“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
28 tra 2010, 12:07
zeezee je napisao/la:ova DNAge od nivee kaj je JIA stavila, ima sad s faktorom 30.
uzela jučer u dm-u. nisam dosada stavljala anti-ageing kreme, a trebala sma već, pa sam htjela iskombinirati s višim faktorom.
a taj mi treba zbog trudničke melasme na čelu. zbog koje sam i šiške odrezala

pa sad prolazim vrhunac mukotrpnog puštanja istih da izrastu. koma...ali,nadam se da kremica ima nekog učinka, pa da neće morati opet škare radit.
krema ti neće izblijediti već dobivene fleke,nego samo zaštititi lice od novih
btw.ja se ne bi pouzdala u te kreme tipa nivea dna + faktor,negdje sam pročitala da ti njihovi zaštitni faktori i nisu "pravi" faktori
Normalna krema ili losion samo sa zaštitnim faktorom bolji su izbor,tako mi je i dermatologica savjetovala
28 tra 2010, 13:18
znam da mi ih neće izblijediti...fleke sam tretirala tijekom zime adekvatnim sredstvima. sad jel od toga, ili zbog šiški koje to pokrivaju, a nosila sam podosta i šiltericu, ta se jedna ogromna fleka smanjila. dakle, ovo i jesam uzela zaštite radi... dugo je ljeto, kad završim s ovom još uvijek mogu preć na spf 50 od la roche posay koji smatrošila prošle godine...
edit: inače, sviđa mi se tekstura ove niveine - ni rijetka, ni pregusta, fino legne na kožu nakon par minuta, nije preteška
29 tra 2010, 13:05
Jučer se ponovih u Bioderminu hidratantnu za dan (za noć stavljam Sebium akn - od iste kuće).
Sad još nešto za zaštitu od sunca - jel netko ima nešto Biodermino?
29 tra 2010, 13:15
upravo kupila bioderma toniranu kremu
nadam se da je dobra
29 tra 2010, 14:46
Ja sam stvarno svašta ispobavala. Imam suhu kožu i flekice na licu, pogotovo oko nosa.
Ništa mi nije tako dobro kao Eucerin.
29 tra 2010, 14:47
Mojoj mami Eucerin briše bore
30 tra 2010, 14:39
mahima je napisao/la:Mojoj mami Eucerin briše bore

Kažem ja...dobaaar
Odlična je i ona njihova za tijelo. Al ja govorim o kremama za suhu kožu, ne znam kakvi su proizvodi za mješanu.
05 svi 2010, 22:25
Evo danas kupih onu novu kremu od Afrodite s anti-age i lift ucinkom vidljivim nakon
1 sata 
sto je reklamiraju na svakom cosku
Bas me zanima hoce li me moji prepoznati kad se ujutro probudim, upravo sam se natrackala i sad cekam ucinak
11 svi 2010, 10:53
paolla prepoznase li te tvoji?
Ja sam prije par dana kupila Eucerin za suhu kozu i za sada sam jako zadovoljna. Promjenila sam hrpu krema i sa svakom sam se morala mazati makar 3-4 puta dnevno da ne bi bilo onog zatezuceg osjecaja. Sa Eucerinom se mazem ujutro i navecer i sve super. Vidjecemo hoce li potrajati.
11 svi 2010, 11:44
happy- bit ce da me nisu prepoznali, ignorirali su me cijeli dan

salu na stranu, jako sam zadovoljna sa kremom, lagane je teksture, lijepo se razmazuje i upija i koza je elasticna i djeluje svjeze i mladenacki
11 svi 2010, 11:49
Ja sam došla da pohvalim kremu za oko očiju Sebamed Q10, koju sam pomenula u prethodnom postu. Zaista ima efekta.
20 svi 2010, 09:49
curke pogledajte temu prirodne kreme - oduševit ćete se