Sada je: 25 kol 2026, 18:40.

Tretmani za mršavljenje

“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.

Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Tretmani za mršavljenje

PostPostao/la domy » 01 pro 2011, 21:40

Dakle zanima me i od vas laika i onih koji rade u toj struci ili one koje su probale.
U moru ovih silnih tretmana za ovakvo i onakvo mršavljenje, smanjenjeobujma i centimetara te samnjanja celulita koji su oni pravi.
Dakle koji su najučinkovitiji za razbijanje celulita i masnih naslaga i da se smanji obujam.
Stvarno ima svega i svačega i iskreno kad bi htjela nešto ne bi znala kaj je kaj i kaj je za kaj i kaj je od tog svega ono prave.
Eto pa dajte neke prijeloge kaj je među naj naj.....
domy
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: Tretmani za mršavljenje

PostPostao/la su » 09 pro 2011, 15:40

domy je napisao/la: koji su najučinkovitiji za razbijanje celulita i masnih naslaga i da se smanji obujam

najučinkovitiji tretman je vježbati s utezima i paziti kaj jedeš :mrgreen

od tretmana u kozmetičkim salonima niti jedan nije učinkovit, to je naprosto nemoguće, jer kako neka struja ili vibracija ili zraka (ne mislim pritom na kirurgiju odn rezanje) izvana može djelovati na nešto što se nakupilo iznutra e jesam ga smislila :ajme

nema učinkovite metode mršavljenja aparatima i preparatima, samo zagrijati guzu i paziti što jedeš :lol
su
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: Tretmani za mršavljenje

PostPostao/la direktorica svemira » 09 pro 2011, 18:50

Nekoć davno, dok bijasmo još u staroj državi, postojaše kapsule za mršavljenje kokusai (mislim, možda ih još ima, ja se sjećam toga davno, davno)... Moj stari je rekao da samo nekusai pomaže :mrgreen .
direktorica svemira
Ovisna sam
Ovisna sam

Natrag na Fit i zdrava

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.