“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

Re: Klub žderonja, part 26.

12 lip 2011, 16:08

caos cure ,evo da se prikljucim i ovdje ,vec neki 20ak dana sam na atkinski i mogu reci sve naj ,u 2tj 5kg dole,bas im pase ovakva ishrana,sad laganini gubim na najgorem dijelu ,nogama,jos nekh 4-5kg i super.
sve je stvar u volji ,drago mi je zbog sviju koji se bore :mah

13 lip 2011, 07:59

Pozdrav supatnice :mah
She uživaj na moru :mah
Zeezee :mah i ja sam pročitala post :)

Meni su nadam se sa današnjim danom završila sva događanja :znoj i sad se vraćam zelenoj kuri.
Puno sam brljavila zadnjih mjesec dana ali su mi kile stajale tako da ni to nije loše. :yess
Sad se bacam na vježbanje, bicikliranje i ZK. :cheer

13 lip 2011, 08:15

...ja sam jučer brljala...prvo jedan rođendan, pa u druge goste :ajme ...uglavnom pao je komad torte i 2 kremšnite :ajme
danas mjerim ketozu i jedva da ima nešto :ajme ....sad opet par dana ZK dok ne uđem u ketozu
i 300 g gore :roll

she...uživaj na moru...mi idemo idući tjedan

13 lip 2011, 11:01

a kak to mjeriš???

i super je meni što ste mi pročitale post, sad nek me netko prosvjetli :D doduše, ima pomaka, nekih kilu i pol

13 lip 2011, 13:28

postoje trakice za ketozu....
slika
pomokriš se na trakicu i usporediš rezultate

14 lip 2011, 07:19

jutro ,da da postoje ,u mom gradu 90kn uzas, cujem da su svugjde oko 40ak ,al sutra u hercegovini nadjem nesto djabane ,eheheh,da se i ja po pipiripi vec jednom ;)
centimetri padaju ,cure sutra navecer idem na tretman kavitacije, ako mi nedodje vjestica,pa vam recem utiske jel se sta smanjilo :)
cuss ugodna dan bez brljanja ;)

14 lip 2011, 09:38

ovdje su 85kn 50kom
a ja sam kupila preko ebay-a 80kn 100kom

21 lip 2011, 14:52

mene vrijeme ubija,nemam snage za zivjeti a ne pomaknuti se...Kisa,kisa,kisa :/ samo mi se spava :bidan

Kako ste vi cure,ideli na bolje :grligrli

21 lip 2011, 22:32

Pozdrav, cure!

She juče pristigla sa mora i od danas je na zelenoj :ajme . Nije da sam baš preterivala tamo, ali nije ni da sam pazila. Živelo se na girosu (iako bez pite ali pomfritić nisam zaobilazila) i salatama, desila se i ljubav na prvi pogled sa nekakvim keksima sa čokoladnim suzama, omlatila sam i koju vrećicu štapića kao i dvestotinjak grama kikirikija, popila koji sprite...I eto ga stomačić :roll . Džaba sve fizičke aktivnosti kojima se bavih tamo bez dece :hahaha . Ono, plivanje do ''dubine'' i to...kahm :oops:

Dobro, jutros sam procurila pa sve ovo 'prežderavanje' ima veze i sa time (a iznad svega na odmoru sam i odmaram, jelte), napumpavanje vodom takođe ali svejedno sam na zelenoj i to žestokoj (opet uz mrvu sira za ručak ali to je sve)

Inače, sva ova dosadašnja muka se isplatila jer sam se usudila obući dvodelni badić a to je za mene USPEH :yess Jes' da je stomak malo visio, da su sike zamalo ispadale iz korpica (barem su okolo parili oči i molili dB da mi na trenutak popusti koncentracija pa da koja izviri :hahaha ) ali nisam se dala :dada

28 lip 2011, 14:53

:grligrli

29 lip 2011, 15:35

Opet ja sama sa sobom pricam :lol

Prolazim svaki dan kraj teretane mahnem joj usput i obecam da cu sutra svratiti i tako opet sutra da cu sutra :hahaha

Idem na godisnji jedan tjedan nadam se suncu da se isteniram i pokrijem vene i kapilare na nogama :bidan ajme kako sam ljubomorna kad vidim kod nekih zena lijepe ciste noge :mrgreen

