Sada je: 30 tra 2026, 03:35.

Žderonje ponovo žderu

“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.

Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Re: Žderonje ponovo žderu

PostPostao/la Daniela32 » 14 lis 2013, 22:29

To možeš i kad si najdisciplinarija. bitno da ne jedeš UH direktne. Zato mi je ona preporuka za Flo vrluo čudna (ona malkice ima skinuti, moćda je dosta ukinuti UH za večeru i slatkiše općenito i za mjesc dana bi bila stani i gledaj).
Daniela32
Forumski Mastercard

Re: Žderonje ponovo žderu

PostPostao/la Floribunda » 26 lis 2013, 23:01

Daniela32 je napisao/la:Ma šta se smiješ, krivina je krivina - svaki kruv je krivina, pa makar bio integralni. :lol

BTW, tko tije rekao da je uvečer dobro jesti UH???? Najčudnija preporuka za mršavljenje koju sam ikad čula. Navečer možeš uzeti UH jedino iz voća (kad je u pitanju tako malo višak kg, inače ni to, samo mrvu proteina i laku noć). :)

smotana sam i brzopleta,eto otkud moja snita kurva

ja sam sad na 62 kila.i nikako vise dole...prestala sam paziti,opet sam zderonja cudim se samoj sebi da ne grem gore...pitala sam trenericu i ona je rekla nek jedem sto mi odgovara,onaj ko nema problema sa kilama nek jede sto oce..

ja sam danas napravila ono sto se ne smi nanci u najludjem snu,sestra mi je napravila takve palacinke da bi mrtvog covika diglo iz groba,pojela 3,i na to isla vjezbat jogu,skoro crkla.i samo srknula litru vode,mislim da sam sita do sutra navecer.toliko o mojoj djeti...

fenomenalno se osjecam.pokusavam izbaciti secer al ne ide pa ne ide...
ucvrstila sam se,trbuh je nestao,ocrtavaju se misici...bas sam zadovoljna.

za ovo UH sam procitala na nekoj fitness stranici...inace poidem malo sira i kruva i jogurt.ja nemoren,ja kad sam gladna ja sam neuracunljiva...van sebe...imam osjecaj da haluciniram i vidim hranu oko sebe...pitam se kakava bi bila da stvarno imam problem sa kilama i da stvarno moram pod nus smrsati...pa ja bi crkla...
Mala Flor 2011
Mali Flor 2010
Floribunda
rodila srcem

Prethodna

Natrag na Fit i zdrava

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.