“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

Re: curke pusite li?

14 stu 2010, 22:46

Pušila od prvog srednje, prestala na 2 godini faksa, nisam pušila punih 6 godina i počela prije 3 mjeseca. Sad ko turčin, sve nadoknađujem, užas :ne

13 pro 2010, 15:11

Pušim :ajme
Puno puta prestajala, cijelu trudnoću i dojenje bez dima, i drugi dan po prestanku dojenja, po starom :/ :/

13 pro 2010, 16:14

mare10 je napisao/la:Pušim :ajme
Puno puta prestajala, cijelu trudnoću i dojenje bez dima, i drugi dan po prestanku dojenja, po starom :/ :/

potpisujem...
ali sam trenutno na duhanu...i 2 cig dnevno...samo uz kavicu

13 pro 2010, 21:08

Ja i dalje nepušač. Mm mi se pridružio pre 20-tak dana :D

14 pro 2010, 09:24

E, kad bi moj konačno prestalo, mogla bi i ja...ovako mi miriši kad on zapali uz kavu :mrgreen

14 pro 2010, 09:26

I ja sam u ovom pusackom klubu. Borim se da ubijedim samu sebe da ih ostavim, al nasa ljubav je prevelika :hahaha

04 sij 2011, 19:43

Dok nisam ostala trudna, ponekad uz kaficu...U trudnoci ne, nakon poroda...auuuuu...K'o Turcin, nikad nisam ovoliko pusila.

04 sij 2011, 21:02

Željana je napisao/la:Pušim od prvog srednje, u trudnoći nisam zbog bebe, ali sam zato zapalila čim sam došla iz rodilišta. Kažu da se čovjek u 9 mjeseci odvikne... Nije stvar u potrebi, meni je to gušt. Popušim 2-3 cigare dnevno, eventualno ako se pije, jede na nekom eventu po pola dana ili čitavu noć, onda ode i do pola kutije. Ali opet ima dana kad ne zapalim uopće. Nema većeg gušta nego popodnevna kava uz par cigara.

pa je li dojiš? kako pušenje ide uz dojenje?

05 sij 2011, 15:31

:ajme Pušila sam i jedva prestala.Šest godina je prošlo i bilo je kriznih situacija ali ostala sam jaka i nisam počela.Našla sam motivaciju tako što su neki ljudi za koje sam mislila da nisu tako jaki prestali pušiti pa sam si zacrtala da mogu i ja.Bacila sam kutiju u smeće i prestala.Mjesec dana sam režila po kući i bila nervozna.Kriza me drmala pošteno.Ali sada sam sretna. :dada

06 sij 2011, 00:22

pusila prije trudnoce i po kutiju,pocetkom trudnoce postupno prestala...a zavrsetkom dojenja ponovo pocela,al onako,po jednu dnevno,uglavnom u nekim trenucima opustanja i gustanja,bas volim dim uz kavu.
al mogu proc dani da ni ne pomislim,no di je ekipa i cuga...uf u stanju sam cjelu kutiju zdrmat bez frke

ajme koja fuj napast... :ajme

07 lis 2011, 00:24

Ja nakon 20 i kusur godina pusenja presla na parenje :D tj. na E-cigaretu.Mislim i dalje sam ovisnik ali opet...pravu cigaretu nisam zapalila 17 dana, sad cu vidjeti koliko ce mi trbati da se "skinem" i s ovoga ;)
evo link ako nekog zanima kako to izgleda
http://parilica.hr/7-elektricna-cigareta

07 lis 2011, 01:03

:hahaha Ruzoooooo ima li to kakvog ucinka :D kod nas je jedna ova "paklica" 100e :D
A inace je dolazio neki tip, ne znam da li je psihoterapeut ili sta, prica nesto protiv cigareta tra la la, ne znam bas sta tacno i ljudi su poslije tih njegovis "seansi" ladno ostavljali bez ikakve panike i nervoze. Seansa je isto valjda oko 100e.

07 lis 2011, 01:08

Mi smo ovaj paket platili 450 kuna, vidjet ces i na onoj web-stranici cijena je ista (ona bijela cigareta mislim da je 510 tako nesto), i da kod mene evo ima ucinka, ne fale mi cigarete, ne smrdim i sto je najvaznije kad god mi se pripusi pardon pripari nigdje nije zabranjeno :lol

07 lis 2011, 01:12

a kakav je ukus? ja nikako da ostavim cigarete a morala bih :ajme
i onda kad je popusis stavis je na punjac ili kako? :hahaha

07 lis 2011, 02:19

pa ne potrosi se baterija bas tako brzo, uglavnom jedna mi je uvijek u rezervi puna tako da kad se ova isprazni stavim je puniti.Okus je po nikotinu a imas ako zelis i drugacijih, citava paleta.Ja jos parim ove pocetnicke gratis bocice pa kad isprobam neki novi okus javim ti kako je ;)
Ako se odlucis na E-cigaretu obavzno procitaj i upute o odrzavanju da ti duze traju :D

07 lis 2011, 10:47

ja isto imam ti e cigaretu, ali nažalost kod mene je to bio bačen novac :/ Osim što mi nikako nije mogla zamjeniti dim prave cigarete imala mi je okus po plastici i dizao mi se želudac kad povučem dim , a osim toga s obzirom da je to KINESKI proizvod počele su mi se po glavi motati misli o sastavu koji je unutra...tko zna kakvi su sve kineski otrovi unutra ,pa reko da nebi još veće sr.nje pušila nego što pušim :lol

07 lis 2011, 11:39

Ja ću se samo ovako nasmijati :jadnimi
A pušim lude mi glave pušačke...
Nisam u trudnoćama i nisam prvih pola godine dok sam dojila,posli bi zapalila ujutro uz kavu.
Sad san se brate raskalašila slika
Nervoza,al nije mi to opravdanje,paše mi,i ne razmišljam o tome da se ostavim.
Nisam previše i nisam doma al ako sidnen van na kavu :ajme
Cigara je jedina koja se žari kraj mene :mrgreen i ja nju volim zbog toga :ajme

07 lis 2011, 11:56

I dalje nepušač :dada .

Mm dimi sa pauzama. Ima želju prestati ali nema volje i snage - dve čaše vina i zaboravi da je nepušač :lol

07 lis 2011, 12:08

Ma pasala je i meni cigareta godinama i ovo kako kazes kinesko sranje jedino mi je pomoglo da ne zapalim :mrgreen
Odgovori