Sada je: 30 tra 2026, 01:00.

zatezanje grudi

“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.

Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

zatezanje grudi

PostPostao/la mama m » 21 ožu 2010, 14:37

evo pitanja za sve mame koje imaju problem s grudima kao i ja.
naime zanima me dal je koja mama uspjela zategnut grudi raznim
preparatima kao sto su: kreme, gelovi ....
moram hitno nesto poduzet u vezi toga, ali moja beba jos uvjek
cika :mali pa me zanima dal se uopce smiju koristit takve kreme
mama m
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: zatezanje grudi

PostPostao/la Krumpirić » 21 ožu 2010, 14:51

ne smiju
čekaj konačan rezultat nakon dojenja, ne znaš kako će ti cice izgledati kad oddojiš i prođe neko vrijeme.
Krumpirić
Cobra 11

PostPostao/la mama m » 21 ožu 2010, 15:28

ma uzasno me muci kako izgledaju :( ko dvije krpe.
a bebi je vec godina i 3mj pa sam mislila da nije rizicno za njega.
moja seka ima dvoje djece i isti problem, a vec je prosla godina i
nisu joj se vratile one stare niti malo da su se podigle samo jos vise vise.
nebi htjela da i moje tako ostanu :dunno :place
mama m
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la eli » 21 ožu 2010, 15:34

te kreme ne djeluju kako ti zamišljaš. preventivno mazanje kroz npr uz mršavljenja može pomoći da koža zadrži elastičnost. ali opet, one djeluju samo na gornji dio kože, a grudi drži cijela koža, tj. više njeni donji slojevi.
što se podizanja tiče, tu pomaže samo nož, a za laaagaaano popuniti gornji dio i vježbe prsnih mišića, no ti mišići kod žena nikada ne mogu jako narasti (zbog niskog testosterona). za bolji izgled pomaže i debljanje, vrećice se malo napune.
eli
Sveta krava

PostPostao/la Nincka » 21 ožu 2010, 19:30

mama m, preselit cu tvoje pitanje na podforum koji se vise bavi pitanjima poput ovog tvog.
ovaj podforum uglavnom sluzi za razne rasprave i sukobe misljenja ;)

:mah
Nincka
notebook girl

PostPostao/la mama m » 22 ožu 2010, 12:30

eli je napisao/la:te kreme ne djeluju kako ti zamišljaš. preventivno mazanje kroz npr uz mršavljenja može pomoći da koža zadrži elastičnost. ali opet, one djeluju samo na gornji dio kože, a grudi drži cijela koža, tj. više njeni donji slojevi.
što se podizanja tiče, tu pomaže samo nož, a za laaagaaano popuniti gornji dio i vježbe prsnih mišića, no ti mišići kod žena nikada ne mogu jako narasti (zbog niskog testosterona). za bolji izgled pomaže i debljanje, vrećice se malo napune.

pod noz sigurno necu ici, jer to mi je odvratnnnnnnnnooooo. radje neka bude kako je, a sta se tice debljanja
mislim da sam cvrsto odlucila smrsavit jer sam predebela, imam viska oko 15kg za svoju visinu, ali nista mi debljina nije pomogla da imam ljepse grudi :angry
mama m
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la eli » 22 ožu 2010, 12:33

uh, od mršavljenja će izgledati samo još opuštenije i praznije. ili možda imaš sreće pa si tip koji gubi svugdje samo ne u sisama.
eli
Sveta krava

PostPostao/la ANA CASH » 22 ožu 2010, 12:33

investiraj rađe u dobar push-up gudnjak i problem riješen.....

ti sitni nedostaci se lako riješe odjećom ;)
ANA CASH
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la LiKmama » 22 ožu 2010, 13:51

za bolji izgled pomaže i debljanje, vrećice se malo napune

ha! how yes no.
iz tvojih usta... ;)
dh: I hate work. It interferes with life.
Before you decide to criticize someone, try walking a mile in their shoes. That way, if you do decide to criticize them, you'll not only be a mile away but you'll have their shoes as well.
LiKmama
Asimilirana
Asimilirana

