“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

Re: Žderonje ponovo žderu

10 lip 2013, 13:57

Čekam da naraste. Pojeli mi kosov(c)i. :lol

10 lip 2013, 13:58

Naravno da može, ja samo filteruše i pijem.

10 lip 2013, 22:20

mirbi je napisao/la:Mogu ja pit šta god triba. ;)

Može li biti u flter vrećicama, a da je kvalitetan?

može biti u filter vrećiama i dovoljno učinkovit, to da.
no kvalitetan ne.

kombiniraj vrečice za poso i putovanja /brzinu a herbu za po doma

11 lip 2013, 07:50

Zato i pitam. Jer, uglavnom čaj pijem na poslu, al nemam uvjete (a i ne da mi se :mrgreen ) gnjaviti sa biljkama. ;)

11 lip 2013, 08:52

A mozes si i pripremiti vrecice za posao, ima u dm-u vrecica za caj, pa ih napunis sa mjesavinom koji imas, pricvrstis, i evo ti filter vrecice :).

13 lip 2013, 15:35

breza, bazga, metvica i uvin je kombinacija koju preporučuju za mršavljenje na akupunkturi.

13 lip 2013, 15:42

Mala Bornica je napisao/la:A mozes si i pripremiti vrecice za posao, ima u dm-u vrecica za caj, pa ih napunis sa mjesavinom koji imas, pricvrstis, i evo ti filter vrecice :).

tako ja radim, kad mi se da :dada

02 srp 2013, 09:39

Ne jedete više? :lol

02 srp 2013, 12:42

Jucer i danas ne jedem silom prilika. Upalio mi se umnjak jedva otvaram usta a zvakanje je sf... :lol

15 srp 2013, 22:54

Hvala Bubsek na dijeti!

Cestitke curkama na uspjesima i istrajanosti! :5

Nakon sto sam mjesecima citala vasa iskustva, ohrabrila sam se nakon sto sam dostigla vrhunac u svojim gabaritima, tako da sam poslije 3 tjedna negdje priblizno na -10% . Mislim da mi trebaju jos bar 2-3 ciklusa. Nadam se da se u tjednu odmora necu rasprasit po zabranjenoj klopi:)

ps: cak sam bila katakter da sam izdrzala slavonsku svadbu, a da nisam probala niti jednu tortu niti kolac niti prekrasnu vrucu janjetinu...aaaaa....

22 srp 2013, 16:36

2tj na prezderavanju.
Rezultat tjesna garderoba.
Very nice u pol sezone :ajme
Al sam izgustala.. :whew
Danas prvi radni dan.I prvi dan zdrave ishrane.Pijem vodu.I razmisljam koji mi ovo klinac trebalo!
Taman sam se stesala kak treba.I uvijek odustanem kad sam tako blizu cilju!Grrr!
Ima jos grijesnih?

22 srp 2013, 17:57

ja sam počela vježbati!
mali korak za čovječanstvo ali veliki za mene. ;)
spremam se vec dugo da pocnem sa jillian al' mi je manjkalo motivacije, na samom sam početku ali imam entuzijazam pa guštam u tome (pola sata svaki dan),
prežderavala sam se slatkišima i tu sam stavila ne baš tačku ali odlučila sam ne biti baš toliki žderonja i preorjentisati se na povrće i voće, kad ako ne sad u sezoni...
tak da, držite fige da ne odustanem, a odlučna sam da neću...važno mi je ovo vježbanje a ne očekujem od sebe nikakvu bezgrešnost kad je riječ o hrani...znam da će tu biti i dalje ispada, al' nek ih bude tu i tamo.

i da, nisam postavila nikakve nerealne ciljeve, za par mjeseci bih poželjela par kilograma i koji cm manje,
puno mi je važniji ovaj "zdravstveni" dio glede vježbanja, ishrane i efekata...
činjenica je da se daleko bolje i zdravije osjećam kad vježbam, a nisam jako dugo ovako ozbiljno počela. ;)

22 srp 2013, 23:15

Olja :yess
Svaka cast, meni se bilo lakse odreci vecine slatkog nego ista vjezbati :lol
To sam ja i moja lijena nesportska rit :p

Sad si priustim svasta kad mi dodje, kilaza ok, ne ide na gore.

