“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Tema je zaključana

Re: Klub žderonja, part 25.

09 pro 2010, 17:05

She, čestitam dječacima rođendan :kiss Kako ti nisi na našem generacijskom topiku?

09 pro 2010, 18:41

AA, pa šta si uradila?? Nadam se da nije ništa strašno :kiss

Došao mm s kutijom napolitanki (nikad bolje nisam jela) i kutijom štrudlica sa smokvama :ajme

09 pro 2010, 18:53

olja :kiss
istegla sam ligamente u ramenu :roll , nije strasno, ali treba vremena za oporavak :xlol

edit: mrzim kad mrzim, a strudlice od smokava mrzim samo zato sto ih mogu prozdrati na tone :lol

09 pro 2010, 19:15

Brz oporavak želim :buket

Štrudlice,.... mmmmmmnjam :liza
Sve, sve - i sa smokvama i one druge.
Npr. s višnjama:
slika

09 pro 2010, 19:26

hvala :kiss

aaaaaaaa nisam znala ni da postoje ove s visnjama :ajme :lol sva sreca da toga kod mene nema :mrgreen

09 pro 2010, 19:27

Postoje i sa čokoladom :ajme

09 pro 2010, 19:34

olja je napisao/la:Postoje i sa čokoladom :ajme

fuuuuuuuuuuuuuj, te mora da su jako gadne :lol :gladan :klopa :lol

10 pro 2010, 07:19

Ja se još nisam izvukla iz gužve :ajme . Juče sam ispratila tatu i mamu a već večeras mi stiže nova tura gostiju za vikend - neće doduše spavati kod nas nego sprat ispod ali pošto je u pitanju bliža mm-ova rođaka pravićemo ručkove u krug do ponedeljka. U subotu imam i jedan rođendan pride. Sledećeg vikenda nam je slava :ajme

Ne jedem puno ali na aerobik odem u proseku jednom sedmično (bila u nedelju pa nisam u utorak pa bila juče pa neću u subotu, sledećeg vikenda ne mogu... :/ ). Bitno je da sam si naručila pilates loptu :dada

10 pro 2010, 23:58

76 kg.
opet veliki stres i nervoza.
znam da to nije dobro, ali valjda mi tako organizam reagira na stres.

nikad nisam ovoliko smrsavila :shock

13 pro 2010, 09:41

Iva da ti nije štitnjača proradila?

13 pro 2010, 17:00

nadam se da nije :znoj
inace tako reagiram na stres, a kako sam imala par mirnih godinica, lijepo sam se zaokruzila :lol

stvar je u tome da mi zeludac tako reagira, kao da se zaveze u cvor i postavi ovako :basnecu

Neka, sad cu malo gustati u novoj linij pa kad mi se vrati apetiti, opet cu se hvatati za glavu :lol

16 pro 2010, 06:06

Padamo, cure ;)

Ja još sredu da dočekam i mogu zvanično da izjavim da sam sa frkama za ovu godinu završila :roll . Trenutno sam u dve faze koje se ne trpe baš najbolje: fazi pripreme sitnih kolača za slavu i PMS-u :rolf . Možete samo probati da zamislite kako mi je sa svim onim proizvodnim materijalom i gotovim proizvodima oko mene :rolf

Na fitnes idem uglavnom redovno, preskočim samo kad moram. Instruktorka nas uglavnom ubija tako da posle treninga ne znam da li bih radije išla pod tuš ili se sklupčala u fetalni i zaspala. Zeznuto je što je napolju jako hladno i što idem sama pa moram da palim auto za odvoženje na pljuvometar daljine :roll

Smršala nisam ali sam barem preživela sav ovaj krkanluk ne nabacivši nijedan kilogram - ako nastavim ovim tempom na fitnes i ako me ne budu zivkali na večerinke do proleća ću se stvarno stesati. Inače, sami treninzi mi stvarno daju rezultate - stepen izdržljivosti mi eksplicitno raste a o fleksibilnosti mišića da ne počinjem :shock . Kupila sam i loptu za pilates pa kad preskočim trening odradim nekih pola sata sa njom (fale mi još tegovi ali mi finansije nisu najbolje ovog meseca - možda sledećeg upadnu u budžet)

19 pro 2010, 05:20

ja sam sigurna da sam ostavila ovdje post, jucer, prekjucer i nesto ga popapalo :lol

elem, skinula sam jos 0.5, sad sam na 56.4kg, jos 1.5kg i na svojoj sam tezini (dobro BC je ustvari 52-54, ali to ne racunam vise...)
ovaj tjedan uvodim jedan svoj dan i lagano se skidam s JC

she, jel to sv. Nikola? Sretna ti slava :zivili

19 pro 2010, 06:25

Bravo, cleo, pa ti si na kraju :drink

Jeste, Sv. Nikola :dada . Hvala puno :zivili

19 pro 2010, 09:13

evo me tu,. ostavila ovakav smajlic no nestao je :ajme
uglavnom nakon toga , sveopceg ocaja konacno krenula u teretanu, dobila program i krenula :D

19 pro 2010, 09:45

Andjeo- bravo, moras vjezbati da se kile krenu topit :dada

30 pro 2010, 08:57

kahm :kima

30 pro 2010, 12:04

Ja zaglibila :ajme

30 pro 2010, 12:11

I ja sam grdo zaglibila :ajme krećem opet poslje Nove :mah

30 pro 2010, 13:39

Ja sam stisnula tipku "pauza" :mrgreen
Za sad se drzim na -7, vjerojatno od ove silne slane hrane sam navukla vodurine ovih dana, ali dajem si gusta jer prosle godine nisam nis od toga jela radiu zgaravice.
Nakon Sveta 3 kralja krecem na detoksikaciju :mrgreen.

