“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
26 tra 2013, 21:08
bubica11 je napisao/la:kaya,velis 178,zenska pa ti i MD ste modeli

ovo su već provokacije
i ja sam model, za patuljke
i ja imala 2 carska i divan stomak nekad davno.
uglavnom ja sam tek ušla u 30-te tako da ima još spasa za mene i moj metabolizam ako se bacim na vježbanje i na povrće.
bubica11 je napisao/la:Ja sam sinoc isla trcati vanka,trcala sam i govorila sama sebi,tako i treba prasice jedna,hoces jesti silne slatkise po noci pa sad nemozes guzom da mrdnes.

koja si ti legenda
29 tra 2013, 16:00
Ovih dana sam bila na salatama,puno lakse se osjecam.Nemam onaj osjecaj prasice kao inace
Dokle ce to trajati?Pa ja mislim dugo ako bude lijepo vrijeme,isla sam trcati vani,kojem sam frajere vidjela
Nabavit cu si majicu kad idem trcati,mijenjam muz za dvojicu trkaca
11 svi 2013, 11:23
ne znam jeste već spomenule-meni su super sokovi ili smoothies. pogotovo ujutro. stavim u blender grejp, bananu, naranču i malo vode. fakat zasiti i zdravo je. mogu se još dodati zobene, lješnjaci, orasi... ili kombinacija s borovnicama (onim smrznutim) i bananom i malo vode. i još za "otvaranje" suhe smokve, šljive, salata od svježeg kupusa...
11 svi 2013, 15:01
crna (turska kava) zeleni čaj, crna ili crvena riža bilo što crveno i crno tj tamno povrćr i voćr
mali obroci 5 x u danu kao dijabetičari
12 svi 2013, 09:44
I ovdje ista ekipa!
Kako ja vas volim citati!
U svakoj od vas se prepoznam!
Bek to d sabdzekt..
Chili ubrzava metabolizam,kao i djumbir..Cesti obroci macijih kolicina drze inzulin pod kontrolom.
Fora je i u odabiru namirnica.Zgooglajte si malo o eat clean.
Meni metabolizam najbolje funkcionira kad trcim/hodam/plesem.
I svi uvijek zaboravljamo nesto toliko jednostavno a toliko vazno:
piti vodu!Puno vode!Kretali se ili ne-2lit voda na dan!
Ajmo sad svi se napit kao da smo zedni!
26 svi 2013, 17:49
Ne mogu naci onaj hiit topic. Mislila sam krenut ovako 3 min normalno 3 hiit 3 normalno. Jel to ok ?
27 svi 2013, 15:03
Gloria's Mum je napisao/la:piti vodu!Puno vode!Kretali se ili ne-2lit voda na dan!
Da u teoriji kazu da je jako bitno,ali recimo na mom tijelu bas i ne funcionise.
Ako treniram ok,ali 2l vode na normalnom danu bez znojenja,trbuh se od tecnosti razvaljuje i duva,tako da dobijem kontraefekt
27 svi 2013, 16:10
HIIT ne traje 3 minute (pogotovo za početnike).
Prvo se zagriješ, npr. lagano trčanje pet minuta, pa sprint 15-20 sekundi, pa minuta laganog trčanja pa ponovo sprint. Ponavljaš deset puta.
nastaviš lagano trčati (kardio trening, cca. 15 minuta) i posljednjih pet minuta trčiš 1 minutu sprint, 1 minutu lagano.
Moraš imati sat s timerom, bez toga teško.
29 svi 2013, 09:45
ne bih ja baš tako shvatila ovo o tekućini.
Slažem se da treba 1,5 - 2 l, i sama pijem puno, ali treba računati da i elektroliti izlaze iz tijela
02 lip 2013, 10:11
Ak se uzme u obzir da nase kosti sadrze 22% vode,krv 83%,misicna masa sadrzi 76%,salo 20%,mozak 74,5%vode,jetra 86% itd.da disanjem gubimo pola od toga,da na kozu i tjelesne izlucivene izlazi 70% itd onda 2 lit uz normalnu ne/aktivnost nemogu ni pokriti dnevne potrebe svih organa i organizma u cijelosti.
02 lip 2013, 12:15
prvo @bubica..... nasi zakoniti su garant u rodu......

... iako moj za sebe tvrdi da je sportski tip.... ako pod tim podrazumijevas uredno dnevno pracenje svih sportskih kanala na tv.......
drugo.... KOJA SE TO OD 175 CM I 50AK KILA SMATRA DEBELOM??????

..... mene su svojedobno s tom visinom i tezinom podahitno poslali teti doktor kao anorekticarku..... a mm danas kad gleda jednu moju fotku iz tog doba (18 god op.a.) kaze da ko da sam iz logora....
trece..... trebalo mi je dvije ipo godine da udjem u majicu prije trudnoce.... a nemam cica ni za ljek daklem nit izliku.... gace tj hlace jos ne mogu zakopcat..... guza je ponosni vlasnik konfekcijskog broja 42-44 a ponekad i 46/48 ako zalutam u kakav ducan s odjecom talijanskih proizvodjaca..... i osim u dane pmsa kad su mi ruzni svi a ne samo ja sasvim sam zadovoljna sa svoje dvije bocne kifle na struku i dvi velike narandje pozadi..... cak sam kupila i uske traperice na sto je moja vlastita mama ostala paf.... kad se zdepiliram obucem i kratke hlacice.....

....
zakljucak..... ja volim svoje obline i svojih trtiseven godina.... kad mm naskoci lipo ga ljulja ne zulja..... vama preporucam isto...... i vidjet cete kako se muski okrecu makar vam navodno stomak trci za vama...... poanta je u stavu samojsvesnosti..... a ako mi ne vjerujete uvik se sjetite poznate pjevacice velkih guzova osiguranih na miljunske svote... ak moze ona mozete i vi........ imat guzove a ak ih uspijete osigurat javite kako.....