“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

Re: Orbitrekuše-zbor! (2.dio)

31 svi 2010, 18:40

S orbitrekom vam ide uglavnom ovako - ili vozite svaki-svakcijati dan unutar nekoliko mjeseci ili odustanete; ili vas ponesu rezultati ili vam se na da.

Zato je vipica i rekla, a ja potvrđujem, da se vozi i kad te boli glava i kad ti se ne da, i kad si umoran, bezvoljan...

Dakle, dižite guze :dj :dj

31 svi 2010, 18:44

Mahima :salut

31 svi 2010, 18:53

:kiss

31 svi 2010, 21:54

Jesam jesam jesam. 30 min orbija, 2 min leg magic, i malo pilatesa za kraj da se rastegnem :mrgreen
A sad komad pizze zasluženo :oops:

01 lip 2010, 08:20

da se vozi i kad te boli glava i kad ti se ne da, i kad si umoran, bezvoljan

i još jednom, za poticaj :mah

02 lip 2010, 11:17

ovo sve vrijedi što kaže mahima, treba biti uporan i vježbati svakodnevno. tim više sam sad u bedari, jer sam od petka navečer u bolovima, u ned sam i na hitnoj bila i nema šanse za vježbanje. ili imam upalu jajnika i jajovoda, ili se endometriom na jajniku nešto buni, ili.... ne zna se točno. kak ide to s vježbanjem i zeznutim jajnicima, kad bih mogla početi opet?
naravno, ne namjeravam počinjati ništa dok traju bolovi (popustili su već prilično, moram još sljedeći tj provjeriti crp ponovo).

02 lip 2010, 16:11

joj zee di ćeš vježbati dok boli, kad te popusti navali...
jasno mi je inače sve ko dan, ali kod mene je trenutno jako gusto...mislim na raspored jer sam u biti cijele dane solo s klincima, a ova najmanja ima i grčeve, ali onako poštene. Nadam se da ćemo ubrzo to proći. Eto kod mene uvijek neka akcija, a iskreno oko 22 kad svi zaćore, više stvarno nisam sposobna za ništa :/

02 lip 2010, 16:17

zmajic, ja vježbam (vježbala sam dok nisam orbi dala na servis :roll ) ujutro prije posla - pokušala sam kombinirati jedan dan ujutro pa drugi navečer ali najsigurnije mi je odvoziti ujutro.

02 lip 2010, 16:34

I meni je milije u jutro otprašiti, imam više snage... :loce

04 lip 2010, 15:50

:mah
I ja se prijavljujem! Orbitrek je doma vec od 9.mjeseca i ne vozim ga bas redovito, ali u svaki slobodni trenutak kad sam doma pokusavam ga ugurati. Vozim na najmanjem opterecenju cca pol sata. Oznojim se prestrasno, ali i inace se brzo znojim pa to nije neko mjerilo.
Nego, kak vi uspijevate vjezbati prije posla? U kolko se dizete i od kolko radite? Ja se nemrem dici, a i kad se dignem i odvjezbam treba mi bar pol sata da se prestanem znojiti, a gdi je jos spremanje sebe i djece na posao/vrtic. Taman bi se trebala ponovno tusirati kad dodjem na posao.

05 lip 2010, 17:03

Ma najbitnije je da vozimo, pa kad god :lol

05 lip 2010, 17:47

ja se jos nisam odvazila i krenula ....

06 lip 2010, 12:43

IvanaB je napisao/la:Nego, kak vi uspijevate vjezbati prije posla? U kolko se dizete i od kolko radite?

Eto pa izračunaj. :mrgreen Živim u VŽ i radim u Sesvetama. Radno vrijeme mi počinje u 7,30, nakon svakog vježbanja perem kosu+ naravno tuširanje.... Može se kad se hoće ;)
edit: stigao mi orbi :nana

07 lip 2010, 09:43

Henrietta je napisao/la:
IvanaB je napisao/la:Nego, kak vi uspijevate vjezbati prije posla? U kolko se dizete i od kolko radite?

