Sada je: 27 kol 2026, 21:41.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Ako može neko novije iskustvo... 

Hvala ti Strudla,ja sam u Poreču ali ima i ovdje jedna draga ženska pa ako odlučim mogu ju zvati.

(a dobila sam 15kg u trudnoći dakle isto ništa ekstremno.

Drage moje s obzirom da nisam karakter da sama napravim rez sa prežderavanjem uzela sam Herbalife shake, čaj sa kofeinom i vlakna.Baš da me pogura.Nije baš jeftino to je istina ali sada kada sam dala novac nema mrdanja i moram se pridržavati uputa.I dalje samo mislim na hranu ali proći će me.Puse svima pa vam se javim kako teče ova priča o mom mršavljenju. 

Ako nekoga zanima koristim sve to uredno po pravilima ali dosta mi je teško jer sam stalno gladna.Možda je to tako u početku dok mi sve to sjedne u glavi ali jaaako sam gladna. 

) tako da nema straha.
Malo mi je bila panika dok je imao manje od godine dana, šta ja znam.... Mogla bi turu herbalife pa kad skinem opet 10kg, druga beba
ko i prvi put, veliki trud skoro pa uzalud
Joj cure moje drage stvarno ste predivne što mi dajete podršku.Znam da je sve to u mojoj glavi i moram izdržati.Gabicu mi dok radim čuva MM pa njih dvoje oderu spavati popodne poslije ručka i po tri sata.Madam se naspava i kada ju preuzmem ona puna energije i do ponoći aktivna a ja željna poštenog sna.Pokušala sam ga zamoliti da promijene ritam ali tvrdoglavo muško neće nego po svom.

Tako ja kad uhvatim vremena za trcanje, kad sam vec maltene krepala, samo pomislim da mlatim nekog i trciiiim

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.