Sada je: 30 tra 2026, 03:35.

Reductil - tablete za mršavljenje

“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.

Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Re: Reductil - tablete za mršavljenje

PostPostao/la beammama » 08 vel 2008, 21:21

Henrietta ništa se ne javljaš. Da li još koristiš tablete i kako ide. Ja skroz prestala i sad se ponovno hrabrim da počnem ispočetka.
beammama
burek pod bor

PostPostao/la Henrietta » 09 vel 2008, 21:37

Beammama, Pijem ga - povremeno odnosno dok ne uspijem normalno ručati na poslu pa već znam da ću večerati više nego mi treba..... Rezultat stoji i ni gore ni dolje.... Još ću tako koji tjedan dok ne budu duži dani da odem barem pola sata na trčanje ili vožnju bicikla poslije posla onda ću ga piti baš svaki dan da uopće ne večeram ništa....
Kako je tebi? Dok ne ide kazaljka gore :drink

bubac 2005,
kako je tebi? Piješ? Ide što dolje?

:bye
K: Kada svi mi budemo veliki, tko će onda biti mali?
K: Molim odrezano, a ne narezano!
K: Volim te preko kaktusa!
Henrietta
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la beammama » 10 vel 2008, 22:52

Ja već jedno vrijeme nisam ni na vagu stala.
Veli moja sestra pred mojom djecom "Idem mamu pitati jel ima kakvu tabletu protiv zubobolje" a Amadej joj odgovara: "Ona ti to nema, ona ima samo tablete za mršavljenje" :drink
beammama
burek pod bor

PostPostao/la Henrietta » 11 vel 2008, 08:54

:drink bravo A. Kako djeca brzo sve primjete.

:mase
Henrietta
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la bubac 2005 » 11 vel 2008, 10:31

ma koma sam....
meni uopće ne djeluju na centar za glad....
ja sam fakat gladna..
baš sam nekako tužna, potrošim toliko para i onda ništa
ni kila...a i kako će kad ja ko sumanuta derem po klopi...
baš vam zavidim...
bubac 2005
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Plava » 03 ožu 2008, 16:04

Dali mi netko može reči gdje se mogu pročitati kontraindikacije i nuspojave reductila i xenicalla?
plavi filozof.....
vrti mi se u glavi
"Ništa nije poput razgovora s nekim tko je u istom položaju!"
Rođendani moje djece- dani anđela
Plava
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Vesna13 » 12 ožu 2008, 22:26

Mogu vam reći da su to jedine tablete koje djeluju, ali nuspojave su prilične - razdražljivost, glavobolje, poremećaj menstrualnog ciklusa. Žena u ljekarni rekla je da je to opasno, a meni je bilo neugodno pa sam rekla da nije za mene, ha ha ... Ali kile idu dolje ... Sve ima plus i minus, ne
Vesna13
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Henrietta » 12 ožu 2008, 23:49

Brljam i to opako. Klasika, čim mi se poremeti ritam ja prestanem paziti na prehranu :svadja Ako sve bude prema planu u subotu i nedjelju ću provesti detoksikaciju a i u subotu konačno idem po bicikl i sjedalicu za sina pa će valjda i to dati nekih rezultata mislim korištenje istih a ne sam čin kupovine :mrgreen: . I dalje stojim s kilama. :oops:
Reductil djeluje individualno kako kod koga a da li je opasan neznam, a i jako je relativno što je opasno a što ne... zapravo sve je danas opasno :dunno

:mah
Henrietta
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la pulse » 13 ožu 2008, 11:42

A da li ne neko cuo za tablete Liptyl? http://liptyl.com/index.html

Citala sam razne komentare onih koji su probali. Neki su super smrsali za kratko vrijeme. Drugi kazu da su samo bacili pare. Ko ce ga znati :dunno
pulse
atletičarka

PostPostao/la beammama » 13 ožu 2008, 21:23

Henrietta, ja ne brljam. Totalno sam stala :oops: Moram se pod hitno trgnuti u 5. mjesecu smo kumovi na svadbi. :roll:
beammama
burek pod bor

