u sebe....

printam si 10% i nosim sa sobom na more :mrgreen

20 srp 2010, 14:42

Plusić, pa i govorim o ženama i majkama. Da ne govorim da što su godine veće, teže se i kile skidaju. Pod uvjetom da si zdrav. Mene je najviše koštala štitnjača.

20 srp 2010, 14:50

a ja nikad nisam mogla jesti koliko želim :(

Mirb kako mjeriš koliko ćeš čega pojesti? Brojiš kalorije, grame ili?

20 srp 2010, 14:53

pa bila sam zena, samo ne jos majka :mrgreen

Tonka, koliko me sjecanje sluzi Mirbi je isla bas ciljano kod nutricionista koji joj je napravio pretrage i plan prehrane za nju.
To bi trebao napraviti svatko od nas.
Znam da je moja mama isla u Rijeku kod jedne doktorice i da je bila u soku kad je saznala koje sve namirnice njen organizam lose podnosi .....

20 srp 2010, 14:55

To ide na uputnicu ili privatno? (možda bedasto pitanje, al nikad ne znaš :oops: )

20 srp 2010, 15:00

Je, Plusić je u pravu. To je personalizirana dijeta. Recimo, moja prijateljica, koja je jače građe je dobila dijetu sa više kalorija od mene.

20 srp 2010, 15:05

i to je najzdraviji nacin za mrsavljenje!

20 srp 2010, 15:09

ja sam si zadala plan da gubim mjesecno po 2kg i na taj nacin sam do prvog rodjendana svog mladjeg djeteta fit :mrgreen
malo cu si pripomoci dijetama, malo promijenjenom prehranom, ali mislim da 2kg mjesecno nisu neka strasna brojka koju bi trebalo biti tesko ostvariti. vjerujem da ce ispocetka biti lakse a kasnije sto bude manje kg za skidati teze, ali do tada cu vec morati i vise vjezbati ;)

sad mi treba onaj "psiholoski" pocetak, izgubiti tipa 2-3kg nekom dijetom u roku od 10tak dana, tek toliko da vidim da idu.
Zato mi je ona kardio bila super - u 4 dana mi da -2 do 3kg i dalje nastavljam pazljivo ;)

javim vam se dalje sa mora kako je ide i cega se pridrzavam (jedino me muci sto na moru nemam vagu a nekako mi glupo nositi vagu od doma :mrgreen )

21 srp 2010, 07:35

Ne triba ti vaga. Osjetit ćeš po robi ;)

Edit: inače zaboravila sam ti reć da ti je plan odlilčan. U biti jedini pravi načina za doći do rezultata. Za takve rezultate je dovoljno smanjit kruh :dada

22 srp 2010, 07:27

Zglajzala sam sa sladoledom. Trebam dobit pa mi je ublažio glavobolju.

22 srp 2010, 08:28

sj gledaj na to kao na malo UH koji će ti prodrmat metabolizam :hug

22 srp 2010, 08:46

Da, nadam se. Iako se još ne vide ovi rezultati (jutros -8), ipak vidim da mogu zakopčati stvari koje prije nisam mogla. Eto to mi daje motivaciju za dalje :dada Recimo da sam na pola puta :zivili Ops, ne smijem alkohol slika :lol

22 srp 2010, 08:49

vidim da mogu zakopčati stvari koje prije nisam mogla.

i onda veliš da se ne vide rezultati... pa ovo i je najbitnije :dada
bravo!!!! :zivili

22 srp 2010, 08:54

Najvažnije je da se ne patim. Recimo ona kardiološka je patnja spram ove trotjedne.
Danas sam na siru i mlječnim proizvodima. Mlijeko ne volim, znači ostaje sir :mrgreen
Sir i jaja spadaju u istu kategoriju namirnica? Riječ je o bjelančevinama, zar ne?

