“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Tema je zaključana

Re: vježbanje kod kuće (2 dio.) - čavrljanje

31 ožu 2016, 10:02

Nisam radila 30 days
Gdje nema predaha?
Čučnjevi su neizbježni za guzu. Nisam radila butt lift

31 ožu 2016, 10:10

nema predaha kod brazilian butt lift. zanimljivo je, i dobro sam se zapuhala i preznojila (a radila sam s modifikacijama), sa JM ni blizu toliko, bez obzira sto ju mogu odraditi bez modifikacija.

31 ožu 2016, 10:26

Jesi radila 21 days? Tu se ne radi cijelo tijelo. Ide cardio, gornji, donji, plyo....

31 ožu 2016, 10:35

nevenera je napisao/la:Jesi radila 21 days? Tu se ne radi cijelo tijelo. Ide cardio, gornji, donji, plyo....

nisam (jos). imam na kompu i piyo ili kako se vec zove (sve tebe slusam neve :nata ) ali nisam jos ni otvorila.

31 ožu 2016, 11:34

Jedva čekam dojmove. Što god da odabereš

31 ožu 2016, 14:14

Bravo neve!!!

Ja jedva cekam krenuti s novi treningom. Najradje bi prekinula JM ali ostade mi jedan dan do kraja.
A na pocetku sam mislila da cu odustati vec s prvim levelom. :lol

01 tra 2016, 08:47

Evo ja sam svoj cilj ostvarila a to je da sam na sam Uskrs imala 58,5 kg :joy :joy
Upravo gledam fit dnevnik i vidim da sam tu pisala kako sam 23.02. imala 64,3 kg. ;)
O ovom tjednu iza neću :hahaha ali od danas sam opet na onom starom režimu a nije prvi april :belji
I baš sam skužila koliko mi se tijelo i organizam odvikao od tjestenine, slatkiša, sokova i kruha da mi uopće ništa ni najmanje ne fali.
Ovo što sam radila ovaj tjedan je više bilo glupiranje sa hranom jer sam jela bez veze i vez razloga samo da nešto jedem a nisam uopće imala potrebu za tim glupostim do hrane ;)
I dalje nastavljam sa GF programom ali povećala sam treninge na 3 x tjedno ;)
Veli mi kolegica da sam do ljeta prava milfica :hahaha

01 tra 2016, 08:57

meni je cudno sto me bole misici na nogama nakon brazilian butt fit treninga, nakon sto sam vec jedan muskulfiber odradila kad sam pocela sa JM 30DS :dunno . pauza izmedju zadnjeg treninga s JM i prvog brazilskog je bila 3 dana, znaci jako kratka, a i hodala sam dosta te dane.

01 tra 2016, 09:46

Mala Bornica je napisao/la:meni je cudno sto me bole misici na nogama nakon brazilian butt fit treninga, nakon sto sam vec jedan muskulfiber odradila kad sam pocela sa JM 30DS :dunno . pauza izmedju zadnjeg treninga s JM i prvog brazilskog je bila 3 dana, znaci jako kratka, a i hodala sam dosta te dane.

Nema veze što si već "odradila" muskulfiber, njega uvijek ponovno odrađuješ :lol Vjerojatno si uključila mišiće koji nisu bili toliko uključeni u prvom treningu. Ja skoro uvijek imam muskulfiber nakon što vježbam određenu skupinu mišića, ako nemam, onda zaključim da mi treba nešto jače, bilo žešći trening ili veće opterećenje. Inače imam osjećaj da nisam baš nešto odradila.

01 tra 2016, 09:55

da da, jasno mi je, ali sam se kod JM bunila da previse radim noge a sad opet noge bole :lol

to mi govori kako je dobro kombinirati treninge :).

01 tra 2016, 12:20

morena je napisao/la:Ja skoro uvijek imam muskulfiber nakon što vježbam određenu skupinu mišića, ako nemam, onda zaključim da mi treba nešto jače, bilo žešći trening ili veće opterećenje. Inače imam osjećaj da nisam baš nešto odradila.

amen
mene isto nije boljelo ništa dugo. odradila bi treninge i sve, ali sam griješila što sam radila modifikacije. bilo mi je teško i umorila bih se na njima. pratila bi ih i oznojila ali očito nisam stavljala previše izazova pred sebe.onda sam povećala utege i prestala raditi modifikacije.
sad me boli sve svaki dan :lol

jučer sam trčala. 6 km. tempo mi je pao s 10 na 7.20 :yess a trebalo mi je samo 13 tjedana :hahaha

Tinica je napisao/la:Veli mi kolegica da sam do ljeta prava milfica :hahaha

bravo Tinice

mene danas čeka dupli trening
max strenght hammer i 10 min abs hammer
jedva čekam!
umoriš se ali ne zbog skakanja, kalorije lete a hlače plešu :hahaha

01 tra 2016, 12:52

nevenera je napisao/la:jučer sam trčala. 6 km. tempo mi je pao s 10 na 7.20 :yess a trebalo mi je samo 13 tjedana :hahaha

Kak računaš tempo trčanja? Tj. što znači 10 a što 7.2?

01 tra 2016, 12:53

Bravo Tinice!

Bornice to ti je znak da sve dobro radis i da ti je dovoljno zahtjevan trening.

Odradila JM. Napokon! :yess

Prelazim na 21days fix. :nata

01 tra 2016, 13:00

to ti meni sve uračuna sat
nemam ti pojma točno što je to, jer me trčanje kao takvo ne zanima nešto puno :hahaha
ali statistiku bi izbaci i piše mi da mi je najbolji tempo 2.30 (to je šprint) a prosjek da je 7 -7.20.
prosječna brzina 8 km/h
prosječni puls 148 a maximalni 171
te je jučer potrošeno 652 kcal
a kad sam počela brojke su bile posve drukčije, puno veće :hahaha

01 tra 2016, 13:02

Pametni sat. Jel on bas za trcanje ili mjeri jos stogod?

