Nevenera pa nije Jutarnji provodio istraživanje i uspoređivao rezultate nego HZJZ ne znam što znači da ne vjeruješ Jutarnjem. Metode i rezultati su objavljeni: https://bib.irb.hr/datoteka/460004.bralic.pdf
Sada je: 30 tra 2026, 03:42.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

stvarno svaka čast. Ja obožavam gledati ove prije-poslije slike.
I nebitno koji smo na top ljestvici, dovoljno mi je pogledati oko sebe.

a sad ne možeš klince potjerati van osim u idealnim uvjetima (da su negdje gdje nema interneta ni mob. signala, pozeljno ni struje, da imaju neko društvo i da je temperatura optimalna). A ni mame se bas ne daju lako van
vidiš da radije vjezbaju pred kompom ili tv-om 

Liv Tyler je napisao/la:Mene jučer tetau dućanu pitala da jel mi se vrti u glavi od kad sam smršavila.
Ovo nažalost primjećujem svaki dan i često komentiram da je i u vrijeme mog djetinjstva bilo mršavijih i debljih, ali su generalno djeca bez obzira na konstituciju bila čvrsta i kompaktna. Jeli smo drugačiju hranu
nevenera je napisao/la:kod mene danas svinjske nogice

meni jučer nije bio lchf dan
) - 'ćerce mi je za to kriva, ona ih obožava, a meni ruka poleti. Danas je novi dan
. Dobro, smokve imaju nizak GI
.
.
.

Duga je napisao/la:...
...a ja jela prefine smokve (je l' to, onda, bio paleo?!)
od kada ga unosim. Mnogi se zabrinjavaju da li će im na LCHF prehrani nedostajati vitamina i minerala zbog ograničavanja voća u prehrani. Voće nije zabranjeno ali ga je potrebno ograničiti zbog visokog sadržaja šećera. Prema LCHF prehrani preporučuje se šumsko bobičasto voće kao što su borovnice, maline, kupine, ribiz i jagode, zbog niskog sadržaja šećera. Također se slobodno koristi limun, a oni koji nisu previše osjetljivi na ugljikohidrate jedu umjereno i ostale vrste voća.
nevenera je napisao/la:Duga- voće tj jabuke nije lchf.

...Također se slobodno koristi limun, a oni koji nisu previše osjetljivi na ugljikohidrate jedu umjereno i ostale vrste voća.
Duga je napisao/la:Neve, sad vidim tvoj post. Ne, ja nisam gladna, to nipošto (iako mi je ideja da to probam mrvicu i biti kako bih skinula zadane 3 kile, meni su one jako bitne).
Dakle, želim doći do načina kako ih skinuti, jer - predugo ih skidam, bezuspješno, na lchf-u.
Duga je napisao/la:Cure, meni već puca pomalo film jer sam se zalijepila za trenutnu kilažu i sad već mjesecima bauljam kako skinuti još te famozne 3 kile.
jer sam u ovih par dana izgubila 0,5 kg.
.
Ti nešto napišeš pa se moderator javi

Nije ona Isus
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.