naime zanima me dal je koja mama uspjela zategnut grudi raznim
preparatima kao sto su: kreme, gelovi ....
moram hitno nesto poduzet u vezi toga, ali moja beba jos uvjek
cika
pa me zanima dal se uopce smiju koristit takve kremeSada je: 30 tra 2026, 01:00.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
pa me zanima dal se uopce smiju koristit takve kreme
ko dvije krpe.

eli je napisao/la:te kreme ne djeluju kako ti zamišljaš. preventivno mazanje kroz npr uz mršavljenja može pomoći da koža zadrži elastičnost. ali opet, one djeluju samo na gornji dio kože, a grudi drži cijela koža, tj. više njeni donji slojevi.
što se podizanja tiče, tu pomaže samo nož, a za laaagaaano popuniti gornji dio i vježbe prsnih mišića, no ti mišići kod žena nikada ne mogu jako narasti (zbog niskog testosterona). za bolji izgled pomaže i debljanje, vrećice se malo napune.

za bolji izgled pomaže i debljanje, vrećice se malo napune

, ali to je nemoguce. ali zanimaju me i one vjezbe samo neznam kako se rade mozda sta pomognu 

danni je napisao/la:ja bi radije išla pod nož

i koji je ono zadnji sloj koji je ogulila, ništa ne kužim.
prije su iako velike bile lijepe okrugle i čvrste a sada....par brojeva veće, 2 ipo godine dojenja pa si zamislite Majko mila šta je ono i koji je ono zadnji sloj koji je ogulila, ništa ne kužim.

mjestom, da se mozemo smijat

Mama Mia28 je napisao/la:http://www.vecernji.hr/zivot/grudnjak-grudima-njihov-cvrst-lijep-oblik-clanak-55433
što mislite o ovome?
mjesto jer kolko je smijesna tolko je bljak

)
trebalo je nekih godinu dana, možda i zercu više, jedna sisa mi je ostala mrvu veća (ali to je posljedica moje lijenosti da ih matematički izmjenjujem kod novih podoja) ali vratila sam se na moju 3 na 4 (dapače, više 4)
ponajprije- jer još dojiš (što znači da ti sise još uvijek ne izgledaju onako kako kane nakon svega)
naslagale su se tu i neke godine, ali ja sam optimistična sve dok se ne pokaže suprotno. 

lare FORZA FIUME je napisao/la:nu mog iskustva- moglo bi pripomoć makar smirivanju![]()
dojila sam prilično dugo- 2, 5 godine. prije trudnoće sam imala šesnu punu tricu na četvorku (onako neka košarica na prijelazu iz B u C), trudnoćom su nadošle na peticu, a porodom su u doslovnih pola sata nabujale na nešto što je izgledalo čak dvoznamenkasto, a pritom su stajale kao dvije silikonske lubenice ( sestre i doktorica na viziti su me duboko impresioniranim izrazom lica zamolile ako mogu drugim mamama u sobi pokazat)
no, prvo: osjećaj nošenja tih balona ne bih opisala sa takvim ushitom (dobro pa je raul svoje mliječne porcije revno i temeljito smicao na dnevnoj bazi i olakšavao mi dane)
drugo: znala sam da neće vječno tako golemo i jedro izgledati (pomisao na viškove kože i efekt ispražnjene kese sam odgađala)
a i bilo je neke nade u dobar ishod budući mi je trbuh munjevito nadošao na prvobitnu ravnu površinu, pričam o kakvih tjedan dana nakon poroda![]()
no sa cicama nije bilo tako. barem ne u početku. već nakon kuku dana primjetila sam da se smanjuju, a godinu i pol kasnije (kad sam posve prestala dojiti) ostala sam sa dvije otužne dvojke, koje nisu bile toliko viseće koliko naprosto ispražnjene i male.![]()
u trenucima kad bih bila raspoložena za autoironiju običavala sam reći da imam konkavne sise.
ne trebam ni spominjati da sam prvi put u životu razmišljala o tome da ih kirurški pofutram do one stare predporođajne slave.
onda mi je moja prija iz rijeke (a koja je prošla slično kakve dvije kuke prije) rekla da se strpim još neko vrijeme i da onda cvilidretam.
i zbilja su došle na svoje.trebalo je nekih godinu dana, možda i zercu više, jedna sisa mi je ostala mrvu veća (ali to je posljedica moje lijenosti da ih matematički izmjenjujem kod novih podoja) ali vratila sam se na moju 3 na 4 (dapače, više 4)
bitno je napomenut- nikakve kreme, pomadice, gelove, elektrode, injekcije i masaže (ne računamo li mm-ove kome su sise ostale sise i nije kontao moje brije) nisam abadirala. nadošlo samo.
pa i ja kažem autorici topika- strpi seponajprije- jer još dojiš (što znači da ti sise još uvijek ne izgledaju onako kako kane nakon svega)
opcije ćeš odvagivati kad vidiš što će ti na koncu razmotati mater priroda. obično žene na koncu imaju ono što su imale prije trudnoće. ovisi i o sastavu dojki (neke su građene od više vezivnog/ žlijezdanog tkiva, neke od maščobe)
strpljen- spašen.
edit: da ljude ne zbunjuje moj ticker- trenutno stanje mojih grudiju ponovo je prilična raskoš koja će se još koji put uvećat nakon rođenja bebe. što ću imati na koncu samo nebo znanaslagale su se tu i neke godine, ali ja sam optimistična sve dok se ne pokaže suprotno.

eli je napisao/la:rastegnutost kože se vraća na staro polako, usporedno sa smanjivanjem sisa. kasnije se koža ne može više povući, ali se sise mogu napuniti mašću.

mama m je napisao/la:eli je napisao/la:rastegnutost kože se vraća na staro polako, usporedno sa smanjivanjem sisa. kasnije se koža ne može više povući, ali se sise mogu napuniti mašću.
dal su izmislili sta da se masnoca nakuplja samo u sisama![]()

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.