Ivana, odlican izvještaj

Zamisli da ovo piše malim slovima, onako nenametljivo i usput
- moji vele da je carboload program tjedan dana prije trke rješenje 
Sada je: 25 kol 2026, 17:05.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

- moji vele da je carboload program tjedan dana prije trke rješenje 
ma super, super, svaka joj čast. I
nisam kužila da ti je bila baš takva frka, super da ti je trenerica bila uz tebe. Moraš si još malo upoznat tijelo i možda i prije trke više pit, možda one izotonične napitke. Meni jako paše pojest komad naranče na okrijepama, ona me osvježi. A za leđa...plivanje bi ti sigurno dobro došlo.
i najbolje je tako kad si odrediš cilj i uplatiš utrku
imaš motivaciju

. Doduše nešto više km
. Uopće me ne dira brzina, trčim velike kilometraze i to mi je jedino bitno.
.
ja ima salomonke od 150 eura (ok, kupljene na akciji pa bile 500 kn) al kao šta sam napisala tempo mi je 7. MM može kraj mene trčat bos i bit će duplo brži od mene. Il imaš to u sebi il nemaš.
) odličan dan.
a moj je za ozbiljno bosonogi trkač...u sred ljeta on ode na trčanje bos...htjela sam naglasit da ti ne trebaju pare da budeš uspješan.
samo i njega malo djeca sputavaju u treniranju, al ok, ima vremena, nije da mu se žuri negdje 

. Iako ja nisam nikad trčala trek 
. ajme koliko je tu ljudi bilo... jako jako puno. ne znam koliko se inace ljudi prijavljuje na takve trke (bilo je 10, 21 i 42km), mene je to odusevilo! Mala Bornica je napisao/la:igrom slucaja sam jucer setala po piranu, i to za vrijeme trajanja 3. istarskog maratona. ajme koliko je tu ljudi bilo... jako jako puno. ne znam koliko se inace ljudi prijavljuje na takve trke (bilo je 10, 21 i 42km), mene je to odusevilo!
da li je neka od vas sudjelovala???

. meni je triatlon san snova, al od svega sam baš u trčanju najgora
imaš ironman u puli, postoji kategorija štafete... evo ja mogu trčati
Pokušala sam si stavit da gledam serijice dok trčim pa kao da ne razmišljam kako mi je dosadno al me trese i ne mogu gledat. i nikako da si ulovim ritam, il mi je prebrzo il pre sporo
A idealna mi je za sad kad sam doma i kad stavim malog spavat-mogu trenirat, al eto...kompliciram. Al ajde, ipak malo vježbam fitnes uz TV

corazon je napisao/la:meni je triatlon san snova, al od svega sam baš u trčanju najgora
ma daj krumpi! bicikliraš, plivaš? pa daj ostvari si sanimaš ironman u puli, postoji kategorija štafete... evo ja mogu trčati

corazon je napisao/la:Super mmm3....
Trka oko bledskog jezera wow! Daj link, ja bih isla
I meni trebaju nove tenesice, znaci brooks preporucate...
iva vidimo se na dvigrad treku :-)

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.