“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Tema je zaključana

Orbitrekuše - zbor!

14 kol 2009, 13:58

Ajmo oformiti neku suport grupu za orbitrek...

Vodit će nas Plusić :dada ;)

...ja počela sinoć - uspjela izdurati 6 minuta, danas obaram rekord, pucam na 10 minuta :rolf

Hoću da počnem na nešto sličiti...

Re: Orbitrekuše - zbor!

14 kol 2009, 14:02

Sad radim pauzu jer mi je prevruće za ikakvo vježbanje, ali ja sam na orbitreku vježbala nekoliko puta tjedno po sat vrimena i mogu reći da se rezultati brzo vide :) (a i brzo se dođe do toga da možeš vježbati sat vrimena bez pauze)
Čim zahladi pridružit ću vam se ;)

14 kol 2009, 14:04

Vježbala sam neko vrime na orbitreku u teretani, volila bi ga imati doma. Neovisno o rezultatima na tijelu, osjećala sam se super. :mah

14 kol 2009, 14:10

Sinoć sam uključila klimu i počela vježbati jer mi se više gade sve isprike zašto ne mogu vježbati...Iako je 6 minuta jako malo, sjećam se da par mjeseci nakon porođaja nisam imala snage ni tri minute...

14 kol 2009, 19:49

ja sad imam ljetnu pauzu, ali jedva cekam opet. nemam spravu doma, ali vjezbam u teretani tri puta tjedno po 20-ak minuta na orbitreku ( to mi je dosta :) ). super mi je jer se bas bas vide rezultati rada na njemu i to po cijelom tijelu.
dakle, pridruzujem se za koji tjedan.

14 kol 2009, 20:44

Moram priznati da jedva čekam da rodim i počnem s nekom vježbom. Osjećam se taaaaakooo tromo. Pogotovo sad pred kraj.

14 kol 2009, 21:56

:mah :mah
ja orbitrek imam doma i super je.brzo se ufuras i ubrzo nije tako tesko kao na pocetku.ja sam svog izbacila na terasu i sad po ljeti vjezbam na vecer kad je manje vruce.ganjam ga oko sat vremena razlicitim tempom i poslije napravim par trbusnjaka i osjecam se super. :dj

14 kol 2009, 22:35

ja sam na leg-magicu dali me primate u svoju grupu???

15 kol 2009, 17:38

mamuska,kaj se mene tice primljena si.vazno je da se gibamo,nije vazno na cemu....... :zivili

15 kol 2009, 18:02

i ja ga imam, al mi trenutno kupi prasinu. ne mogu nista po ovoj vrucini :oops:

15 kol 2009, 19:27

I ja na pauzi, ali poduzoj ;)

15 kol 2009, 19:50

ja se pridruzujem isto za koji tjedan. Mahima, ako izdrzim 10 min na pocetku bit ce super.

15 kol 2009, 20:56

dzizus ja nikad vise od 10 minuta nisam uspjela izdrzat. :shock:

16 kol 2009, 12:43

Primamo sve spravašice :D

Moto će nam biti: znoj, a ne prašina :lol

Ja već tri dana orbitrekiram; došla sam na 12 minuta, cilj mi je doći do pola sata i onda nastaviti SVAKI DAN pola sata...i malo trbušnjaka, rastezanja...

Osjećam se izvrsno, a mm me gleda :shock:
(Jučer mi je držao predavanje, da se ne smijem siliti, da moram uživati, da ne pravim od toga izazov nego dio života...samo sam mu odgovorila - da imam strašan poriv steći kondiciju i dopustiti tijelu da se opet lijepo uobliči).

Danas ću pokušati 15 minuta :)

Inače, vježbam oko osam, devet navečer nakon što se mala nacica i zaspi. Prvo se javi jedan atavistički osjećaj - premorena sam, ispijena, iscrpljena, al sada ga, hvala Bogu, zamijeni navala pozitivne energije i više nema isprika :mah

16 kol 2009, 15:49

:cheer
drago mi je da vidiš da srećko patak uvijek ima pravo :rolf
ne znam kolko da si koma, može se vježbat i odma si novi čovjek. Ja isto krećem malo s orbidrekom(dok sam još tu kod staraca-oni ga imaju), vidit ćemo večeras koliko mogu.