22 srp 2010, 08:56

Došla sam vam reć da ne slušate šta Sj govori. Družile se prekjučer, čak sam je i pipkala. Nema sala. Laže koliko je duga, široka i debela. :lol

22 srp 2010, 08:57

A ja tila napisat da mi je drago da ti se vratija kompjuter :lol

22 srp 2010, 08:58

Da sam rekla da si debela, onda bi volila da je krepao. :lol

22 srp 2010, 09:02

Kako god okreneš nije mi drago :lol
A da van ne kažem da ja na dijeti a ova kusa čokoladne marcipane tik do mene :znoj :lol

22 srp 2010, 09:10

:rolf Lipo piše koliko kalorija ima, pa si oduzmem od nečega drugog. Ili ne oduzmem. :rolf

22 srp 2010, 09:14

bog curke, evo i mene opet :mah

ja sam na onoj dvotjednoj pauzi od dvotjedne i moram reći da sam skroz zadovoljna jer kilice nisu išle na gore, čak su prva tri dana i padale tako da sam bila dogurala i do -8, ali me je onda skršila menga pa sam opet na -6... kad se malo stanje hormona sredi, eto mene opet u akciju... došla sam na pola puta... sad ide ona teža polovica :znoj

jedini bed je što se brzo naviknem na to da u pauzi smijem jesti i finiju papicu i onda se vrate stare požude žderanja... to sad pokušavam kontrolirati, iako je nutella platila neki dan u pms-u :lol

22 srp 2010, 09:45

sj je napisao/la: Recimo ona kardiološka je patnja spram ove trotjedne.

kardio i nije "redovna" dijeta, niti se preporuca kao zdrava dijeta.
ALI na kardio u tri tjedna se gubi trostruko vise nego na 10% ili dvotjednoj....

najvaznije je naci onu koja pase tvom organizmu, sve ostalo je nebitno :)

cestitam na rezultatima i sad sam sve sigurnija da cu u ST doci totalno inkognito i ne javljati se nikome :mrgreen

22 srp 2010, 09:48

Postaješ pacijent ka i ja :lol

22 srp 2010, 09:49

cestitam na rezultatima i sad sam sve sigurnija da cu u ST doci totalno inkognito i ne javljati se nikome

Isto ti pričekaj da ja stavim slike 3 gracije, predomislit ćeš se. :lol

22 srp 2010, 09:53

stizem sutra ili ovih dana, pa ako primjetite da je Zbirac pod vodom znate da sam tu ;)

22 srp 2010, 09:57

Onda pada kava? :mrgreen

22 srp 2010, 10:03

;)

22 srp 2010, 12:05

evo me na -8, nekad -7.5. :joy
Da je netko drugi osim mene smrsavio 8 kila, vidjelo bi mu se iz aviona. a meni, ko da sam se samo malo ispuhala i nist vise :ne
zadovoljna sam, iako nisam dobro dosla na tih -8. zadnje dvije su otisle jer sam imala stresno razdoblje u kojem nisam nista jela, a i ono sto sam jela nije mi bilo fino. i jos uvijek mi nista nije fino i jako slabo jedem. Bit ce veselo kad mi se vrati apetit. :loce

22 srp 2010, 12:51

Iva srećo, veselim se s tobom zbog brojke, ali ne i razloga nejedenja :hug

doduše nikak da shvatim, zašto ti ono moraš skinut kile? :dunno

22 srp 2010, 12:51

Pa Iva i ja stalno pišem da mi se ne vidi :dunno :alc Valjda ćeš ostavit stres iza sebe :hug

22 srp 2010, 13:40

Iva - voljela bi da si ih skinula dijetom radije nego takvom situacijom :hug

kako vam se -8 ne vidi?
zapravo ne kuzim otkud je Iva skinula tih 8 :dunno

ja se drzim onog razdvajanja namirnica odn. pokusavam jesti meso sa povrcem i manistru/rizu/krompir sa povrcem, znaci samo izbjegavam kombinaciju tih namirnica (mesa i manistre/rize/krompira).

sad sam npr rucaka rizoto sa spinatom i malo vrhnja (bilo bi bolje da nema vrhnja ali kad tako decki vise vole).

kad dodjem na more pokusat cu trotjednu, taman da se u ZG vratim fit nakon 2 ture dvotjedne :rolf
Tema je zaključana