Lokacija: u nekoj tamo pokrajini čudnog imena, a možda i u trgovini

PostPostao/la mama m » 22 ožu 2010, 14:17

odustat cu od kreme, nabavit si pravi grudnjak.
sve dok netko ne izmisli nesto za to :lol
prije sam imala jedva dvojku htjela sam vece, a sad kad su vece htjela bi ih vratit na onu od prilike dvojkicu :lol, ali to je nemoguce. ali zanimaju me i one vjezbe samo neznam kako se rade mozda sta pomognu :dunno
mama m
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la eli » 22 ožu 2010, 14:23

neće vježbe pomoći. one djeluju na mišiće koji su ispod kože i žlijezda i koliko uspiješ nabildati prsne mišiće toliko izgleda punije (ali ne podižu). a kao ženi uspjeh ti se može mjeriti u milimetrima. uglavnom, bildanje prsnih mišića je u pitanju.
eli
Sveta krava

PostPostao/la sanelina » 22 ožu 2010, 14:29

H.-04.09.1989-moja velika curka
A.-L. -09.12.1998 TORNADO
T. -24.12.2005 Zimski slatkachi 2005/2006
sanelina
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la mama m » 22 ožu 2010, 15:11

sanelina je napisao/la:A ovo :lol

http://www.youtube.com/watch?v=qZanVsRMA7M

boze sta je to
mama m
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Mama Mia28 » 22 ožu 2010, 15:38

http://www.youtube.com/watch?v=qZanVsRMA7M
:conf :shock
2008.slikaslika
Mama Mia28
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la danni » 22 ožu 2010, 15:41

ja bi radije išla pod nož :roll
danni
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Mama Mia28 » 22 ožu 2010, 15:45

ja sam se pomirila sa svojim cikama,dobar push-up grudnjak i to je to...ionako me niko neće vidjet golu osim MM,a on kaže da ni ne vidi razliku- :conf
...a hodanje ljeti okolo bez grudnjaka samo u majci me nikad nije ni zanimalo.
2008.slikaslika
Mama Mia28
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la mama m » 22 ožu 2010, 22:11

danni je napisao/la:ja bi radije išla pod nož :roll

katastrofa, presmjesno :rolf :ne
vjeruj i ja mislim po ovom da je bolje ici pod noz :lol
mama m
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la rusulica » 22 ožu 2010, 22:38

Majko mila šta je ono :lol i koji je ono zadnji sloj koji je ogulila, ništa ne kužim.

Inače i ja bih svoje rado smanjila koji broj i podigla. Bile su mi prevelike i prije a kamoli sada. Da imam love išla bih pod nož jer mislim da bih bila zadovoljnija iako mi se gade te operacije kad gledam inserte po tv-u. Iako mi djeluju strašno lakše bih čini mi se otrpila operaciju nego odraz u ogledalu jer zbog big boobs izgledam deblje nego jesam a to mi je tiha patnja. Naravno samo u provjerenih "mesara" :mrgreen i nakon što bih dobro istražila sve moguće ishode.

edit: mm je isto zadovoljan...ma prezadovoljan, al ja nisam :dunno prije su iako velike bile lijepe okrugle i čvrste a sada....par brojeva veće, 2 ipo godine dojenja pa si zamislite :roll
L 2007
M 2012
I 2014
rusulica
Mediteranski efekat

PostPostao/la Mama Mia28 » 22 ožu 2010, 23:18

Majko mila šta je ono i koji je ono zadnji sloj koji je ogulila, ništa ne kužim.
:rolf

ja sam ostala :shock
2008.slikaslika
Mama Mia28
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la mama m » 22 ožu 2010, 23:30

mislim da joj nije bilo ugodno stavljat to, a ni nosit
cak sam skuzila da se sama sebi smije :lol
bilo bi dobro stavit jos takvih smjesnih filmica ili reklama
pa oznacivat :1 :2 :3 mjestom, da se mozemo smijat
sta mislite?
mama m
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Mama Mia28 » 22 ožu 2010, 23:46

2008.slikaslika
Mama Mia28
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la mama m » 22 ožu 2010, 23:56

Mama Mia28 je napisao/la:http://www.vecernji.hr/zivot/grudnjak-grudima-njihov-cvrst-lijep-oblik-clanak-55433