Eto pa izračunaj. :mrgreen Živim u VŽ i radim u Sesvetama. Radno vrijeme mi počinje u 7,30, nakon svakog vježbanja perem kosu+ naravno tuširanje.... Može se kad se hoće ;)
edit: stigao mi orbi :nana

Superženo spavaš li ti??? :lol

07 lip 2010, 10:01

to sam se i ja zapitala :lol

ja jos nisam upogonila svoj orbi, ne mogu se nikako prisiliti na to....
koliko sam imala optimizma u pocetku toliko mi se sad neda....
recite mi da je jos prerano nakon poroda i da ne moram zuriti i da imam vremena i .... :mrgreen

07 lip 2010, 10:06

Plusić - s dvoje male dječice doma, u stalnoj gužvi, nedugo nakon porođaja - pa naravno da ti nije do orbija. Bitno je da šetaš i umjereno jedeš.

07 lip 2010, 10:08

:kiss

07 lip 2010, 11:26

pravo zbori mahima.
Spavam :mrgreen

08 lip 2010, 11:06

Henrietta - skidam kapu i klanjam se do podruma. Svaka cast. Ja imam volju i navecer se veselim tome da cu ujutro vjezbati, ali ne mogu se ustat, NE MOGU!. A kad se i ustanem, navecer sam slomljena vec u 9. Tako da za sad, vjezbam predvecer.

08 lip 2010, 11:15

IvanaB, kako je mahima pisala nema izgovaranja najteže je ustati i stati na orbi a ostalo je sve super. :mah

24 kol 2010, 23:03

ima li koga? :)

meni danas cerkica prokomentarisala kako se orbi pokvario, vise ne svira (ona i batica ga redovno jasu :)), inace ga ja vec dugo ni ne primecujem.... pogledam, ono nema baterija :dunno ....ukapiram da ih je mm izvadio zbog dece... pre neki dan je pomenuo da bi ga (orbija) stavio na ebay, da nam ne smeta, posto meni nicemu ne sluzi....
i bas sam se postidela danas :oops:
i zato resih da ga malo upogonim
izdrzala sam celih 10 minuta
bruka
na najmanjem opterecenju
eto, sad kad sam to javno napisala, mozda postanem malo vrednija. da se ne moram stideti....

a vi, vezbate li?

25 kol 2010, 08:17

jok :loce
od 1.9. cu. ko fol ;)

25 kol 2010, 09:08

Ja počela prije desetak dana, sad sam na 55 minuta dnevno, a ima različite programe pa si namjestim onaj sa mjenjanjem opterećenja da se ne ulijenim. Bit će dobro ako izdržim i dalje tako :mrgreen

25 kol 2010, 12:28

zmijac :klanja

ja sam se od povratka s go. prebacila na bicikl dok god bude vrijeme ok
dnevno vozim oko 70 min, 16-18 km

25 kol 2010, 14:06

evo ja danas odgulila 65 minuta :mrgreen Nadam se da će biti nekih rezultata :cool

09 ruj 2010, 13:06

Zmajic tebi svaka čast !
Ja jučer nakon duge stanke (zbog svakodnevnog bicikliranja u prirodi :lol) odvalila opet svojih 35 min, bez frke :nana
Zadnja izmjena: VIPmama; 09 ruj 2010, 14:57; ukupno mijenjano 1 put/a.

09 ruj 2010, 13:26

CicaBg je napisao/la:ima li koga? :)
...izdrzala sam celih 10 minuta
bruka
na najmanjem opterecenju
eto, sad kad sam to javno napisala, mozda postanem malo vrednija. da se ne moram stideti....

a vi, vezbate li?

Jok!
Al' kod mene više nema ni stida ni srama :lol

:loce

09 ruj 2010, 22:46

A pije li itko l carnitin prije akcije?

10 ruj 2010, 07:47

sad moram ići tražiti što je to :oops:

10 ruj 2010, 07:59

Pila sam ja onaj od 1500 najjači, to je super stvar, ali ne za dvadeset minuta vježbanja jer nema efekta onda. :mrgreen
Odgovori