“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Tema je zaključana

Re: Klub žderonja - 24. dio

23 ruj 2010, 11:21

Meni najlakše pada ovaj dan sa sirom :dada a najteže onaj samo jajčani to mi je katastrofa i na kraju dana me boli želudac.
I tak na kraju svaki dan nešto zgriješim :oops: ali barem sam potpuno izbacila kruh i tjesteninu pa se nadam da će se ipak nešto vidjeti.

Kao za peh sad svaki dan netko u firmi ima rođendan i sad su kolači na stolu, par metara od mene, a mogu se svega odreći i ne sanjam ćevape ali kolačima ne mogu odoljeti. :(

24 ruj 2010, 08:21

Kod mene isti lanč boks ko jučer :lol Prednost je to što organizirano ponesem hranu od kuće, a ne kupujem smeće i sendviče.
Meni je nateži dan voća. Zaboli me želudac, ma valjda ne mogu psihički podnjet pomisao da ne jedem ništa konkretno :dunno

24 ruj 2010, 08:34

ja danas imam svježi sir za gablec, za ručak (opet) povrtna juha, al sad sam u nju stavila i mrvičak nemasne junetine

a i meni je voće teško, bilo mi je lako preko ljeta dok je bilo lubenica :dada

iako su mi jaja najviše bljak :(

24 ruj 2010, 08:42

Kada rastopite 2 buco ili zdenka sira i na njih bacite jaja - dobijete jestiv obrok :dada

24 ruj 2010, 08:53

a kad meni jaja nisu jaja ak ih ne jedem s kruhom :oops:
i tonom salate :oops:

24 ruj 2010, 10:24

Ja danas krećem ispočetka sa krompirom, juče sam bila totalo skenjana pa sam pojela 100g prženog kikirikija i pola milke sa lešnikom (to nabrajam ono superkalorično - jela sam ja i lubenicu i breskve i parče kinder pingui-ja koji je ostao od gostiju...). Mada razmišljam da od danas krenem sa tronedeljnom - imam kuvani krompir, imam karfiol i papriku za užinu, pečem paprike za zimnicu pa mogu maknuti i neku sveže pečenu i malo posoljenu...Videćemo...

A malo morala nikad nije na odmet: sinoć mi sinak kaže:

- Mama, baš si mi lepa :ljubav
- Ovakva čupava i debela?
- Pa nisi puno čupava :ljubav

A odjutros svekijima nešto nije dobro - konstatovali kako sam smrrrrršala....i to oboje za sebe, nisu se čuli međusobno. Moram danas da im kuvam kafu zbog toga :rolf

24 ruj 2010, 10:31

Sinko ti je zakon :rolf :rolf

a svekijim bi ja i kavu i kolače i ručak skuhala za takvu izjavu :dada
(mogu se ja hvalit kad znam da bi moji prije umrli od gladi nego nešto takvo rekli :loce )

24 ruj 2010, 16:55

ja sam od jucer bez plina....
jutros nestalo i struje...
osjecala sam se ko krapinski pracovjek pa sam se tamo i uputila....
na putu prema tamo zapela u Rosesu....
umjesto shoppinga se pocastila djecjim menijem - Roary ( pileci file punjen sunkom i sirom i krumpirici + iznenadjenje = kinder jaje).....
toliko o mojoj dijeti...... tjesim se da sam pojela samo pola menija a tri i pol sata trcala po rosesu :mrgreen

24 ruj 2010, 18:19

Plusić mogli se na povratku svratiti na dijetalni čaj ili kahvu :(

24 ruj 2010, 18:35

Znas da sam i htjela ali me bilo strah daljnjeg prejedanja kod tebe ;)
jos mi je u sjecanju onaj kukuruzni kruh kojeg nisam mogla prestati jesti cak ni kad mi je vec postalo neugodno :mrgreen

24 ruj 2010, 18:55

:lol bez brige u ovim teškim danima nema oblizeka doma... dobili bi nasjeckanu sirovu mrkvicu i salatu endiviju :mrgreen

25 ruj 2010, 18:12

Ja na poslu jutros od 7 i tek sada nasla malo vremena da nesto bacim u usta. Naravno, bila su to dva najdijetetnija sendvica koje je covjek ikad vidio. :/

25 ruj 2010, 22:50

mene uhvatio pms. žderem sve jestivo. dobro, na jedem kruh niti nešto tog tipa (već par tjedana nisam pojela ništa brašnasto, tjesteninasto ni krumpirasto), al sam pojela par kockica crne čokse iz Lidla i cijelu vrećicu pistacija koji su mi dozvoljeni, tipa 20-ak komada :lol . ne tješim se ničim, jer kad sam nedavno vidjela u nekom časopisu koliko treba aktivnosti da se sagori recimo 100 kalorija, čini mi se da bih za ovo danas trebala trčati do Siska.

26 ruj 2010, 07:12

Mene jučer uhvatilo neko bez veze raspoloženje i platio je jedan sendvič. I nisam trčala nego legla :lol

26 ruj 2010, 08:08

Ja bih od sutra trebala počeri sa tronedeljnom. Kažem trebala, ko zna šta će me puknuti za ova 24h pa da ne obećavam previše :lol

A ovih dana sam se kao kontrolisala do večeri a onda sve usvinjim kao juče npr večerom od cele vrećice kukuruza šećerca :roll

26 ruj 2010, 09:15

Mene je ovih zadnjih dva tjedana ubio posao i smjene od 12 sati. Jel mi vjerujete kad vam kazem da sam mogla jesti tek nakon pet kad bi mi sefica otisla jer po njenom nije lijepo kad se jede na recepciji. Pa ko da sam mislila jest na recepciji. Bila bih se sakrila u ured. I tako sam do pet bila toliko izgladnjela da bih smazala nesto bezveze, sta se moze brzo ubacit u usta i pogristi bez da moram biti na pauzi 5 minuta (a kamoli tek pola sata kao sto bih trebala biti). Trbuh jeste manji, nekoliko grama sam izgubila jer sam preko dana jela stvarno premalo, ali me sustigao drugi problem s obzirom da nisam jela povrce vise od deset dana - zatvor. Joj, kad se sjetim da me ovakve smjene i pregladnjivanje cekaju jos najmanje tri tjedna!

