Sada je: 30 tra 2026, 03:42.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

. Kupila sam 2 sipke i gumene obruce - 4*2 kg i 4*1 kg. I rukavice! Mislim da ce mi to bit dosta zauvijek. Sad cu si pripremit utege od 4 kg da probam. Uzela sam i dvoje kratke hlace, jos neke stvarcice za ostale clanove obitelji, nakupilo se...

Raj za sportaše. Tek sam nedavno bila prvi put jer mi nije baš usput, uzela sam si tajice i sportski grudnjak. Sad hoću još jedne tajice jer su ove savršene, a i moram djeci kupiti biciklističke kacige. Upisali smo starijeg na penjanje, moram se raspitati jel i njemu treba kakva osnovna oprema za trening (ai Decahtlon je preko puta te umjetne stijene gdje se penju, bit ću tamo svaki tjedan, bye, bye lova
)

. bolje gumeni u svakom slucaju, ja bi bez problema mogla osteti parkete kad od muke pustam utege na pod

. Trbuh mi je ravan, ali salasto/spekast, uvijek bio. Bokovi su siroki, uvijek takvi, ali ima potencijalja za jedno 7-8 cm manje.

TanjaMT je napisao/la:Ja bih htjela poceti. Koji je od ovih programa za preporuciti za trbuh, bokove i struk? To me ultra muci. Trbuh mi je ravan, ali salasto/spekast, uvijek bio. Bokovi su siroki, uvijek takvi, ali ima potencijalja za jedno 7-8 cm manje.
Mislim da je svaki od ovih programa dobar, samo gledati da bude ok za početnike.
Ipak sam se preznojila 

. Zao mi je sto nisam mjerila cm.
podrske novim vjezbacicama.

Radim sa ženama i nemali put sam naišla na žene koje su stalno nekako bucmaste(ili sebe vole tako okarakterizirati) iako su već 6 godina na dijeti i jednako toliko na kardio spravama. Ne,to nisu debele osobe. Neke od njih to nikada nisu ni bile. ALI im smeta "onih 5" koje su i dalje na mjestima gdje baš ne bi trebale biti. Kao da postoji idealno mjesto za višak masti! No i dalje traže uzrok problema zatvarajući oči pred očiglednim. Da to što rade već 6 godina JEDDNOSTAVNO NE FUNKCIONIRA. I da. Pitaju me za savjet. Ali mogu sa sigurnošću reći da me od 8 žena MOŽDA jedna posluša. Moj savjet? „Moraš nabaciti više mišića“. Kakva riječ! Kakve li drskosti!! Pa ja želim ući u manji broj odjeće jer više u nikaj ne stanem a ona meni predlaže – BIildanje. DA, koka. Bildanje. Nazovimo to i tako ako želiš. Bildanje, toniranje tijela, zatezanje, „onak kak izgleda J.Lo“. Nazvimo to kako oćeš. Istina je da si zamjenila prioritete i da cilj postati „manja“ znači sustavno jesti sve manje i manje . Istina je i da je mišić u fazi propadanja , da se metabolizam usporava i da kalorije iz dana u dan moraš spuštati jer se tijelo nevjerojatno brzo navikava i odbija suradnju. No spuštati ih – dokle? Do kada ti ne pozlije na traci i iznesu te iz teretane uz riječi „a neznam kae bilo, sam se srušila“. Nemoj. . Raznolikost koju tražimo i konstantno naglašavamo, nije nužna samo u prehrani – već i u treningu.
. Zasad nastavljam s ovim, jos bar 2 tj. 
nije da nemam motivacije, ali ne znam kako bi dalje... 
Da li bornice mogla chaleen midificirati dane kad su noge sa lower fix i barre legs?
Meni je kod chaleen extreme super kaj ima puuuno ramena i lkedja a to jeesencijalno.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.