što mislite o ovome? :conf

evo mog misljenja: uzas
neznam samo kako suprug te zene zna naci bradavice :lol :rolf
ovu vijest stavljam na :2 mjesto jer kolko je smijesna tolko je bljak
super samo nastavite dalje ;)
mama m
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la lare FORZA FIUME » 23 ožu 2010, 10:51

nu mog iskustva- moglo bi pripomoć makar smirivanju :)

dojila sam prilično dugo- 2, 5 godine. prije trudnoće sam imala šesnu punu tricu na četvorku (onako neka košarica na prijelazu iz B u C), trudnoćom su nadošle na peticu, a porodom su u doslovnih pola sata nabujale na nešto što je izgledalo čak dvoznamenkasto, a pritom su stajale kao dvije silikonske lubenice ( sestre i doktorica na viziti su me duboko impresioniranim izrazom lica zamolile ako mogu drugim mamama u sobi pokazat :lol )

no, prvo: osjećaj nošenja tih balona ne bih opisala sa takvim ushitom (dobro pa je raul svoje mliječne porcije revno i temeljito smicao na dnevnoj bazi i olakšavao mi dane)
drugo: znala sam da neće vječno tako golemo i jedro izgledati (pomisao na viškove kože i efekt ispražnjene kese sam odgađala)

a i bilo je neke nade u dobar ishod budući mi je trbuh munjevito nadošao na prvobitnu ravnu površinu, pričam o kakvih tjedan dana nakon poroda :dada

no sa cicama nije bilo tako. barem ne u početku. već nakon kuku dana primjetila sam da se smanjuju, a godinu i pol kasnije (kad sam posve prestala dojiti) ostala sam sa dvije otužne dvojke, koje nisu bile toliko viseće koliko naprosto ispražnjene i male. :shock
u trenucima kad bih bila raspoložena za autoironiju običavala sam reći da imam konkavne sise.

ne trebam ni spominjati da sam prvi put u životu razmišljala o tome da ih kirurški pofutram do one stare predporođajne slave.

onda mi je moja prija iz rijeke (a koja je prošla slično kakve dvije kuke prije) rekla da se strpim još neko vrijeme i da onda cvilidretam.
i zbilja su došle na svoje. :D trebalo je nekih godinu dana, možda i zercu više, jedna sisa mi je ostala mrvu veća (ali to je posljedica moje lijenosti da ih matematički izmjenjujem kod novih podoja) ali vratila sam se na moju 3 na 4 (dapače, više 4)

bitno je napomenut- nikakve kreme, pomadice, gelove, elektrode, injekcije i masaže (ne računamo li mm-ove kome su sise ostale sise i nije kontao moje brije) nisam abadirala. nadošlo samo.

pa i ja kažem autorici topika- strpi se :zivili ponajprije- jer još dojiš (što znači da ti sise još uvijek ne izgledaju onako kako kane nakon svega)

opcije ćeš odvagivati kad vidiš što će ti na koncu razmotati mater priroda. obično žene na koncu imaju ono što su imale prije trudnoće. ovisi i o sastavu dojki (neke su građene od više vezivnog/ žlijezdanog tkiva, neke od maščobe)

strpljen- spašen. :zivili

edit: da ljude ne zbunjuje moj ticker- trenutno stanje mojih grudiju ponovo je prilična raskoš koja će se još koji put uvećat nakon rođenja bebe. što ću imati na koncu samo nebo zna :lol naslagale su se tu i neke godine, ali ja sam optimistična sve dok se ne pokaže suprotno. :mrgreen
MUME, 17.10.2002.
MUMIČIĆ, 04.07.2010.
lare FORZA FIUME
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la mama m » 23 ožu 2010, 11:22

lare FORZA FIUME je napisao/la:nu mog iskustva- moglo bi pripomoć makar smirivanju :)

dojila sam prilično dugo- 2, 5 godine. prije trudnoće sam imala šesnu punu tricu na četvorku (onako neka košarica na prijelazu iz B u C), trudnoćom su nadošle na peticu, a porodom su u doslovnih pola sata nabujale na nešto što je izgledalo čak dvoznamenkasto, a pritom su stajale kao dvije silikonske lubenice ( sestre i doktorica na viziti su me duboko impresioniranim izrazom lica zamolile ako mogu drugim mamama u sobi pokazat :lol )

no, prvo: osjećaj nošenja tih balona ne bih opisala sa takvim ushitom (dobro pa je raul svoje mliječne porcije revno i temeljito smicao na dnevnoj bazi i olakšavao mi dane)
drugo: znala sam da neće vječno tako golemo i jedro izgledati (pomisao na viškove kože i efekt ispražnjene kese sam odgađala)