PostPostao/la Ewere » 17 ožu 2008, 00:35

svi bi mi voljele tu malo manje, tu dosta manje a gore malo vise. Ja duboko vjerujem, ono,nema snase da me se uvjeri da osoba ne jede ili da se hrani zdravo pa da je debela ili ima plus 20 ili vise.svi mi znamo gdje grijesimo ali nam je tesko raditi na sebi i svojim minusima, to je najtezi job na svijetu.
ti se HENRIETA ne kreces uopce iako si u giru ali ti sjedis na poslu stalno pa u autu pa onda se jos za veceru napucas. Ja mislim da bi bilo bolje da se lijepo i zdravo najedes ujutro,dorucak je isto obiteljski obrok, za rucak skromno a vecera voce ili jogurt i znas vec sama sta treba
ja imam mali problem s kilama, u odnosu na vas ali znam di grijesim, imam malu cerkicu i stalno sam doma s njom i ne krecem se, ja sam neka cudna osoba pa ja osjetim glad mozda 1 u tjedan dana ili ponekad jednom u mjesec dana ali ja znam da bi trebala jesti,dogadjalo mi se ranije da mi kruli u stomaku ali to je sto sam tad jako malo pila pa mi se org sokira od tekucine.
voda,voda i samo voda
kretati se,pa i rad u kuci s djecom je kretnja i ciscenje stana i sve ali treba na sve obratiti paznju i biti svjestan da je debljanje mocan neprijatelj i ne opustiti se nakon 3 izgubljene kile nego tek tad zapeti i jos jace
ja sam se prvo napalila na tu tabletu pa si poslije mislim da je bolje ne i da moze i na zdravi i prirodni nacin a ne samo kemija,je tako M?
Ewere
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Plava » 17 ožu 2008, 08:44

Draga moja, dali ti misliš da mi to sve neznamo? Ja bih osobno mogla napisati magisterij o zdravoj prehrani, i kad nebih živjela sa PCOS om i ovako stresan život možda se nikad nebi udebljala 20 kg. Ustvari nikad nisam bila mršava (ali niti nisam bila nikad ni ovakva). Ti vjerojatno neznaš što je to emotivno prejedanje i neznaš što znači dobiti 20 kg za tri mjeseca i onda smršaviti 13 kg, da bi za 3 tjedna dobio 15 nazad. I još nešto svi mi čistimo po stanu, ja imam troje djece i kuću i tatu. Kućanski poslovi se ne ubrajaju u kretanje već ti je to hodanje,trčanje,bicikl,teretana i sl. :bye
plavi filozof.....
vrti mi se u glavi
Plava
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Plava » 17 ožu 2008, 09:57

Još sam zaboravila napisati , pa neznam tko je rekao da će tablete same skinuti kile? Svi bi htjeli samo da nam pomogne da ne osjećamo stalno glad. A i same znamo da se mora promijeniti način prehrane. Ja osobno vjerujem da gotovo nitko više ne misli da je debel a ništa ne jede. Naravno postoje iznimke (hormoni, štitnjaća i sl.) Možda bi se ti ipak trebala malo informirati o debljini i što debeli ljudi prolaze tokom svog života. Debljina sigurno nije slućajna i mislim da je to jedna od težih bolesti....
plavi filozof.....
vrti mi se u glavi
Plava
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Henrietta » 17 ožu 2008, 13:05

Ewere je napisao/la:svi bi mi voljele tu malo manje, tu dosta manje a gore malo vise. Ja duboko vjerujem, ono,nema snase da me se uvjeri da osoba ne jede ili da se hrani zdravo pa da je debela ili ima plus 20 ili vise.svi mi znamo gdje grijesimo ali nam je tesko raditi na sebi i svojim minusima, to je najtezi job na svijetu.
ti se HENRIETA ne kreces uopce iako si u giru ali ti sjedis na poslu stalno pa u autu pa onda se jos za veceru napucas. Ja mislim da bi bilo bolje da se lijepo i zdravo najedes ujutro,dorucak je isto obiteljski obrok, za rucak skromno a vecera voce ili jogurt i znas vec sama sta treba
ja imam mali problem s kilama, u odnosu na vas ali znam di grijesim, imam malu cerkicu i stalno sam doma s njom i ne krecem se, ja sam neka cudna osoba pa ja osjetim glad mozda 1 u tjedan dana ili ponekad jednom u mjesec dana ali ja znam da bi trebala jesti,dogadjalo mi se ranije da mi kruli u stomaku ali to je sto sam tad jako malo pila pa mi se org sokira od tekucine.
voda,voda i samo voda
kretati se,pa i rad u kuci s djecom je kretnja i ciscenje stana i sve ali treba na sve obratiti paznju i biti svjestan da je debljanje mocan neprijatelj i ne opustiti se nakon 3 izgubljene kile nego tek tad zapeti i jos jace
ja sam se prvo napalila na tu tabletu pa si poslije mislim da je bolje ne i da moze i na zdravi i prirodni nacin a ne samo kemija,je tako M?

