Pretpostavljam da reagiraš na sve stresove tako da izgubiš apetit a tada počinje mršavljenje kad manje jedeš, ti to niti ne primjetiš vjerojatno jer sjedneš za stol i nekaj pojedeš. Ali to mora biti manja količina i u kombinaciji sa stresom koji to još popapa.
Ja naginjem debljanju ali nakon 1. djeteta, ogroman stres i to svakodnevni, lagani koji se uvlačio u mene, počela sam manje papati, nisam imala vremena, a živci su to još pospiješili, samo za jednu noć sam izgubila 5kg

,a za par mjeseci pala sa 60 na 45kg, i kao pa ja jedem, ali ne nisam, nisam imala apetita, i pojela bih inače 2 kom piceka a tada niti pola s par žlica priloga. I to 2x na dan, ono doručak i ručak.........za drugo kao nisam stigla..........
Problem je prvenstveno psihičke naravi, gubitak apetita, vidjela sam na sebi, čim sam počela raditi i ne misliti na dijete, stres je otišao kad je dijete počelo ići u vrtić, kile su same dolazile i to brzinom munje, jela sam u miru do kraja svaki obrok. Nisam se dizala od stola.
Uzmi si vremena za svaki obrok 5x na dan, ne jurcaj nego jedi koliko moraš. Prisili se na početku poslije će se vratiti apetit.
Sretno !
Ako nije naravno štitnjača u pitanju ili nešto drugo...........