cini se ko super rjesenje umjesto pudera. Ima ih cjenovno svakakvih od 90 kn - 300 i vise. Imate li iskustva ? Jel to ide umjesto kreme za lice ? Tak sam skuzila . Gdje ih ima za kupit ?Sada je: 25 kol 2026, 22:57.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
cini se ko super rjesenje umjesto pudera. Ima ih cjenovno svakakvih od 90 kn - 300 i vise. Imate li iskustva ? Jel to ide umjesto kreme za lice ? Tak sam skuzila . Gdje ih ima za kupit ?

Kaya071 je napisao/la:Ja koristim garnierov BB i super je. I, imam i ja podocnjake i BB pokrije sve. Imaju dvije vrste, jedan obicni i jedan anti age (mislim da se tako zove) i dvije nijanse.

e sad nemam pojma imam li bora i jel mi već treba ova anti age , slabo mi je svijetlo u kupaoni pa sam si baš o.k. 
Dobri andjeo je napisao/la:Garnier ima 20 spf
newmom je napisao/la:Dobri andjeo je napisao/la:Garnier ima 20 spf
hm, meni treba najmanje 30 spf, zna li netko ima li takva bb krema?
naime, treba mi visoki spf već od ožujka nadalje
što se tiče korektora, meni je odličan bourjois healthy mix(isto podočnjaci, no samo kad se ne naspavam)

u nekoj tubici je, kosta 20- ak kn i meni je ok, dugo traje, kupujem ga u dm-u
Zvijezdica
newmom je napisao/la:ja imam Yves Rocher BB kremu i koristim je već cijelu zimu, a puder samo u iznimnim prigodama
prezadovoljna sam njome
no kad dođe proljeće i jače sunce neću je nažalost moći koristiti, bar ne samu,
jer meni treba superultraturbo zaštita od sunca(vidi podnik)
cijena oko 100kn
to ću i napravitiivancica je napisao/la:Diorova bb (50 ml) ima spf 30 , Estee Lauder (30 ml) spf 35. Cijena svake je oko 414 kn.

newmom je napisao/la:ivancica je napisao/la:Diorova bb (50 ml) ima spf 30 , Estee Lauder (30 ml) spf 35. Cijena svake je oko 414 kn.
sve zvuči super, osim cijene
, samo što meni bb kreme i jesu super baš zbog toga što mi skraćuju cijelu proceduru
mamashnita od noje je napisao/la:ja danas od sestricne dobila malo diorove bb kreme za probu. rekla mi je da cu nakon nje ovu moju baciti u smece.
sutra je probam pa javim.
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.