26 ruj 2010, 17:30

joj kandy, pa ti se moras bas izgladnjivat :/

ja sto sam skinila, skinila sam. vratio mi se apetit :loce ne moram ni reci sto to znaci.
probat cu se skulirati, al gladna sam stalno :jadnimi

26 ruj 2010, 18:01

I ja sam,IvaV, gladna stalno. Grozno nesto!!!

27 ruj 2010, 07:47

mrzim vikende :ne
od subote popodne ni sama ne znam koliko sam toga stavila u sebe :oops: prestrašno :oops:

al danas je novi dan :loce

27 ruj 2010, 07:56

Tonka.M je napisao/la:mrzim vikende :ne
od subote popodne ni sama ne znam koliko sam toga stavila u sebe :oops: prestrašno :oops:

Potpisujem. Ali kad bi se tako lako skidale kile onda bi se po godine prežderavala a po gladovala :lol Iako sam pojela par keksića Domaćica, nije mi bilo žao jer sam ih se baš uželila. Sad sam mirna :mrgreen

27 ruj 2010, 08:55

Tonka.M je napisao/la:mrzim vikende :ne

Ja sam pred zoru sanjala da jurim pljeskavicu po Beogradu :roll A da sam barem gladna, sinoć sam se trpala kao guska :roll

Ali danas je prvi dan tronedeljne - povrće :mrgreen

27 ruj 2010, 08:58

Baš sam ponjela balancane u šalši (patliđane s rajčicama).
Ja sam pred zoru sanjala da jurim pljeskavicu po Beogradu

:lol ne znam da li da se smijem ili brinem :lol

27 ruj 2010, 09:42

she :lol :lol

i ja sam se jutrs probudila gladna... a ne bi ništa rekla da sinoć nisam večerala... i to dooobro večerala :roll

28 ruj 2010, 07:48

Već sam pojela malo kuhane šunke. Danas mesni dan. Ovu kuru nisam ništa smršavila :dunno Malo jesam brljavila, ali opet da nisam otišla ni kilo mi je nemotivirajuće.

28 ruj 2010, 08:21

Ja ludim od sebe same :roll . Do 18h sam jedna osoba, nakon 18h se transformišem u tasmanijskog đavola :place

28 ruj 2010, 08:26

Sve smo mi Dr Jekyll and Mr Hyde. Samo je problem što kod nas ovaj mr Hyde prevladava :lol

28 ruj 2010, 11:30

She dobar ti je potpis :zivili

28 ruj 2010, 12:41

Ma divan :loce

28 ruj 2010, 14:12

she, ma jesi stvarno ono sanjala? :drink
U biti ja jako često sanjam hranu kada je se po danu odričem... čak katkad sanjam miris, konzistenciju i okus, stvarno...
Kad je hrana tako fiiinaaaaaa.... :srca

Potice, čuj, 4 kg su 4 kg :faca , u svakom slučaju bravo...

sj, koji je tvoj cilj na kraju? U minusu si 10 koliko sam vidjela.... koliko ti još treba?

Inače, ovaj put o svojoj prekjučer započetoj 10% dijeti javljam pokorno i samozatajno, bez velike pompe :pee ... čak sam i font smanjila da budem neupadljivija, možda mi pomogne da lakše smršavim.. :lol

Dakle, tek kad čovjek počne odvajati namirnice skuži kako je neophodno - kombinirati te iste namirnice... :lol
Jučer sam preskočila doručak jer se nisam stigla pripremiti dan ranije - iako i dalje ne znam što jesti za doručak na dan povrća - za ručak varivo od kupusa, mrkve i luka (bilo je tu i nekoliko kockica mesa koje sam trebala odvojiti, ali one nikako nisu htjele iz mog tanjura :mrgreen ), za večeru krumpir-salata; upravo krumpir salata mi je pun pogodak, baš bude zasitna...

Danas pojela dimljene kuhane puretina za doručak, a za ručak skuhala bijelog pilećeg mesa - sa šunkom... :drink
Odlično prija papirnata suha piletina s pikantnom šunkicom, mljacc...
Za večeru ću to vjerojatno reprizirati.
I super je osjećaj piti vodu od stvarne žeđi nakon šunke, a ne kao na voćnom danu...

Zanima me sljedeće za ubuduće:
- zgodni prijedlozi za doručak za prvi, povrtni dan
- mogu li se jaja iz tog najgoreg dana zamijeniti nekom drugom namirnicom?
Čemu su jaja nutritivno najsličnija? :da?
Sj?

...mašem...

28 ruj 2010, 14:34

Ma sanjala, kako nisam :roll A da sam barem bila gladna, rekoh već :roll

Inače, i meni su jaja najgora. Mislim neretko si za doručak obarim 2 jajeta pa jedno pojedem celo a od drugog samo belance i super mi je ali kad ne moram :lol

Ja neću klasičnu tronedeljnu već ću izbaciti hleb, grickalice i ždranje iza 19h (za početak, posle to planiram prebaciti na 18h pa na 17h...samo da zaživi). Trenutno sam na nekakvom proteonskom danu, ne baš zdravom ali moram smanjiti želudac :/ . Što reče pf, super je piti vodu nakon nečeg konkretnog :lol
Tema je zaključana