16 kol 2009, 16:07

postoji vec tema i orbitrek i leg magic..... ;)
radije preimenuj u
znoj, a ne prašina

podrzavam sve cure i na O i na LM, obje sprave su super!
garantiram vam rezultate i sa jedne i sa druge, za one koje vode bitku sa donjim dijelom tijela definitvno preporucam LM, ali uz obavezno vjezbanje prema prilozenom DVDu :dada

16 kol 2009, 16:15

Mislim Plusić da ne postoji suport grupa za sprave ;)

krumpi - znači orbitrekiramo večeras :mah

16 kol 2009, 16:17

zato sam i predlozila promjenu naslova ;)

sretna sam da si krenula, bit cu vam potpora svima jer za koji dan i ja nastavljam sa orbitrekiranjem :)

16 kol 2009, 16:18

:dada
ja inače vježbam po ovome (sad sam se malo ulijenila dok je mm bio na godišnjem)
http://www.collagevideo.com/workout-vid ... shred-7963

dobro je.

17 kol 2009, 14:12

Recite vi meni jel smiju muškarci vježbat na leg magicu? :cool

17 kol 2009, 15:22

ne vidim razloga zasto ne bi smjeli :dunno

18 kol 2009, 11:48

naravno da smiju i muškarci vježbati,mm vježba više nego ja koja sam ga kupila :oops:
morat ću opet počet iako mi se ćini da mi od njega puno listovi nabubre(postanu ogromni )

18 kol 2009, 15:26

...evo cure, prvi problem, jako me boli desno koljeno...mislim da sam se malo preforsirala...

Jel se razgibate prije i poslije orbitrekiranja?

18 kol 2009, 15:44

mahima je napisao/la:...evo cure, prvi problem, jako me boli desno koljeno...mislim da sam se malo preforsirala...

Jel se razgibate prije i poslije orbitrekiranja?

naravno.

18 kol 2009, 15:51

ja se nisam razgibavala ali sam jako polako pocimala tako da mi je to bilo zagrijavanje :dada
(jel radis onako da obratis paznju na puls o kojem sam ti pricala? to ti je vazno za topljenje masnih naslaga)

18 kol 2009, 16:07

Vozim to čudo kasno navečer, jednim uhom slušam jel djeca spavaju (jednom sam čak usred vožnje išla dojit Kalu koja se probudila) pa odmah počnem bez zagrijavanja. Uspušem se između 3. i 5. minute :znoj Izdržim do 15-ak...i onda malo drhtim, mokra ko miš, i malo se razgibavam...

18 kol 2009, 16:26

nikako se ne dovesti u fazu uspuhanosti. smanji tezinu, uspori tempo.
znaci , u svakom trenutku moras biti sposobna voditi konverzaciju, bez uspuhanosti, bez osjecaja da ti fali zraka. za skidanje masnih naslaga je idealno da se puls krece izmedju 120 i 150, najidealnije 130.
tek nakon 20minuta ti pocinje topiti masne naslage, odn. tek voznja duza od 20minuta moze pokazati rezultat.

znaci, okreni na totalnu voznju u prazno i vozi polako. u tom stanju ako treba mozes imati Kaliku u marami na sebi da spava i doji :kiss

18 kol 2009, 16:38

mahima je napisao/la:Vozim to čudo kasno navečer, jednim uhom slušam jel djeca spavaju (jednom sam čak usred vožnje išla dojit Kalu koja se probudila) pa odmah počnem bez zagrijavanja. Uspušem se između 3. i 5. minute :znoj Izdržim do 15-ak...i onda malo drhtim, mokra ko miš, i malo se razgibavam...

radije se prije zagrij, sredit ćeš se tako :/
pogotovo ako nabiješ težinu i tempo, nije ti to efikasno.
plusić, to je za skidanje težine, mahima ne treba skidat kile(po meni), njoj treba jača težina, slabiji tempo, za bildanje :mrgreen:
sad kad me udavi :lol

18 kol 2009, 16:42

:baba ću ja tebe, da bildam na ovo salo pa da budem :sumo
:lol
Neugodno mi je priznati, ali ja radim s malim opterećenjem - al sam uspuhana još i izvan svake kondicije :|

18 kol 2009, 16:44

mahima je napisao/la::baba ću ja tebe, da bildam na ovo salo pa da budem :sumo :shock:
:lol
Neugodno mi je priznati, ali ja radim s malim opterećenjem - al sam uspuhana još i izvan svake kondicije :|

doć će to na svoje, moj tata je (55g, pasivac totalni) došao ovu zimu od jeedvaaaaa 5min na pola sata.

koje saloooooo :shock:
Tema je zaključana