22 srp 2013, 23:52

Dudley je napisao/la:Sad si priustim svasta kad mi dodje, kilaza ok, ne ide na gore.
e ovo zvuči baš kako treba,
s tim da imam osjećaj da mi (ti i ja) različito reagujemo u ovom "kad mi šta dođe", pa u tom grmu leži zec, odn. ja moram imati vježbanje radi ravnoteže, jer baš da živim život 'umjereno' kad mi dođe (da jedem što volim s vremena na vrijeme) i nisam kadra.
ali dobra vijest je da sam i ja imala duge periode kad bih mirno prolazila kraj UH polica, niš' mi nije mogla čoksa sa police :mrgreen , i onda bi me nešto navelo da se spotaknem, ja sam ti onaj tzv. emotional eater, ovakav jelac + što imam ovisnički karakter (o čokoladi) pa kad se to 2 udruži :lol
pa me u takvim periodima mogu spasiti vježbe, been there,
iliti, moram biti preventivna i dugoročno promišljati.

23 srp 2013, 17:20

Haha...ma kuzim, imala sam ja periode kad sam znala pojesti pola protvana kolaca sama samcata, cokoladu nisam otvarala ako je ne bi cijelu pojela, nakon dobre vecere jos slistiti petit beuere kekse...i tak :ajme

Sad pojedem fakat ponekad svasta, ali to je iznimka ipak...a i metabolizam igra veliku ulogu sigurno.

25 kol 2013, 02:53

Gloria's Mum je napisao/la:2tj na prezderavanju.
Rezultat tjesna garderoba.
Very nice u pol sezone :ajme
Al sam izgustala.. :whew
Danas prvi radni dan.I prvi dan zdrave ishrane.Pijem vodu.I razmisljam koji mi ovo klinac trebalo!
Taman sam se stesala kak treba.I uvijek odustanem kad sam tako blizu cilju!Grrr!
Ima jos grijesnih?

Isto,majke mi :ajme
Gadim se sebi sama koliko se nekad ulijenim i zderem :bonk

25 kol 2013, 10:37

Ja se stalno spremam na dijetu ali nisam motivirana. Imam groznu prehranu koju nisam u stanju promijeniti i osjecam se kao hrcak u onom svom kolutu. Proslo je 28 mjeseci otkako sam rodila a nisam skinula ni grama. Zapravo, bila sam jednom skinula 4 kg i opet ih vratila nazad. Odgovaraju mi kratke i rigorozne dijete jer nisam u stanju da se dugorocno suzdrzavam od junk fooda. :ajme Uglavnom, prije trudnoce sam imala 57 a sada imam 64,65 i da mi je barem doci na 60... Posebno ako bi isla na novu trudnocu kroz koji mjesec. Ovo je bilo samo jadanje, da izbacim frustraciju.

Zapravo, ne bojim se dijete nego toga da cu opet sve dobiti nazad. :|

05 ruj 2013, 20:27

Samo da se prijavim da tucem 3 krug i na -11 sam:)

svi sad primjete i dijele komplimente, a ja cvjetam :proljece

05 ruj 2013, 20:32

Svaka čast na gubitku :yess

Krenula sam brzopleto da te pitam šta konkretno radiš, kad vidim da vrtiš 10% dijetu. Jesi li pravila pauze između ponavljanja?

05 ruj 2013, 20:41

hvala puno pulse! :proljece

prvi put sam imala 5 dana pauze, jer sam krenula dijetu pogresno, prvi dan povrce pa drugi voce i onda gledala sto je za 3. i shvatila da moram iz pocetka:)

drugu turu sam produljila s 4 tjednom cistog, jer sam isla u Ohrid tjedan dana kasnije na ljetnu skolu, a tamo je klopaaaa vaaaauiuuuuu i nisam je se htjela odrec, i stvarno sam pojela svaki obrok, cak i kolace:) (mislila sam da sam dobila 2-3 kg, a ono samo 600 g koji su otisli brzo)

i sad sam pri kraju mjesanog tjedna 3. kruga

12 lis 2013, 17:38

mirbi je napisao/la:Meni ne fali junk. Ja volim lipu spizu, maslinovo ulje i tako to.

