Di su svi?
Garant zderu dok ih nema!
Bubica trci ko da gledam!
Sada je: 30 tra 2026, 03:42.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Kombinirala sam svašta u njima, ispale su odlične.
Čudi me da se nisam razbolila.

Većinu tih stvari si sebi ne mogu priuštit, naročito zadnjih 10 dana. Ako izbacim kruh, manistru i rižu, ostalo mi je preskupo.
Potica je napisao/la:Kupila sam indijske orašćiće za lepinjice, i pojela ih prije nego sam stigla napraviti lepinje.![]()

mirbi je napisao/la:Mene ubijaju financije.Većinu tih stvari si sebi ne mogu priuštit, naročito zadnjih 10 dana. Ako izbacim kruh, manistru i rižu, ostalo mi je preskupo.
![]()

mirbi je napisao/la:Mene ubijaju financije.Većinu tih stvari si sebi ne mogu priuštit, naročito zadnjih 10 dana. Ako izbacim kruh, manistru i rižu, ostalo mi je preskupo.
![]()

Gloria's Mum je napisao/la:Minus 2 cm u struku i +2kg na vagi!![]()

MatiMokoš je napisao/la:Što se slatko "smije" pojesti? Najgore mi je kad se suzdržavam od slatkiša danima pa nakon togs poludim i potamanim brdo čokolade. Pa da to izbjegnem, što bih slatko mogla poklopati kad me ulovi šiza?

Gloria's Mum je napisao/la:ogavni zeleni caj koji ne da je ubio zelju za slatkim vec zelju za zivotom,za bilo cim![]()
nikad mi nije bilo jasno kako iko taj čemer može da voliGloria's Mum je napisao/la:Najbolje nista.
Zelja za slatkim se gubi nakon par dana.

Dobro, znam da neću, aliiii daj ženo kad me puknu hormoni luda sam ko šlapa i imam užasnu potrebu za nečim slatkim (voće ne računam). Bez obzira koliko dana prije toga nisam jela slatkiše.

MatiMokoš je napisao/la:Jel ok miks menta, kopriva, matičnjak, kamilica
samo bi ja izbacila kamilicu jer joj ne vidim svrhu u ovoj kombinaciji.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.