“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

02 ožu 2007, 19:14

kako prirodno vizualno progustiti trepavice? ošišajte vrhove, dovoljno je skratiti za ona dva mm gdje su najtanje i odmah izgledaju puno gušće.
(nekad sam to morala raditi kako ne bi umazala kožu, jer sam imala jako duge i savinute trepavice. sa vremenom su se ofucale. :dunno )

02 ožu 2007, 22:47

Rimaithor je napisao/la:Ili odi na minival trepavica-traje oko mjesec dana

??? :shock:
objasni meni neukoj.

03 ožu 2007, 00:25

Neodlučne ste mi :conf
Nešto mi govori da kupim ono što Rimaithor preporuči... ali minival neću raditi.

04 ožu 2007, 19:59

Minival trepavica je zapravo jednostavan postupak :mrgreen: rade ga u kozmetickim salonima, stave ti neki malicki vikler na trepke, gore ide neki gel i to stoji 10 minuta (mozes ih i pofarbati u crno usput) i lijepo su zavinute-uvijek, nekih mjesec dana. Meni je to zgodno za na more jer se ne moras sminkati a izgledas kao da imas maskaru :mrgreen:

05 ožu 2007, 11:09

rimaithor, jesu te skarice za uvijanje sve iste, tj da li dodjem u parfimeriju i trazim uvijac za trepavice komada 1? Moram si to nabaviti, pod hitno!

05 ožu 2007, 11:15

Ja škarice koristim od kad i maskaru. To znači negdje od srednje škole :cool

I ne bi mogla bez toga.

Naravno ima razlika, neke su bolje neke lošije. Meni su najgore bile neke plastične, to me samo čupalo a nije mi zafrknulo trepavice.

A od metalnih vulgaris, čini mi se da su sve iste.

Ima za kupiti u Irisu, tamo sam ja svoju kupila.

A za minival prvi put čujem. Farbala sam trepavice dosta puta. Moram pitati kozmetičarku i za minival. :mrgreen:

06 ožu 2007, 15:10

Metalne sa silikonom :mrgreen:

slika

:mah

06 ožu 2007, 15:13

A postoji i ovo cudo, to jos nisam probala :cool

http://www.panasonic.hr/browseProduct.jsp?entityId=3645

06 ožu 2007, 23:55

:shock:

Sad samo čekam neke pegle za trepavice i lak za trepavice, regenerator, šampon... :mrgreen:

07 ožu 2007, 23:31

Koristim Lancome i to neku novu - Fatale
/tak da sam sad fatalna :lol /

Inače, jedino mi Lancomova maskara traje 3 mjeseca :up ; nekad sam koristila MaxFactor i L'oreal i za mjesec dana sam ih potrošila.... :bum
A sad kad sam na porodiljnom, ne šminkam se svaki dan; zapravo jako se malo šminkam pa bu mi valjda maskara trajala i duže :mrgreen:

Nego, sviđa mi se ono kad se ofarbaju trepavice i to bi mi bilo super za na more (napisala Rimaithor kratku obavijest o tome ;) )
Dajte cure preporuku nekog dobrog kozmetičkog salona za to!
Fala :klanja

12 ožu 2007, 18:52

Ja sam nakon ovog topica po Riminoj preporuci nabavila ovu maskaru od YSL -EFC i stvarno mogu reći da je genijalna.Nisam ni znala da negdje u meni čuče takve bujne i dugačke trepavice :mrgreen:
Ma stvarno je dobra,učinila mi je čuda od trepavica.
ALI...peckale su me oči,e sad,da li je od nje ili zato što sam jako malo spavala noćas(niti tri sata) :dunno
Vidiću sutra,fakat se nadam da nije od nje,baš bi mi bilo krivo :|

14 ožu 2007, 13:08

Espe? I??? Bas mi je zao, al stvarno se nadam da nije od maskare :cry:

14 ožu 2007, 14:18

Rima,nije od maskare :nana :nana :nana
Stavila sam je jučer ponovo i sve je bilo u redu,jednostavno sam bila jako umorna i pospana taj dan,maskara nema sa tim nikakve veze.
Genijalna je!!!!

14 ožu 2007, 14:29

ja isto imam tu YSL faux cills i super je... nego, kupila ja onu "stipaljku" za trepavice, metalna s nekim gumastim dijelom na kontaktu s trepavicama. Jos uvijek mi ne ide uvijanje trepavica al treniram svako jutro. izgleda da ja to jako njezno i stidljivo "stipam" jer mi se bas ne vidi neki efekt.. il ja to ne znam uviti il mi stvarno nema pomoci (ono, osim umjetnih trepavica)

15 ožu 2007, 16:05

Korason, stisni ženo slobodno malo jače!
Espe :mrgreen:

15 ožu 2007, 16:39

kad se to stisne, kad ih namažeš? pazi mene s pitanjem :lol stvarno nemam pojma
a onaj češljić, valja li to štogod?