citam vas i u puno postova sam se nasla,meni bas ne treba veliko skidanje kila,krenula sam na pilates i jogu i ocarana sam sa time.imala sam 65 kila ovo lito.kad sam sama sa dicom,osusim se ko balakar,a kad dodeje muz,pomaze mi u svemu i idem 5 kila gore ko od sale...sad sam malo toboze prestala copat sve zivo,vjezbat,pijem tablete one alge clorellu,i 4 kila je otislo ko od sale..

probala sam one vocne i povrtne sokove al ubi me mucnina i zgaravica...
imam gastritir i nebi smila mljecno,blablabla...

volim dobro mumati,ne radim,dosa sam sa dicom,i kuham pecem ,sve u sesnaest...tila za vikend raditi ferero tortu koja valjda u jednom zalogaju ima 10000909090101000 kalorija...

izbacila sam kavu,vec skoro misec dana nisam kavu popila.u kuci caja narucila cajeve koji su me odusevili...ujutro pojedem jogurt,snitu integralnog kurva i malo sunke purece ili nesto tog tipa,za rucak obavezno kuvano...uvadjam puno salate...grcka salata nam je top topova...

cili dan grickam onaj studentski miks,bademe,ljesnjake grozdjice brusnice...

i navecer nakon treninga...khm,sto da pojedem?? kazu da bi trebalo ugljikohidrate...
neki dan pojela par zlica rizi na mlijeku i krepavala cilu noc...bananu? kukuruzne pahuljice?? na svakon stranici na internetu drukcije pise...

utegla sam se dosta,al jos bi,da snizim jos kilo dva ,spasilo bi me.mozda 5 kila ne znaci nekome al ja na kicmi odma ositim,nekako se tromo osicam...
umisto cukra koristim steviu i super sam se navikla.

ali slatko,neznam bas ....nemoren odoliti,kad prodjen kraj milke sa grozdjicama mene znoj oblije... :znoj

moze li savjet koje ugljikodirate ili sto pojesti nakon treninga?a da mi ne bude tesko zelucu

14 lis 2013, 16:13

zderem i zderacu,ko nevjeruje i njegov cu rucak pozderat :pcela

14 lis 2013, 20:26

Floribunda je napisao/la:snitu integralnog kurva

ne zamjeri, ali moram se nasmijati :hahaha

14 lis 2013, 21:45

Ma šta se smiješ, krivina je krivina - svaki kruv je krivina, pa makar bio integralni. :lol

BTW, tko tije rekao da je uvečer dobro jesti UH???? Najčudnija preporuka za mršavljenje koju sam ikad čula. Navečer možeš uzeti UH jedino iz voća (kad je u pitanju tako malo višak kg, inače ni to, samo mrvu proteina i laku noć). :)

14 lis 2013, 21:55

Daniela32 je napisao/la:BTW, tko tije rekao da je uvečer dobro jesti UH???? Najčudnija preporuka za mršavljenje koju sam ikad čula. Navečer možeš uzeti UH jedino iz voća (kad je u pitanju tako malo višak kg, inače ni to, samo mrvu proteina i laku noć). :)

to je rekao netko jako mršav :lol
ja kao pojedem ikakav UH navečer - doviđenja - sutra imam bar 2 kg više. čak i sad kad vježbam

14 lis 2013, 21:58

čitam...educiram se....i evo, prisjeo mi jogurt :p :lol

14 lis 2013, 22:00

Jgkurt je ok, Mmajo, dok u njemu nema kojekakvih slatkiša, žitarica i ostalog. :)

14 lis 2013, 22:03

ja drugi niti ne konzumiram. čisti.
jedino, on mi je za dijetu :mrgreen a prije njega sam pojela sendvič za glad :ajme

14 lis 2013, 22:05

Ostajem pri tome da jogurt nije problem. :lol Ostalo ti iskobiniraj drugačije. :)

14 lis 2013, 22:08

nije, nije.... :)
meni je ok, popiti čašu jogurta prije spavanja ili krišku sira. to mi je ok, ako sam jako gladna (kao danas, npr.)
moram se psihički srediti i posložiti stvarčice u glavi...onda sve fercera. :)
Odgovori