:mah

29 lip 2011, 15:52

:mah
I ja sam se vratila sa prvog dijela godišnjeg i imam dvije kile više nego kad sam krenula na godišnji :ajme a čitavo virjeme sam ipak pazila što jedem. :roll
I tako sam sad opet na zelenoj ali mi baš i ne ide jer mi je problem povrće nositi na posao a i žuć me zeza pa mi muka od sirovog povrća ...
ali ne dam se i idem dalje :cheer što i vama želim :kiss

29 lip 2011, 18:34

Ja kako počela sa zelenom tako je i završila - nešto nemam discipline u poslednje vreme užas jedan. Klinci su na raspustu pa sam i ja kući (barem do kraja ove sedmice a onda idem na posao na par sati), vreme loše pa smo unutra i grizemo se međusobno. Još su kod svekija došli bili neki gosti nedelju dana pa smo se samo smenjivali sa ručkovima :roll

Pokušavam da pazim. Daleeeko sam od lchf-a jer ne mogu odoleti voću ali računam bolje voće nego gricklalice (mada i ovo drugo ne preskačem :roll ). Nešto me hvatala i želja za hlebom u par navrata, pa tu i tamo neki prženi krompirić, danas punjena paprika za ručak (znači i tu riža)...

Kilaža je na 62 i dalje (sećate se, na žderonjama sam starovala sa 67kg). Gledam da ujutru ustanem ranije i odradim malo orbitreka - a mrzi me katastrofa, jedva izguram 15-20min :roll. Instruktorka preko leta vodi aerobik u jednoj diskoteci (najposećenijoj) i iako to radi u jutarnjim satima nekako nemam želju da idem :/

I jedno pitanje: svuda savetuju što više obroka, jesti češće, ne preskakati doručak...Ja se u poslednje vreme najbolje osećam dok ne jedem prvi put (šta god bilo, makar i voćku jednu), posle sam stalno gladna, krv mi se slije u želudac pa bih samo ležala i varila...Jednog dana sam prvi put jela u 15:30 i super sam se osećala do tog obroka a opet kad razmislim nekako nemam osećaj da je dobro tako. I šta sad raditi? Pratiti znake organizma ili ga 'uobročiti' na 3h kao kod malih beba :ajme

29 lip 2011, 20:35

she je napisao/la: I šta sad raditi? Pratiti znake organizma ili ga 'uobročiti' na 3h kao kod malih beba

Mislim da je bolje "uobročit" jer s obzirom da si nikakva nakon jela vjerojatno ti taj obrok naruši balans i padne ti razina šećera, mislim da je ipak bolje više manjih obroka koji bi onda održavali neki balans. Ja sam sad na tri obroka prvi jedem ujutro prije posla oko 6.45, drugi na poslu oko 13.30 i zadnji doma između 18 i 20.

Mislim da vam se nisam pohvalila da sam u ova tri mjeseca koliko sam na LCHF skinula šest kila, regulirala probavu i mislim da mi se celulit malo istanjio. :D

30 lip 2011, 14:58

I ja se nikako natjerati da jedem dorucak,inace jedem voce za rucak i onda neki lagani obrok kad dodjem kuci oko 5-6.

Recimo jucer sam nesto pojela ujutro i cijeli dan nisam mogla zatvoriti usta,stalno sam bila gladna :bidan

11 srp 2011, 15:16

samo da vam :mah

Nista novo nema,vjezbam,trcim

12 srp 2011, 16:10

Samo da vam javim da sam dobila jos vecu zelju/volju za trcanjem,pronasala sam stazu za tracanje/bicikliste nedaleko od kuce pa kad sam vidjela te misice/guzove koji se krecu na toj stazi ostala sam :shock nazvala sam odma mm da si izadje i :mrgreen ide trcati kaze on a sto pa niko me ne ganja,ma izlazi i ne pitaj,nije htjeo lijen je ali sam mu zaprijetila da ce ostat bez zene ako se nastavi izlezavati na kaucu :lol

18 srp 2011, 14:29

Podizem topic da nam ne padne skroz na dno,izgleda da sam ja jedina koja nije na godisnjem :mrgreen

