“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Tema je zaključana

Re: Klub žderonja-part 22.

28 srp 2010, 07:30

sj :kiss ako je ono što ti misliš da ja mislim :mrgreen bome ćete mi poslije itekako trebati :lol

28 srp 2010, 07:58

Tonka.M, samo se ti nama odjavi, ovakvi razlozi su uvijek najbolji...

želim ti :sve i budemo se opet pisale za koju godinicu :kiss

29 srp 2010, 07:08

TonkaM svakako nam javi je li to što misliš ;) :kiss
Evo mene i dalje u mojoj trotjednoj. Danas četvrti dan. Sumarno -9 :joy :joy Još da je toliko, taman :lol
Tko je još "u akciji"?

29 srp 2010, 07:18

sj :joy ajme meni je -9 san

ja sad nemilo koristim priliku da budem ponosna nositeljica imena našeg kluba :lol
strašno, skoro pa mi je neugodno :oops:
ali neka me, ako je ono što mislim super, ako nije krećem iznova sa trotjednom :dada

BM :kiss

29 srp 2010, 07:47

A ja bi da je ono što misliš. U rozome :mrgreen

29 srp 2010, 07:53

:srca :kiss ( i ja bi. sve to baš tako :dada )

29 srp 2010, 11:31

tonka samo ti nosi ponosno naše ime :srca

ja sam na - 2 iz čista mira. ok ne baš čista nego sam ovih dana na sirovom voću i povrću al ne zato da se mučim nego mi baš paše. jedino ujutro maznem štogod kaloričnije.
I sj i ostale ja stvarno ne znam kako vam se tolike kile u minusu ne vide, ja već osjećam ovih svojih -2. jutros sam navukla jeans minicu koju sam jedva navlačila prije 2 tjedna i imala puno veće šlaufe

29 srp 2010, 11:53

Pazi, ja osjetim po robi ali nije to ono vidljivo. Hoću reći kad puno nabaciš trebaš se dooooobro oznojit da se to vidi. Kad imaš malo kila i preskočen obrok se vidi :lol

29 srp 2010, 21:34

na kojoj ste to dijeti . prijavljujem se i ja na nju koja god da je od ponedeljka kad krenem raditi :jadnimi
dotle mi napisite koja je to i plan ,a bilo bi dobro i rezultate da me malo podigne :jadnimi

29 srp 2010, 21:44

Imaš o tome na prethodnim stranicama

29 srp 2010, 21:48

edit sve procitala i proucila , cijeli klub zderonja, nasla diejtu, malo me obeshrabrila moram priznat al na neku cu sigurno , od ponedeljka :mrgreen

30 srp 2010, 06:55

i ja cu s tobom :)
bas mi treba podrska :zivili

30 srp 2010, 07:20

Prvo cure :mah :mah Evo ja sam na toj trotjednoj. Nisam nervozna, nisam gladna, može se. U prvom ciklusu sam otišla -6 kg. Pila sam normalnu kavu (dakle s šećerom). Sada sam na trećem "krugu" :lol :mah

30 srp 2010, 09:51

flowerpower, dobri anđeo evo i ja vam se pridružujem od ponedjeljka :mah ...moram zapet.....

Eto, još ovaj tjedan ću malko smanjiti, ali od pon krećem turbo :lol

tonka samo se ti odjavi, i ja bi se rado iz tog istog razloga odjavila :kiss

30 srp 2010, 09:57

ja cu na brojanje kalorija, sve drugo mi se cini pretesko, znaci samo cu gledati da unosim manje kalorija i vodit cu dnevnik jela.
evo ovdje cu zbrajati
http://www.zdravakrava.hr/brojac-kalorija/
naravno da cu birati zdravije namirnice, ali mi pase da nemam nesto fiksno vec da si od raspolozenja slazem jelovnik.
max. unos bi mi trebao biti oko 1500kcal i vazno je smanjiti ugljikoh. jer sam skuzila da me oni drasticno debljaju.

30 srp 2010, 13:19

flower pogledala sam malo taj link i mogu reći da je sasvim ok....ja ću probati kombinirati i dijetu i brojanje kalorija...pa ćemo vidjeti

Prije mi je to brojanje kalorija bilo komplicirano, ali s ovim čudom tehnologije danas sve je lakše :D

31 srp 2010, 10:02

Imala sam ludnicu zadnja dva tjedna zato se nisam javljala. Imali smo smrtni slucaj u familiji, toliko toga za organizirati tako da nisam ni mislila na dijetu. Sve mi se pomjesalo i opet sam se udebljala. :(

Najprije jedna anegdota od jucer...
Udemo ja i muz u pizzeriju, najbolju u gradu, gdje nude pizza cut. I narucili smo mi, lik nam donese u rekordnom roku (a bili su prepuni) i dok stavlja tanjur pred mene, pogleda me i kaze da su mi donijeli duplu porciju (casti vlasnik) jer sam preslatka trudnica. :shock :shock A ja uopce nisam trudna. Prisjeo mi rucak, vjerujte mi!

Dobrodoslica najprije novim curama. :mah

Ovaj brojac kalorija mi se cini super. Pokusat cu s njim.
Iako nisam za dijete, razmisljam da ipak probam onu dvotjednu. Treba mi poticaj.