Aaalllliiiii ;) uvukla sam se u overknee cizme :klanja
To je jako veliki napredak, nema sanse pred 5 mj da bi mi ikoje tako visoke presle koljena ;)

30 pro 2010, 20:10

Ja moram da objavim da nisam ništa smršala ali nisam ništa ni nabacila - to je poprilični uspeh s obzirom na sva slavlja i preslavlja koja sam imala od oktobra.

Na aerobik nisam bila ni 5 puta ovog meseca - odprilike je takav plan i bio s obzirom na obaveze koje sam imala (mada sam danas i u utorak preskočila jer me jednostavno mrzelo). U januaru će biti druga pesma :dada

Mada bolje da ćutim - sutra doček, pa pravoslavni Božić, pa... :ajme . Odoh da pravim kolač za Deda Mraza, sutra neću imati kad :ajme

01 sij 2011, 18:54

:ajme
koma, ovi blagdani su me dotukli, taman je krenulo dolje i onda sam odlučila uživati u blagdanima i kasnije opet krenuti, no danas sam stala na vagu i dobila sam 3 kile od zadnjeg vaganja :ajme :ne

sad je stvarno dosta, pa nikad u životu se lakše nisam debljela nego sada, koji mi je jarac :conf jel moguće da nakon prestanka pušenja možeš toliko kila dobiti :conf

Vraćam se u zonu, do ljeta moram biti fit!

01 sij 2011, 21:42

Evo i mene, nije me ovdje bilo godinu i pol. Dobila sam od ljeta cetiri kg, i to onako fino, polako i postepeno, ne mogu se zavaravati da mi je to od viska tekucine :/ Stoga se pridruzujem ovim danima unatoc u naporima da do proljeca vratim normalu.

02 sij 2011, 00:02

onda sam odlučila uživati u blagdanima

i dobila 1.5 kg :ajme

pa nikad u životu se lakše nisam debljela nego sada

a meni nikad teze skinuti jos tih 1-2 kg. Valjda su godine u pitanju, tj. ono sto dolazi s godinama- sporiji metabolizam

05 sij 2011, 09:37

Zašto naš topik nije zakačen za vrh?
Dakle, evo me. I ja uživala u blagdanima :bis :bis :bis
Do ljeta bi željela biti fit, znači najmanje -10.
Danas mi je riža ili pura...

05 sij 2011, 10:48

Pocela sam s vjezbama :yess
Sto se ishrane tice, nisam neke bas mnogo restriktivne mjere uvela, ali se trudim normalno jesti :lol I izbacujem veceru (to nakon vikenda, ne mogu ne vecerati kad smo pozvani na dvije vecere ovih dana :) ).
Ali bitno je da sam pocela s vjezbama :dada

05 sij 2011, 11:03

A vi ste vaš Božić odradile, ja moj još nisam :lol

Dakle, danas je danas. Sutra je Badnje veče i opremila sam se svežim i suvim voćem i bundevom. Sve bi to bilo ok da ne silazimo na večeru kod mm-ovih - na jaaaadnu posnu večeru za čiju je pripremu otišlo barem 2l ulja :ajme . U petak Božić i opet krkanluk ali sa njim se završava cela priča. U subotu ugrađujem cifešlus na usta :dada

Btw, rekla mi kuma da sam smršala. Kilaža mi je tu negde oko 65kg (ide i do 64kg nekih jutara) ali sam nekako izvajala struk i kuk što bi se reklo pa sve to mnogo lepše izgleda nego u novembru. A šta da vam pričam kad sam za doček obukla ravnu kratku suknju :oops:

Aerobik nemam do 11-og. Kući naravno ne vežbam

05 sij 2011, 11:26

:place Usla u grozno stresan period, i vec dva dana ne mogu uopce jesti. Smrc, a ja bih ipak da mi nema tih problema i da kile skidam normalnim putem :nepitaj

05 sij 2011, 12:15

sj je napisao/la:Zašto naš topik nije zakačen za vrh?
Dakle, evo me. I ja uživala u blagdanima :bis :bis :bis
Do ljeta bi željela biti fit, znači najmanje -10.
Danas mi je riža ili pura...

a ja moram ići na -12 :ajme

Krenula sam ponovo sa zonom (bila je pauza za blagdane) i jedva čekam rezultate.

05 sij 2011, 23:31

kucna vaga mi pokazuje 55,5kg ali imam neki osjecaj da laze. Idem kasnije u JC pa cu se suociti s istinom.
Na godisnjem sam, preskacem gym, samo negdje s djecom idemo...ne stizem....
Tema je zaključana