prvo @bubica..... nasi zakoniti su garant u rodu......

... iako moj za sebe tvrdi da je sportski tip.... ako pod tim podrazumijevas uredno dnevno pracenje svih sportskih kanala na tv.......
drugo.... KOJA SE TO OD 175 CM I 50AK KILA SMATRA DEBELOM??????

..... mene su svojedobno s tom visinom i tezinom podahitno poslali teti doktor kao anorekticarku..... a mm danas kad gleda jednu moju fotku iz tog doba (18 god op.a.) kaze da ko da sam iz logora....
trece..... trebalo mi je dvije ipo godine da udjem u majicu prije trudnoce.... a nemam cica ni za ljek daklem nit izliku.... gace tj hlace jos ne mogu zakopcat..... guza je ponosni vlasnik konfekcijskog broja 42-44 a ponekad i 46/48 ako zalutam u kakav ducan s odjecom talijanskih proizvodjaca..... i osim u dane pmsa kad su mi ruzni svi a ne samo ja sasvim sam zadovoljna sa svoje dvije bocne kifle na struku i dvi velike narandje pozadi..... cak sam kupila i uske traperice na sto je moja vlastita mama ostala paf.... kad se zdepiliram obucem i kratke hlacice.....

....
zakljucak..... ja volim svoje obline i svojih trtiseven godina.... kad mm naskoci lipo ga ljulja ne zulja..... vama preporucam isto...... i vidjet cete kako se muski okrecu makar vam navodno stomak trci za vama...... poanta je u stavu samojsvesnosti..... a ako mi ne vjerujete uvik se sjetite poznate pjevacice velkih guzova osiguranih na miljunske svote... ak moze ona mozete i vi........ imat guzove a ak ih uspijete osigurat javite kako.....