Sada je: 30 tra 2026, 05:34.
Moderator/ica: direktorica svemira

milka je napisao/la:http://istineilaziohrani.blogspot.com/2011/04/kefir-cudesna-hrana-sa-kavkaza.html

ide ono koje imaš u frižideruzeezee je napisao/la:ne bi štela gnjavit, al me još zanima kakvo mlijeko ide, jel može trajno, ono koje stoji i vani? i ima li masnoća neke veze s time kakav je kefir?

! Izgleda da najbolje zgušnjava kad je taj postotak masnoće! Možda nisi dobila cijelu gljivu pa nema snage dovoljno zgusnuti
!Trebalo bi biti bolje sa manjom količinom!Mi smo radili na svaka 24 sata
, jel ima netko od vas funkcionalne primjerke koji se dobro razmnožavaju pa da mi proda komadić? trept-trept....

milka je napisao/la:a stvarno ne znam šta bi joj tribala napravit da je ubiješ još nisam čula da su zrnca nekome propala.

zeezee je napisao/la:ma i nisam mislila da treba biti kao jogurt. kefir, onaj kupovni, pijem svaki dan, nekad i dvije one velike čaše, pa sam s tim okusom uspoređivala.
ajd super ako se ne da ubit to čudo...čitam po nekim sajtovima da ju s ene smije metalnim predmetima dirat, rukama, svašta nešto, pa sam mislila da sma možda već zeznula lošim hendlanjem.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.