Sada je: 26 kol 2026, 22:06.

HPV

“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.

Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

HPV

PostPostao/la Zelenooka76 » 28 lip 2011, 14:12

Pozdrav svima, dijagnosticiran mi je HPV visokog rizika, prošle godine je PAPA test bio savršen gotovo sterilan, a ove Cin II.
Uglavnom slijedi mukotrpno liječenje o kojem sam pročitala sve što sam našla.
Voljela bi čuti vaša iskustva, od samog starta liječenja. Kako ste reagirale na betadin vaginalete, da li vam se od toga ljuštila rodnica?
I ono najvažnije, kako imam dvoje djece (ženske) bojim se mogućnosti zaraze, svoje donje rublje perem odvojeno, a kadu svaki puta oriban nakon kupanja, na što da još pazim. Molim savjete
Zelenooka76
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: HPV

PostPostao/la snowwhite » 28 lip 2011, 14:42

draga zelenooka dobro nam došla :buket

za početak link na sličan topic: viewtopic.php?f=65&t=47142&st=0&sk=t&sd=a&hilit=letz

i ja imam hpv visokog rizika.
kad mi je prvi put dijagnosticiran, pred sad već 7 godina imala sam cin 2. papa prije toga svaki uredan.
betadin vag nisu ništa popravile, slijedila je kolposkopija i učestali papa testovi.
kako je nalaz varirao sa cin 2 na cin 3 radila sam letz godinu poslije. od tada (kuc kuc kuc) sve ok. hpv je i dalje tu ali pap testovi us ok.

što se pak zaraze tiče ne znam šta bi nadodala :dunno

pročitaj si onaj topic, ima različitih priča i pitaj šta te zanima :kiss
Veliki 13.10.2008.
Mali 21.12.2010.
Bebač 07.07.2012.
snowwhite
Nije unikat!

Natrag na Fit i zdrava

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.