Sada je: 30 tra 2026, 03:42.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
nevenera je napisao/la:Povećati utege i nešto zabavno raditi
Meni je les mills zakon

pulse je napisao/la:Ima li neka vježba koju nikako ne uspijevate savladati kako treba?
Neke mogu napraviti, ali nema šanse da izdržim (vremenski ili brojčano) koliko treba u nekom treningu. I u svakom treningu nađem nešto takvo
A inače ne mogu "leđnjake", znači razne vrste vježbi koje se izvode ležeći na trbuhu (Supermen poze i sl.).

, a nešto s utezima...
pčelica_maja_23 je napisao/la:ma sve je meni sjelo na mjesto sa našom nevom. koka nemaš pojma koja si inspiracija i to bez da se čovjek osjeća ljubomoran, spor, ugrožen...baš si motivator i zato što si usmjerena na svoje. ne gubiš se i ne trošiš na nebitno

Tako da ću nastaviti s tim.

morena je napisao/la:pčelica_maja_23 je napisao/la:ma sve je meni sjelo na mjesto sa našom nevom. koka nemaš pojma koja si inspiracija i to bez da se čovjek osjeća ljubomoran, spor, ugrožen...baš si motivator i zato što si usmjerena na svoje. ne gubiš se i ne trošiš na nebitno

, nisam znala
), i svidjele su mi se vjezbe pa sam jutros odradila lower i upper body piyo (ukupno 40tak minuta). odlicno!!! je volim te pilates/joga vjezbe
. veceras cu i burn circiut 2 po chalean extreme planu i programu. malo cu sama kombinirati
.nevenera je napisao/la:Idu moji spavati prije. Ali ne ide nećakinja koju čuvaju
Kako su došli tako su moji se sve digli kad su čuli njen glas. Dok sam ih legla i napravila što imam je bilo već kasno
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.