Sada je: 30 tra 2026, 03:35.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

bravo A. Kako djeca brzo sve primjete. 

Ako sve bude prema planu u subotu i nedjelju ću provesti detoksikaciju a i u subotu konačno idem po bicikl i sjedalicu za sina pa će valjda i to dati nekih rezultata mislim korištenje istih a ne sam čin kupovine 

Ewere je napisao/la:svi bi mi voljele tu malo manje, tu dosta manje a gore malo vise. Ja duboko vjerujem, ono,nema snase da me se uvjeri da osoba ne jede ili da se hrani zdravo pa da je debela ili ima plus 20 ili vise.svi mi znamo gdje grijesimo ali nam je tesko raditi na sebi i svojim minusima, to je najtezi job na svijetu.
ti se HENRIETA ne kreces uopce iako si u giru ali ti sjedis na poslu stalno pa u autu pa onda se jos za veceru napucas. Ja mislim da bi bilo bolje da se lijepo i zdravo najedes ujutro,dorucak je isto obiteljski obrok, za rucak skromno a vecera voce ili jogurt i znas vec sama sta treba
ja imam mali problem s kilama, u odnosu na vas ali znam di grijesim, imam malu cerkicu i stalno sam doma s njom i ne krecem se, ja sam neka cudna osoba pa ja osjetim glad mozda 1 u tjedan dana ili ponekad jednom u mjesec dana ali ja znam da bi trebala jesti,dogadjalo mi se ranije da mi kruli u stomaku ali to je sto sam tad jako malo pila pa mi se org sokira od tekucine.
voda,voda i samo voda
kretati se,pa i rad u kuci s djecom je kretnja i ciscenje stana i sve ali treba na sve obratiti paznju i biti svjestan da je debljanje mocan neprijatelj i ne opustiti se nakon 3 izgubljene kile nego tek tad zapeti i jos jace
ja sam se prvo napalila na tu tabletu pa si poslije mislim da je bolje ne i da moze i na zdravi i prirodni nacin a ne samo kemija,je tako M?
hvala na prosvjetljenju. Godinama sam u teškoj zabludi 

Ewere je napisao/la:Plava znam sta to znaci i ja dobijem u mjesec dana 5kg, ne znam odakle.u trudnoci sam dobila 3kg, po porodu laksa jos 5-6 koje drzim i sad treci mjesec ja i vise nego na pocetku trudnoce,a ako neko ne jede too much onda sam ja to, i to me pila i ono ne znam sta bi jer,ono i sa ovih 68 bi se samo u duge dolcevite nosila i kuzim sve, da s naglaskom da ja ne dojim malu od pocetka i opet mi kilaza raste, tako da znam podosta i razumijem a ti se palis ni za sta

bigboy je napisao/la:h... Ako mi mozete reci na koji nacin ste vi dosle do tableta?!!
)

Post 21,6
)

Nuspojave terapije najčešće uključuju nekontrolirano ispuštanje stolice. To je svojevrsna „kazna“ za prekomjerno uzimanje masne hrane, koja Vas prisiljava da ju uzimate u što manjim količinama. Stolica postaje rijetka i masna, česti su proljevi i plinovi.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.