“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

KIROPRAKTIČAR

12 tra 2011, 12:22

Ja već dulje vrijeme muku mučim sa kičmom i sad zadnji put sam završila čak i na hitnoj jer sam se probudila totalno pokočena. :dunno
Doktorica me poslala na funkcijsko snimanje kralježnice gdje mi je ustanovljena izravnata lordoza :conf ... ja već danima pretražujem net i koliko sam skužila dobar kiropraktičar može riješiti taj problem... :conf pa ne mogu vjerovati da me to snašlo... a još sam uvijek u cvijetu mladosti :lol
Jel netko ima za preporučiti dobrog kiropraktičara?
Sad sam tek vidjela šta me ćeka... :roll
http://www.kiropraktika.com/index.php?id=1&rid=3&srid=7

Re: KIROPRAKTIČAR

12 tra 2011, 12:26

jedino sto me spasava kad sam u fazi da doslovno povracam od bolova i kada injekcije na koje idem ne djeluju skoro pa nista jest kiropraktika.
kristijan dodig 098 707221

16 tra 2011, 18:32

moja cijela obitelj ide kod Emila Kušeca u Dubravi
slika

16 tra 2011, 18:54

Meni su preporučili jednog kiropraktičara koji nije "kostolomac" već radi nekakvo oslobađanje protoka limfe, ali još se nisam odlučila. Jel netko ima iskustva sa tom vrstom kiropraktike. Mislim da se doktor zove Grgić. :conf

16 tra 2011, 19:14

ako je to Grgić iz Martićeve, jedni moji iz udruge su išli kod njega i zadovoljni su

16 tra 2011, 19:20

nadicab je napisao/la:ako je to Grgić iz Martićeve, jedni moji iz udruge su išli kod njega i zadovoljni su

Ovaj je čini mi se u Šarengradskoj.
Odgovori