15 ožu 2007, 17:48

prije nego ih namažeš :cool . I moraš baš onak jako stisnuti i ostavit recimo 5 sekundi. I sve 5.

16 ožu 2007, 00:05

Mogu reći da koristim Max Factor 2000 Calorie i super zadovoljna i koju god da sam poslije nje isprobala nijedna mi nije bila dobra..osim Givenchy je super al mi je malo preskupa

16 ožu 2007, 16:15

eh da, naknadno sam skuzila da se to stisne i ostavi ustipljeno 30-tak sekundi, a ne ja, stisnem i oma pustim, naravno da je rezultat bio 0 bodova
danas je vec bilo bolje, zadovoljna sam :dj

06 tra 2007, 22:19

Ja sam koristila razlicite uvijace i najzadovoljnija sam s ovim metalnim sto je ogre na slici. Imala sam, zapravo imam negdje i ovaj sto se grije ali je on bezveze. Uzme duze vremena, a rezultat nije ni pola od ovoga metalnoga prastaroga cuda.
Isla sam i na uvijanje i farbanje kozmeticarki, traje dva mjeseca. Zadovoljna sam...
Mascare koje koristim su MF Masterpiece i MF LashLift, koju prije stignem. Zadovoljna sam jednako i jednom i drugom!

07 tra 2007, 21:10

Lancome, Hypnose. svasta sam probala ali ova mi je mraaaak. trenutno imam od Loreala Double Extension (dobila ju na poklon) i nije mi nikakva, imam osjecaj da se osusila nakon 2 tjedna. kako se sada ne mazem svaki dan, imam je jos ali uskoro u shoping :mrgreen:

07 tra 2007, 22:16

Meni je Max Factor 2000 Calorie apsolutni favorit. Nekada davno, u proslom zivotu, sam isla na uvijanje i farbanje trepavica i bila sam zadovoljna. Kao sto vec rekose, super za more.

12 tra 2007, 13:56

Ja sam definitvno probala sve i svašta, ali ova maskara mi je definitivno No.1 (Illusionist od Estee Lauder)

slika

12 tra 2007, 22:03

kako prirodno vizualno progustiti trepavice? ošišajte vrhove, dovoljno je skratiti za ona dva mm gdje su najtanje i odmah izgledaju puno gušće.

...ma ja sam to napravila u 6. osnovne, vođena mišlju da sve dlake bujaju nakon rezanja, pa će i trepavice biti gušće :roll: .. pa odrezala ne 2 mm nego skoro do korijena... malo je reći da su moji ukućani razrogačili oči kad su vidjelo to ionako svijetlo, plavo dijete bez trepavica :strah
...brzo su narasle, ali ništa gušće nego prije, šmrc :dunno

14 tra 2007, 09:46

Hmm ona dva milimetra? Pa to nije malo... Dva milimetra stvarno nije malo kad je o trepavicama rijec...

18 tra 2007, 10:15

magnolia je napisao/la:lancomove maskare se ne razmazuju i ne ostavljaju grudice.
koju god uzela super je! mozes ovdje vidjeti kaj imaju:
http://www.lancome-usa.com/_us/_en/make ... ascara.htm

Ovo potpisujem meni super a čula od profića da su njihove maskare super. :3srca

28 kol 2007, 13:29

podizem topic (da podijelim iskustvo ;-) ):

kupila sam neki dan maxfactor masterpiece i mogu reci da sam jaaako zadovoljna. a imala sam raznoraznih (i puno skupljih). ne lijepi trepavice, nema grudica i djeluje vrlo prirodno.

28 kol 2007, 13:52

Koliko košta onaj Rimin i škorpin No.1 YSL effect faux cils???
Baš mi se potrošila stara maskara pa da probam ovu kad je tako dobra. :mrgreen:

28 kol 2007, 13:53

Max factorom (2000 Calorie i ona sa rozom gumenom četkicom) nisam nikako zadovoljna, presuhe su mi. :svadja
Volim kada je četkica mokra kada se izvuče...

Uglavnom koristim L'oreal x 4, a sada x5 koristim i oduševljena sam.

Obzirom da trošim puno maskare, u prosjeku 1,5 mjesečno :dunno ne kupujem Dior, Lancome, Chanel...itd...

zato koristim njihove pudere i rumenila, jer mi duže traju od maskare...

28 kol 2007, 14:02

barbi, ako se dobro sjećam, 199kn. ali se isplati.

edit: 196 kn zimus bila (provjerila sam na izvještaju kartice)
Odgovori