:klanja hvala na prosvjetljenju. Godinama sam u teškoj zabludi :mrgreen:

plava, ;)
Henrietta
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Ewere » 17 ožu 2008, 14:45

Henrietta, sorry ako sam tako zvucala ali nisam mislila nista lose sto sam ti rekla da ti je bolje jace doruckovati nego obilna vecera. Nisam ni htjela pametovati ni nista i necu ti se vise ni mijesati na tvojoj temi,sorry i odo ja

Plava znam sta to znaci i ja dobijem u mjesec dana 5kg, ne znam odakle.u trudnoci sam dobila 3kg, po porodu laksa jos 5-6 koje drzim i sad treci mjesec ja i vise nego na pocetku trudnoce,a ako neko ne jede too much onda sam ja to, i to me pila i ono ne znam sta bi jer,ono i sa ovih 68 bi se samo u duge dolcevite nosila i kuzim sve, da s naglaskom da ja ne dojim malu od pocetka i opet mi kilaza raste, tako da znam podosta i razumijem a ti se palis ni za sta
Ewere
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Plava » 17 ožu 2008, 14:59

Ewere je napisao/la:Plava znam sta to znaci i ja dobijem u mjesec dana 5kg, ne znam odakle.u trudnoci sam dobila 3kg, po porodu laksa jos 5-6 koje drzim i sad treci mjesec ja i vise nego na pocetku trudnoce,a ako neko ne jede too much onda sam ja to, i to me pila i ono ne znam sta bi jer,ono i sa ovih 68 bi se samo u duge dolcevite nosila i kuzim sve, da s naglaskom da ja ne dojim malu od pocetka i opet mi kilaza raste, tako da znam podosta i razumijem a ti se palis ni za sta

Ovo što si ti napisala sada nema nikakve veze s onim što si napisala gore, čak mislim da si sama sebi kontradiktorna. Ovdje ne govorimo o par kila viška, niti o kilaži od 68 kila. A niti Reduktil nije za one koji nemaju problema sa pretilošću a to ti je draga moja kilaža za najmanje 25 veća od ove na kojoj si ti sada i nemoj mi govoriti da razumiješ jer ne razumiješ. I uopće se nisam zapalila samo sam ti vratila komentar. I nemoraš otići sa topica jer je to mjesto gdje svi imamo prava biti i pisati. Sa ovog nas foruma nitko neće otjerati dok god smo pristojni, dakle tko voli nek izvoli.
Ja sam u trećoj trudnoči izgubila 15 kg a nisam bila na dijeti, samo sam jela neslanu hranu zbog tlaka, ali te moje trudnoće su bile jedini period kad su mi jajnici bili normalni.
plavi filozof.....
vrti mi se u glavi
Plava
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Ewere » 17 ožu 2008, 15:10

cuj zbog mojih zdravstvenih problema sa kicmom ja isto ne bi trebala imati od 50 i koje kile,znaci jos 2 tjedna pa cu biti na plus 20

a nigdje se ne sjecam da sam vidjela da je H. pretilna nego da joj je tesko izdrzati da ne vecera,preko dana se turbo zdravo hrani a kilazu nisam vidjela nigdje
Ewere
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Henrietta » 18 ožu 2008, 02:11

[quote="Ewere"]Henrietta, sorry ako sam tako zvucala ali nisam mislila nista lose sto sam ti rekla da ti je bolje jace doruckovati nego obilna vecera. Nisam ni htjela pametovati ni nista i necu ti se vise ni mijesati na tvojoj temi,sorry i odo ja
/quote]

ne trebaš nigdje odlaziti, dapače svako mišljenje je dobro došlo - oprosti na mom sarkazmu ali to što si ti gore napisala je već bilo napisano i većina ovdje bi mogla napisati knjigu na temu debljine, pretilosti, emocionalnog žderanja.... znamo mi sve samo volimo papati a i znamo si naći dobre argumente da bi se opravdali. :drink

Ja kupila bicikl - konačno!! Kaciga za Karla i sjedalica koštaju više nego cijeli bicikl :shock: Jedva čekam lijepo vrijeme pa da krenemo u akciju :proljece
Henrietta
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la bigboy » 01 tra 2009, 13:46

Bok,

ja nisam mama, a ni žena. Imam problem s tezinom i cuo sam vec za reductil tablete, ali kad sam ih isao kupiti u ljekarni nisu mi ih dali jer mi kao treba lijecnicki recept za njih... Ako mi mozete reci na koji nacin ste vi dosle do tableta?!!

