Sada je: 27 kol 2026, 21:41.

Opadanje kose,privatni dermatolog

“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.

Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Opadanje kose,privatni dermatolog

PostPostao/la zara01 » 03 srp 2011, 17:22

Jel netko bio kod privatnog dermatologa u zagrebu,vezano uz opadanje kose?Ne znam kamo da krenem...Sve dosad nije pomoglo-dermatologica prek zdravstva,analiza vlasišt u ljekarni,silni preparati...kosa mi je inače rijetka i tanka i još opada..... :place
T&T
zara01
Ovisna sam
Ovisna sam

Re: Opadanje kose,privatni dermatolog

PostPostao/la Adorabla » 05 srp 2011, 16:46

nece tu puno dermatolog napraviti ako nemas nesto bas na tjemenu. Prva adresa bi trebao biti lijecnik opce prakse koji bi ti trebao izvaditi krv da se vidi zeljezo, hemoglobin, hormoni stitnjace itd
Naravno jako je bitno i sto znaci opada. Da li opada vise nego prosle godine u isto vrijeme? Jer zene dizu paniku radi kose a ustvari kosa normalno opada. Ono sto nije dobro je kad kosa pocne opadati u pramenovima. Znaci kad povuces i ne izvuces dlake nego kad izvuces u ruci ti ostane mali pramencic od vlasi.
Adorabla
Medena

PostPostao/la zara01 » 05 srp 2011, 19:06

Štitnjača mi je povećana,ali nakon godina uzv-a su zaključili da je takva oduvijek,hormoni štitnjače o.k.krvna slika isto,zubi popravljeni,ginekološki o.k.osim cista na grudima koje imam godinama i kontroliram.I prije mi je opadala,ali sad mi opada puuuno više :place a inače je slaba i tanka.Ne opada u pramenovima,ali je na 2 mjesta vidljivo prorijeđena :/ zato sam i obTavljala sve pretrage.Bila sam i kod dermatologice koji mi nije rekla doslovno ništa pogledala sve nalaze,rekla ma to je od povećane štitnjače :conf dala mi minoxidil koji ne koristim jer inače imam problema s lupanjem srca koje sam dugo rješavala.Tako da bih rado potražila drugo mišljenje,ali ne znam kamo krenuti :conf
T&T
zara01
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Adorabla » 06 srp 2011, 16:07

ako si u Zagrebu onda toplo preporučam polilkliniku Leptir. Meni su isto u Vinogradskoj govorili da mi je stitnjaca u normali i da ta mala zadebljanja sto imam nisu nis i da su mi svi problemi u glavi pa su me onda u Leptiru doslovce spasili kad su me stavili na terapiju.
Adorabla
Medena

PostPostao/la zara01 » 06 srp 2011, 18:24

Jesam u zgb.sam hvala ti,morat ću očito sve ponovno :/ Moja je cijela uvećana,bila sam u vinogradskoj i na rebru...isto su mi rekli...
T&T
zara01
Ovisna sam
Ovisna sam

Natrag na Fit i zdrava

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.