Sada je: 30 tra 2026, 03:39.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
Ja sam od njih odustala prvo zbog cijene, a onda jer se ionako svaki dan vagam kad sam na ketogenoj dijeti, pa čemu? Gotovo 14 godina sam na ketogenim dijetama, i točno znam kako moje tijelo reagira. Mislim, zgodno je, ali u apoteciona kutijica dođe 100 kn, a ja i muž to obično skupa trošimo, on ponekad u nevjerici jer se ništa ne događa potroši i 3-4 trakice dnevno.
Ne vjeruje na kraju vagi nego trakicama koje tvrde da se ništa nije dogodilo!? Ja odmah za dan-dva uđem u ketozu, on skoro nikako.
Pretpostavljam da zbog potrebnog većeg unosa uh niti ne ulazim u nju, možda griješim.
čak i ne toliko zbog gubitka kg već sam sva zakržljala. škljocaju mi koljena dok idem po stepenicama, ruke su mi slabe. morat ću proučiti neke vježbe. Neve što si mi preporučila s obzirom na bruh i dugogodišnju neaktivnost?Liv i tebi dobro ide
, biljna, mliječna... 

Duga tebe sam već pohvalila
Ja koristim kiselo vrhnje, mileram i slatko vrhnje.

snowwhite je napisao/la: Neve što si mi preporučila s obzirom na bruh i dugogodišnju neaktivnost?

(iako nisam baš optimistična)...

Duga je napisao/la:... jos uvijek ne mogu doci sebi da se i bez gladovanja nesto moze postici.
Škrobni dio obroka s kojim smo nekada punili želudac – krumpir, kruh, tjestetnina, riža – zamjenjujemo povrćem.
Idemo za primjer analizirati jedan dnevni obrok. Zamislite da za ručak imate:
dvije pljeskavice koje ste napravili od 120 g mljevenog junećeg mesa sa 15% masnoće (dakle 2 komada po 60 g) koje ste ispekli na 1 žlici svinjske masti;
pire od cvjetače koji ste napravili od 200 grama cvjetače i 1 žlice maslaca;
200 zelene salate koju ste začinili sa 1 žlicom maslinovog ulja.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.