Sada je: 30 tra 2026, 03:42.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Drži se.
ni moje nažalost kod mene uglavnom psiha tjera na klopubeammama je napisao/la:Da, jesam. Ali baš ne primjećujem da sam počela značajno manje jestiBojim se da moje klopanje i nema baš puno veze s tim da li osjećam glad ili ne.

Danas sam se uspjela othrvati želji za mirisnim pecivom (nije mi to inače neki gušt ali danas pod pauzom kako je zamirišalo) uzela sam svoj jogurt i odmah na blagajnu.... Pokušat ću da se ne važem do 01.02. da vidim jel će se što pokrenuti ako ne bude idem kod doktorice sa "dnevnikom" što sam jela pa nek kaže što trebam mijenjati. 

Naravno jučer sam konstantno bila gladna ....

. Meni jako pomaže pri djeti da pijem zeleni čaj, on pomaže da se iz organizma izbace štetne tvari i malo više mokriš, što ti je dok si na djeti ok.

mislim da se tijelo nakon nekog vremena navikne na manje hrane i da tablete nisu potrebne toliko dugo (vjerovatno ovisi i o tome koliko inače jedeš i koliko imaš viška). Sretno.

Sretno.

bubac 2005 je napisao/la:kad bi zbilje izgubila taj osjećaj da moram nešto gurnuti u usta, pa gdje bi mi bio kraj!?!?
moram se nekako trgnuti, a kako ne mogu imati flaster na ustima, odlučih se za ovo....
i do mene, pratim vas redovito ali i kod mene je problem pa se jos nisam odlucila za reductil.Da, kužim te, ali se kod mene pokazalo da potreba za žvakanjem i osjećaj gladi nisu nužno povezani i da mogu itekako imati osjećaj da moram nešto gurnuti u usta i bez osjećaja gladi

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.