sad sam uzela melem, nisam nezadovoljna, ali eto, da pitam, cime vi mazete. pritom ne mislim na one skupocjene kreme tipa za oci/usta, nego ovo vulgaris za preko dana, kuzite? 
Sada je: 29 tra 2026, 23:33.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
sad sam uzela melem, nisam nezadovoljna, ali eto, da pitam, cime vi mazete. pritom ne mislim na one skupocjene kreme tipa za oci/usta, nego ovo vulgaris za preko dana, kuzite? 

puna mi je torba labella, balsama, melema...bez toga sam polovična. jako su mi osjetljive usne, a kako provodim dan puno pričajući, pa ulazim stalno u toplo i izlazima na hladno, simtetamte, brzo me počinju peći i crveniti. ako u tom trenu nemam neku điđu za namazat, dobijam slom živaca. trenutno mi se čini ok sve na bazi maslinovog ulj, tipa, D'oliva i sl. vrlo je razmazivo, za razliku od nekih vrsta labella kojeg prvo moraš dobro ugrijati u rucida bi se dalo namazati. ima tih varijanti i u tubicama. nije loša stvar ni zg melem, sad napokon u obliku sticka.

zato ti i mora netko reći da je TO TO 

Zvijezdica
TmamaKiN2 je napisao/la:eh, pa kaj nije taj mehlem isto sto i nas melem??![]()

Novamama je napisao/la:ovisnik sam o preparatima za njegu usnica i labello mi je već odavno užas.
najbolji je CARMEX - spas za usne
ima u sticku i u tubi.
treba pitati u apotekama. većina ih ima ali im je negdje obično ispod deska.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.