Hvala unaprijed!!!
:sumo
bigboy
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Henrietta » 01 tra 2009, 15:05

bigboy je napisao/la:h... Ako mi mozete reci na koji nacin ste vi dosle do tableta?!!

Bigboy, sa receptom od liječnika! Ako stvarno imaš višak kg dat će ti ga uz naravno preduvjet da nemaš neki zdravstveni problem.
dođi u klub žderonja pa ćemo se zajedno boriti (više se hvalimo što smo jeli nego baš da se patimo :p )
:mah
Henrietta
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Beppa Joseph » 15 tra 2009, 19:03

Moje iskustvo s Reductilom je loše. Ponijela sam se poput djeteta bez svijesti o posljedicama i prije dva tjedna sam kupila kutiju Reductila od 10mg bez savjetovanja s liječnikom. Hormone sam radila zbog neplodnosti, tlak mi je nizak, a i jetrene probe su zadnji put bile ok pa sam mislila da ne može biti ništa loše.
Što se tiče gladi, ona je sasvim nestala već od prvog dana, no odmah mi se javila i bol u prsima. Tablete sam pila četiri dana sve dok se nisam ozbiljno uplašila i malo bolje istražila nuspojave lijeka jer je bol bila sve jača. Ujedno mi je narastao i srčani tlak, a i puls se ubrzao.

Nuspojave su polako prestajale kroz idućih par dana, tako da sam sad dobro, no pišem ovo da vas upozorim da zaista treba oprezno s bilo kojim lijekom. I dalje ih smatram dobrim pomagačem, ali samo za one koji ga uzimaju u dogovoru s liječnikom. :mah
:luv Post 21,6
Beppa Joseph
normalna mama

PostPostao/la franika » 05 ožu 2011, 23:57

Podizem ovaj topic iz naftalina jer me zanima kakvo je stanje sada kod nas sa tim Reductilom?

Znam da je pocetkom 2010. postao zabranjen u Europi (tako onda i kod nas u Hr) zbog povecanog rizika od mozdnog i srcanog udara kod onih koji ga uzimaju.
Zanima me je li dalje zabranjen i ako je, da li ga je netko, nakon te zabrane, nabavljao putem interneta, vidim da se tamo naveliko nudi i da ga shipaju besplatno bilo gdje u svijetu. No frka me kod te on line kupnje lijekova dvije stvari:

-prva je da nikad ne znam je li su mi prodali origigi lijek ili neku beskorisnu kopiju i jel znate koju provjerenu stranicu sto se toga tice (moze i na PP :) )

-druga je ta da ne znam kako se na nasoj carini tretiraju ti lijekovi. Jel ih automatski oduzimaju ako skuze da se radi o lijeku koji nije vise legalan u HR? I da li je moguce da niti ne skuze da se radi o lijeku ako se on salje u neoznacenom paketu?

Pliizz, tko ima bilo kakvu info, jako, jako ce mi biti od pomoci! :dada
franika
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la teutonija » 11 ožu 2011, 13:18

Franika, al zato bi ga uopće nabavljala nakon takvih dokazanih nuspojava. :shock
Budilica, 2003.
Mudrica, 2006.
teutonija
sex blau aviona

PostPostao/la Dobri andjeo » 16 tra 2014, 08:07

A pravno nesmijes narucivat postom i netom lijekove, cinis i prekrsaj i kazneno djelo .plus ko zna kaj ces pit. Nemoj. Uzmi ally
"Ja sam Alfa i Omega,Prvi i Posljednji,Početak i Svršetak!"
Dobri andjeo
zlatna ribica

PostPostao/la Dobri andjeo » 16 tra 2014, 08:09

"Ja sam Alfa i Omega,Prvi i Posljednji,Početak i Svršetak!"
Dobri andjeo
zlatna ribica

PostPostao/la Rimaithor » 16 tra 2014, 10:15

Nuspojave terapije najčešće uključuju nekontrolirano ispuštanje stolice. To je svojevrsna „kazna“ za prekomjerno uzimanje masne hrane, koja Vas prisiljava da ju uzimate u što manjim količinama. Stolica postaje rijetka i masna, česti su proljevi i plinovi.
:hahaha :ajme :nesvist
Vanity is my favourite sin.
slika
Rimaithor
Ljupka Heidi

PostPostao/la danni » 30 tra 2014, 10:21

ja ću krepat sa nuspojavama :hahaha
danni
Ovisna sam
Ovisna sam

Prethodna