a i bilo je neke nade u dobar ishod budući mi je trbuh munjevito nadošao na prvobitnu ravnu površinu, pričam o kakvih tjedan dana nakon poroda :dada

no sa cicama nije bilo tako. barem ne u početku. već nakon kuku dana primjetila sam da se smanjuju, a godinu i pol kasnije (kad sam posve prestala dojiti) ostala sam sa dvije otužne dvojke, koje nisu bile toliko viseće koliko naprosto ispražnjene i male. :shock
u trenucima kad bih bila raspoložena za autoironiju običavala sam reći da imam konkavne sise.

ne trebam ni spominjati da sam prvi put u životu razmišljala o tome da ih kirurški pofutram do one stare predporođajne slave.

onda mi je moja prija iz rijeke (a koja je prošla slično kakve dvije kuke prije) rekla da se strpim još neko vrijeme i da onda cvilidretam.
i zbilja su došle na svoje. :D trebalo je nekih godinu dana, možda i zercu više, jedna sisa mi je ostala mrvu veća (ali to je posljedica moje lijenosti da ih matematički izmjenjujem kod novih podoja) ali vratila sam se na moju 3 na 4 (dapače, više 4)

bitno je napomenut- nikakve kreme, pomadice, gelove, elektrode, injekcije i masaže (ne računamo li mm-ove kome su sise ostale sise i nije kontao moje brije) nisam abadirala. nadošlo samo.

pa i ja kažem autorici topika- strpi se :zivili ponajprije- jer još dojiš (što znači da ti sise još uvijek ne izgledaju onako kako kane nakon svega)

opcije ćeš odvagivati kad vidiš što će ti na koncu razmotati mater priroda. obično žene na koncu imaju ono što su imale prije trudnoće. ovisi i o sastavu dojki (neke su građene od više vezivnog/ žlijezdanog tkiva, neke od maščobe)

strpljen- spašen. :zivili

edit: da ljude ne zbunjuje moj ticker- trenutno stanje mojih grudiju ponovo je prilična raskoš koja će se još koji put uvećat nakon rođenja bebe. što ću imati na koncu samo nebo zna :lol naslagale su se tu i neke godine, ali ja sam optimistična sve dok se ne pokaže suprotno. :mrgreen

hvala na ohrabljivanju.
vidim da imate iskustva vise nego ja,
naravno kad imam 23god i jednu bebu pa bih sve nabrzinu :lol
tak da sam odlucila pricekat da vidim rezultate, mozda se i meni vrate na staro
mama m
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la eli » 23 ožu 2010, 11:33

rastegnutost kože se vraća na staro polako, usporedno sa smanjivanjem sisa. kasnije se koža ne može više povući, ali se sise mogu napuniti mašću.
eli
Sveta krava

PostPostao/la mama m » 23 ožu 2010, 19:53

eli je napisao/la:rastegnutost kože se vraća na staro polako, usporedno sa smanjivanjem sisa. kasnije se koža ne može više povući, ali se sise mogu napuniti mašću.

dal su izmislili sta da se masnoca nakuplja samo u sisama :D :dada
mama m
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la LiKmama » 23 ožu 2010, 20:11

mama m je napisao/la:
eli je napisao/la:rastegnutost kože se vraća na staro polako, usporedno sa smanjivanjem sisa. kasnije se koža ne može više povući, ali se sise mogu napuniti mašću.

dal su izmislili sta da se masnoca nakuplja samo u sisama :D :dada

jesu, plasticnu operaciju pri kojoj ti uzmu masno tkivo iz guze najcesce i umetnu u cice. ;)
Before you decide to criticize someone, try walking a mile in their shoes. That way, if you do decide to criticize them, you'll not only be a mile away but you'll have their shoes as well.
LiKmama
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la mama m » 23 ožu 2010, 21:55

bljak :ne
pa da mi uniste guzu :lol
nedam, necu :angry
mama m
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la LiKmama » 23 ožu 2010, 22:18

Meni ne bi falilo. :kima
LiKmama
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Mama Mia28 » 23 ožu 2010, 22:21

meni bi falilo...ali na buši imam nešto za preselit kat više :lol
2008.slikaslika
Mama Mia28
Ovisna sam
Ovisna sam

Sljedeća