Sada je: 24 lip 2026, 17:01.

začepljen nos u trudnoći

Moderator/ica: direktorica svemira

Re: začepljen nos u trudnoći

PostPostao/la sjemenka » 04 sij 2010, 17:50

PetraF je napisao/la:Thalia, kod mene uopće nije bila riječ o prehladi, nos mi je bio zaštopan otprilike od 3. mjeseca trudnoće do poroda, živi užas, a pred kraj, po ljeti, je bilo najgore. Gin. mi je na kraju rekao da je u trudnoći često to neko zadebljanje sluznice, imala sam osjećaj da su mi nosni kanali minijaturni, i kao što sam napisala, na kraju su me spašavale minimalne doze Operila P. Utješna stvar je što mi se nos odštopao onaj tren kad sam rodila :D.

:hug
I meni je tako bilo u obe trudnoće, svi me gledali u čudu, u ovoj drugoj mi je prestalo tek 1,5 mjesec nakon poroda, prije par dana tek, valjda hormoni. :dunno
Ali mislim da su se ove curke baš prehladile.
M. i R. 9.6.2005.
V. 19.11.2009.
sjemenka
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Re: začepljen nos u trudnoći

PostPostao/la MALA2006 » 05 sij 2010, 00:32

Tak je I meni bilo u prvoj T, cijelo drugo I trece tromjesecje nisam mogla disati na nos jer mi je sluznica bila otecena.
Uz to sam jako visoko nosila pa me I trbuh gusio.
Koji je to bio preporod kad sam nakon poroda legla na ravan krevet sa tankim jastukom I DISALA :mrgreen:

Sada me uhvatila viroza, ali mislim da ce se situacija iz prve T ponoviti :/

Ustvari sam sada dosla reci da mi je danas gin rekao da mogu koristiti Operil P jer on sadrzi deksametazon koji se bebama daje za sazrijevanje pluca.
Veli da mi od par kapi dnevno sigurno nece nista biti, da je veca steta za bebu ak se ja lose osjecam zbog zacepljenog nosa.
(a nisam mu spomenula jucerasnje napade panike kad sam mislila da cu se ugusiti :mrgreen: )
Ajd sad mi je bar malo lakse ...
:luv :luv :luv
MALA2006
katodiler

Prethodna

Natrag na Bakina apoteka

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.