Sada je: 24 kol 2026, 21:16.

popravak zuba u trudnoći

“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.

Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

popravak zuba u trudnoći

PostPostao/la vikisa » 02 ožu 2010, 14:41

nisan mogla nac nigdi nista po ovom pitanj, pa vas molim za odgovor....
naime, nikad sa zubima nisan imala problema, sve fantazija...... :dada :dada
na jednom mi je tribalo prominit plombu i moj se zubar uvatija posla :shock
brusija, kaze triba vadit zivac, cistija iglama , napunija i ok....nakon 2.tj. opet me poceo bolit isti zub, ja kod njega on vadi sve to van i stavija lijek, otisa gospodin na skijanje....a ja natekla.....
vratija se on, a meni se do tad napravila gnojna kesica iznad zuba, da mi antibiotik da se napravi fistula(kao bubuljica, iz koje bi on iglom to izvuka van) normalno koje san ja srice ona se nije napravila.....e onda se on da u rezanje toga sam......o bolovima da vam ne pričam.....iglom, pa skalpelom mi je to reza, a anesteziju mi nikakvu nije da, nego samo površinski, al kad je zariza ajme....meni.....
izvuka svega par kapi...kaze sve se inkapsuliralo sa vezivnim tkivom.....
i tako je on mene drza pod kontrolom 3 tj.svaki tjedan san ja odlazila , on mi stavlja lijek i mislija da ce se ta kesica iznad zuba povuc sama, onda posto se to nije desilo, posla me prosli tjedan kod oralnog kirurga....
a kad em ovaj dovatija....o Boze ka drljaca, inace da napomenem da sam u 28 tjednu trudnoće....on je reka aha stavija je lijek, sad cemo to izvadit, uzeo tu kuglu prodrma divljacki, zabija mi iglu do moozga i pita jel me boli, makoji idiot :angry :angry sve san zvizdice vidila....priznojila se, a osjetila san da je i malena sva protrnila....
ostavija mi otvoren zub, i kaze u pon., juce na operaciju i to (mesarstvo) ce vas doc 300kn....no sa cet. na petak san ja tako buknila, ka nikad do sad.... :strah :strah cila liva strana obraza plus oko mi se skoro zatvorilo...ka iz nekog horor filma......e poludila skroz, digla svog zubara na noge 20 do 7, a on ce mi idite u apoteku dignite amoxill na moje ime dat ce vam i bez recepta....dosla jedva se do apoteke dovukla, ljudi me gledaju ka da san ludjakinja sa takvom facom.....i normalno ove mi ne daju amoxill, ne mogu kazu bez recepta na lipe oci....iako znaju zubara i mene i vide da san trudna i jadna .....izasla san van i od muke san se rasplakala......
otisla njemu da mi je recept, i pocela pit antibiotiike, jer su me s......oni i za sve su krivi, jos mi moj zubar kaze da ce me narucit kod njega kad popijem sve antibiotike......sta da radim?da li da idem kod tog mesara opet, ili da idem nekud privatno, al kod kog da idem , kad ne znam tko bi bio dobar?
e satrali su me,ako netko zna nekog dobrog oralnog kirurga neka mi javi, moze iz Kutine, Virovitice, Zg!
vikisa
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: popravak zuba u trudnoći

PostPostao/la silki » 02 ožu 2010, 16:46

selim na fit & zdrava :mah
nadam se da ćeš dobiti preporuku za zubara.
silki
ni kljun ni krila ni nogice

Natrag na Fit i zdrava

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.