“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

anticandida dijeta

02 lip 2011, 22:48

:ajme

jel netko to izdržao?
ali s pozitivnim rezultatima.
pritom mislim: nikad se nisu vratile više :baba

strašno, pila sam amoksile prije dva mjeseca, počelo je vrućit, ja sam počela radit, sjedim, znojim se, jedem i slatko :oops: , eto ekipe.

dakle, jel znate nekog. bar iz druge ruke da je to preživio i da mu se nisu vratile.
i ako znate, šta je ta osoba jela? :ajme
pogotovo za doručak :mrgreen

pomagajte.

Re: anticandida dijeta

02 lip 2011, 22:57

navodno puno pomažu probiotici.
u apoteci imaš za kupit probiotik u vrećicama koje se otope u vodi, koštaju mamicu im 54kn, Normia, pojeftinit će sigurno kad se pojavi neka konkurencija.
doručkuj jogurte isto s probiotikom, mani se cukra bilo koje vrste.
šaljem ti malo čitabe na pp.

02 lip 2011, 23:00

tenkju.

nešto čitam o alkalnoj prehrani. to bih mogla, ovu anticandida dijetu, teško :/

02 lip 2011, 23:02

znam nekoga tko ju je riješio nakon dva mjeseca LCHFa (a više ne pratiš, pošaljem ti na pp o kome se radi).
znam, o znam da to ne možeš, ali ništa drugo ti ne preostaje. sve anti-candida dijete su LC

02 lip 2011, 23:04

čekam pepejove :yess
što sam popularna :hahaha

03 lip 2011, 06:36

Pričale smo o kandidi par postova ispod - pročitaj, možda nije samo ishrana problem kod tebe

viewtopic.php?f=42&t=64543

03 lip 2011, 08:31

joj hvala ti she :buket

da, zaboravila sam na uloške :ajme
dobila sam prošli mjesec prvi put, bit će da im je pogodovalo.
morat ću si naručit platnene.
MM će ispalilt od krpa na sve strane po kući :hahaha

koliko su te vagisan tablete?

03 lip 2011, 08:54

moji prijatelji su bili na toj dijeti svi, obiteljski (i djeca) jer je vrlo vjerojatno da se candida vrti unutar obitelji, postoje žarišta u tijelu i aktiviraju se čim malo padne imunitet. oni se već cca 2 godine drža tog režima prehrane i zadovoljni su :dunno
meni se čini da ja ne bih izdržala.

03 lip 2011, 09:06

joj Nova, jel ih možeš pitati za neke stvari iz jelovnika?

ma meni je il izdržat il se patit ovako.
samo da prestane :ajme

03 lip 2011, 10:26

imam dvije frendice koje su drzale dijetu. I jedna i druga kazu da su drzale rigoroznu dijetu sest mjeseci a onda su polagano pocele prosirivati jelovnik s time da i dalje neke stvari ne jedu. I jedna i druga su isle na test intolerancije jer nakon prve opce dijete nisu imale nikakve rezultate a nakon testa su recimo saznale da moraju i neke "dozvoljene" namirnice izbaciti.

03 lip 2011, 10:31

a kaj je LCHF ? :oops:

03 lip 2011, 10:35

LCHF - kratica za Low Carb High Fat način prehrane. Na 'žderonjama' se bavimo time već neko vreme.

03 lip 2011, 10:38

o.k. hvala :proljece
Odgovori