31 srp 2010, 11:36

Kandy prije svega :hug za smrtni slučaj. A i za epizodu u pizzeriji :hug. I još jedan :hug da se zbrojiš i od nekud kreneš...

31 srp 2010, 18:49

Hvala ti, draga sj. Moram krenuti sve ponovo, a bas i nemam volju. Najgore mi je sto sam jako nervozna, a ja nervozu ubijam hranom. Evo, i sada dok sjedim zakompom i pisem vama, osjecam glad ko da nisam cijeli dan nista jela. A prije 10 minuta sam pojela 2 breskve.

31 srp 2010, 19:45

O znam kako ti je. To je i mene dovelo u ovo stanje. Važno je dobro se pogledat i prelomit. :mah

31 srp 2010, 22:52

ja se ovih dana prezderavam, nisam normalna, ko cuger sa zadnjom litrom :alc

01 kol 2010, 08:20

Eh koliko sam kila tako natukla. Prvo prežderavanje jer idem na dijetu a onda prežderavanje jer sam odustala od nje :lol

01 kol 2010, 22:36

ja sam na skromnih -4.
vidim da mi se npr. trbuh maaaalo smanjio, ali nista to jos nije narocito znacajno i vidljivo.
ono sto je znacajno je sto se ja prilicno dobro osjecam, bez obzira sto nema drasticnih rezultata u kratkom roku :dada

02 kol 2010, 06:17

Oooooooooo pa kavih skromin -4, bravo :joy :joy Ruku na srce, zar tebi treba više? Meni si ti skroz ok :dunno

Kod mene zastoj. Jučer sam "pregrišila" i uzela komadić lubenice. Mesni dan, bila sam žedna i reko pa lubenica je čista voda :mrgreen

02 kol 2010, 07:39

krecemo...

da skromnih -4, meni to izgleda odlicno, a pogotovo to da se osjecas bolje :zivili

02 kol 2010, 17:44

ne jedem iza 18.00 i napravila sam danasnji izracun - dan je dobro prosao :)

niti ne ocekujem krizu ova dva prva dana, meni je obicno najveca kriza treci dan...

02 kol 2010, 20:25

E vala bih mogla i ja da vam se pridružim iako sam se upravo vratila sa letovanja tj preživela svlačenje u badić (ove godine doduše jednodelni). Ali ako sada počnem da mršavim u decembru ću za dečiji rođendan biti fina mačka :kima .

Danas sam naručila vakuum masažer, trebao bi da stigne u četvrtak. Juče sam imala čak dva gostovanja, ručak i večeru i samu sam sewbe oduševila kako sam se kontrolisala :dada . Znači može se kad s ehoće.

Dakle, She kreće sa 65kg i željna je kad tad stići do 55kg. Samo da naglasim da sam pre trudnoće imala 46kg. Neću nikakve dijete, samo probušena kašika i nekuvanje. Deca u vrtiću imaju kuvano, u frižideru je domaća pileća supa i gomila povrća, na svakom stolu u kući činije sa voćem, na šporetu šerpa sa kuvanim kukuruzima koju će Matija slistiti do večeras i više nema...

Wish me luck :mah

02 kol 2010, 22:13

evo me vama, preponosno vas izbjegavam već mjesecima :oops: , kretanje mi je palo na nula, hranom liječim frustracije, potreban mi je rez, drastičan :/ :( -osjećam se komatozno u svojoj koži

kila 66, cilj-58. Osam komada. Prije proljeća sam imala 62 :/
dojim, al dijete je toliko da se ne brinem oko zakidanja ako se prestanem prežderavati.

nekad sam bila hiperaktivna, sad ne radim ništa, i bazično kretanje mi je nikakvo. Trebam baš nogu u dupe.

I Tonka, nek bude to. U rozom. :srca

03 kol 2010, 10:24

kandy je napisao/la: I narucili smo mi, lik nam donese u rekordnom roku (a bili su prepuni) i dok stavlja tanjur pred mene, pogleda me i kaze da su mi donijeli duplu porciju (casti vlasnik) jer sam preslatka trudnica. :shock :shock A ja uopce nisam trudna. Prisjeo mi rucak, vjerujte mi!

Draga, samo da ti kažem da je možda dobro što se to dogodilo, jer ti može biti okidač, ono, da se zainatiš i kreneš - neću reći u borbu s kilogramima, nego u promjenu navika koje ne idu na ruku tvom zdravlju, osjećaju razgibanosti itd.

A samo da ti kažem :oft da je moj Lu na moru toliko te puta spomenuo i s tolikom nježnošću u glasu, prema tome ostala si mu u sjećanju kao jako lijepa i mlada teta :dada

sj - postaješ legenda ovoga topica, jedva čekam tvoje fotke prije i poslije ;)

krumpi - prije mora izgledala si mi kao totalni komad, odmah bih potpisala da imam liniju kao ti pa mi je teško vjerovati da si se tako udebljala :conf

edit: TonkaM :kiss

04 kol 2010, 07:59

Jučer sam bila na jednodnevnom izletu i napravila prekršaj. Danas se vraćam u "regilu". Bilo mi je bez veze objašnjavat šta jedem i zašto.
Mahima ispratit ću ja ovdje generacije dok dođem u fit formu :lol
Tema je zaključana