18 srp 2011, 22:13

Nisam na dijeti (čak naprotiv :hahaha ), ne trčim niti vežbam. Poslednjih dana uživam sa klincima na gradskom bazenu. U dvodelnom badiću. Koji mi nikako ne stoji. I ništa me ne sprečava da usput ćaskam sa zgodnim i mladim instruktorima plivanja koji mi obučavaju malce. Ono, čučnem pored bazena, izbacim sike, preklopim stomačinu i 'pratim trening' svojih blizanaca :hahaha . Mislim, moja instruktorka aerobika radi tu kao spasilac i valjda im je rekla da će nekad biti nešto od mene. Valjda kad napunim 70 :roll

U PMS-u sam, ne zamerite :hahaha
Zadnja izmjena: she; 03 kol 2011, 10:40; ukupno mijenjano 1 put/a.

18 srp 2011, 22:14

E da, u sredu uveče opet palim na more, ovog puta vodimo i klince za promenu :mah

03 kol 2011, 10:39

Pričam sama sa sobom :hahaha

Vratila se sa mora, vratila život u normalne tokove, vratila 3kg... :roll

D: paradajz, krastavac, feta, jogurt...nemam pojma, još uvek dovršavam kafu
R: pohovane paprike i tikvice, sir i paradajz
V: šta ostane od ručka verovatno

NAPOMENA: sve u minimalnim dozama, daleko od onih koje zasićuju - ako je za vajdu dosta sam bila sita i presita ovog leta:lol

Ako dobijem napade gladi poješću neku voćku - imam šljive, nektarine i kruške (ako neka preživi dan pošto planiram da pravim kašasti sok za zamrzivač od prošlogodišnjih kompota pa mi možda zatreba koja sveža voćka zbog mere)

Popodne ću lagano krenuti sa vežbicama, ova pauza me uništi :roll

03 kol 2011, 10:44

She samo da te pozdravim :mah
ja sam stalno tu :ajme
i dalje sam na LCHF ali kile ne mrdaju :/
ali i ne vježbam pa možda i zato :dunno
od ponedjeljka sam na godišnjem i sve me strah rezultata kad se vratim, ne idem na more, idem u gorje i ne vjerujem da ću vježbati, ali sam sigurna da ću jesti ... :(
I ja sam u PMS pa skužajte na depri :)

03 kol 2011, 17:16

Imate :mah od mene

04 kol 2011, 13:34

Reunion je 1.09. - pazite šta radite :kima

04 kol 2011, 16:05

Cure moje isplati se izaci iz kuce i setati tj trcati jer sam sinoc u tim trenutcima vidjela predsjednika(Obamu) kako slijece sa svojim vojnim helikopterom i masu zgodnih policajaca pa sam jos vise pojurila :hahaha :hahaha

11 kol 2011, 21:39

uf, evo i mene :ajme
ovo ljeto je bilo ubitačno za mene...doslovce sam se ubijala u slatkišima i grickalicama
i od 1.08. sam na čistom LCHF...za sada samo kila dole...ali opet se vratio onaj fini osjećaj laganoće, poletnosti, nenadutosti

......idemo dalje..............................

12 kol 2011, 09:57

Ja jutros procurila i valjda ću sada videti pravo stanje stvari. Da sam nabacila koje kilo - jesam. Ne puno, možda 1-2 ali nije trebalo. Očekivala sam i više iskreno ali nisam, hdB :roll

Da sam vežbala - nisam. Ništa. Makla se nisam. I celog leta se kunem da ću, ako ništa ranije, krenuti sa vežbama 1.08. Koji je danas? Još sam i dobila i sve se odlaže do 15-0g a tad ću već naći neki razlog :roll . Jedva čekam da mi instruktorka konačno nađe neku lokaciju za nove treninge pa da krenem konačno :roll

A na lchf ne mogu dok ne ispijem sve likere koje sam napravila i još uvek pravim :roll . Nemojte mi ukidati alkohol, ne cvetaju meni baš ruže u životu trenutno :roll

18 kol 2011, 15:00

zderonjeeeee jel zdereteeeeee :lol

ja sam u pms zderem i papir od cokolade

20 kol 2011, 21:12

ne ja ne žderem :mrgreen na strogom sam LCHF-u i pazim i moram priznat da me uhvatila velika želja i motivacija da ovaj put stvarno uspijem

07 ruj 2011, 18:01

:mah :kino
Odgovori