01 tra 2016, 19:40

bravo, Tinice!!! :zivili
što si radila, osim vježbe, da si toliko kg izgubila? otkrij mi tajnu jer i ja želim biti milfica :lol (ali ozbiljno me zanima kako skinuti koju kilu)

ja sam na 8. danu 30 day shreda. primjećujem da mi lakše ide, iako jednu stvar moram raditi s modifikacijom.

01 tra 2016, 19:45

Bravo, neve, tinice, a i ostale cure :).
Buhtlice, sto nisi ti vec pri kraju 30 days shred? Ili sam te pomijesala s nekim...

01 tra 2016, 19:53

ana - da, na kraju sam. nisam baš dobro napisala, danas sam obavila 8. dan 3. levela, znači još dva dana. :)

01 tra 2016, 21:05

Liv Tyler je napisao/la:Pametni sat. Jel on bas za trcanje ili mjeri jos stogod?

uzela sam ga ovo ljeto, 3 mj prije nego sam počela trčati
fitnes sat je
mjeri korake, spavanje, jelo, kile. ali kako je fitnes sat mjeri i razne sportove, biciklizam, trčanje, golf, dizanje utega.... ima dosta opcija.
nema za programe vježbanja ali tu si samo staviš start i stop, vidiš kcal i sam upišeš ime onog što radiš.
nudi statistike i prati napredak ili nazadovanje u svim segmentima.
sve namještaš sam
ima ih puno boljih, ali za ono što sam htjela ovaj je bio najjeftiniji
vidjela samjedan odličan, slučajno nešto gledala, nova generacija ovog mog i košta 1800 kn :nesvist
samo što je taj baš pametan, spaja se na net, ima digitalni ekran i puste điđe te mu se puls mjeri na ristu, nema trake.

02 tra 2016, 22:01

Zbog puta u st kod mene neplanski rest day
Bole me trbušni mišići. Onda ih valjda i ima
Sutra trčanje

03 tra 2016, 09:00

Dobro jutro:). Vec sam odradila BBL, istusirala se i doruckovala, i bas mi je pasalo ovako odmah nKon budjenja :).
mozda popodne odradim jos nesto :).

03 tra 2016, 10:00

Bravo. Ja nikako da krenem dalje, klinci su bili doma ovaj tjedan s mužem, ritam im se pokvario, nikako da budu u krevetu prije pol 22 (ovaj stariji, al ni mlađi nije bolji), kad su ujutro svi spavali do 9-10 (kad sam ja doma onda me mlađi digne u pol 7 najkasnije, a s mužem spava do 9 :gaah ) a i na poslu koma, dolazila sam doma i nakon 9 navečer.

Nadam se povratku u rutinu ovih dana, da klinci budu ranije u krevetu da mogu dalje. Dok D. ne dobije kozice, onda ćemo vidjeti :lol

03 tra 2016, 10:41

Ja od sutra krecem sa 21 day fix extreme :joy Bas mi fali vjezbanje i konacno su klinci ozdravili pa se mogu ponovno posvetiti sebi

03 tra 2016, 11:23

Mala Bornica je napisao/la:Dobro jutro:). Vec sam odradila BBL, istusirala se i doruckovala, i bas mi je pasalo ovako odmah nKon budjenja :).
mozda popodne odradim jos nesto :).

odradila si jedan naporan trening dnevno. dovoljno je to. prenapregneš mišiće i "poništiš" učinjeno. treba im odmora.
kad se rade dupli treninzi većinom to bude kombiniranje cardio + gornji/donji dio, ili gornji/donji dio + trbušnjaci, ili carido + pilates.
tj jedan je trening više žešći a drugi je rastezanje/aktivan odmor
ako bi nešto radila popodne, izaberi ili abs, ili pilates, nešto rastezajuće i/ili kraće....
imaš primjer kod JM bodyrevolution i kod 21 days fix pa vidi kako su oni to kombinirali. dobit ćeš ideje

03 tra 2016, 12:30

hvala neve na savjetima, tako sam i mislila, ako uopce budem nesto, bit ce to laganini :).

morena, ja vjezbam i s malim (doduse, i nije vise tako mali, 4,5 ima). on skakuce oko mene, 'pomaze' mi, provlacii se ispod/iznad mene... malo me ometa ali u stvari mi je to jako fora :). tvoj je mladji pa je teze tako.

03 tra 2016, 14:11

Mala Bornica je napisao/la:morena, ja vjezbam i s malim (doduse, i nije vise tako mali, 4,5 ima). on skakuce oko mene, 'pomaze' mi, provlacii se ispod/iznad mene... malo me ometa ali u stvari mi je to jako fora :). tvoj je mladji pa je teze tako.

Da, nema šanse uz manjeg, nakon što me koju minutu pokušava oponašati brzo bude "Noni, noni" (nosi me) :lol . Uz starijeg bi išlo, on ponekad vježba sa mnom zaozbiljno, ali navečer je raspored "riješiti" prvo manjeg, pa odmah većeg otpratiti u krevet, pa se to malo oduži... a nijedan neće da ga tata spremi na spavanje :roll

03 tra 2016, 21:24

Meni je danas rest day :)

03 tra 2016, 21:47

Ja sutra počinjem 21 fix extreme. Veceras samo jogu odradila.

03 tra 2016, 22:10

Uredila sam listu na prvom topiku
Vidite jesam li vas dobro smjestila

04 tra 2016, 07:44

Tko je presao nedavno s 30 days shred na 21 days fix? Liv? Kakvi su dojmovi?
Tema je zaključana