Mi smo mali, veliki borci.
06 vel 2003, 19:26
imam bebu od 1,5 mjeseci. rodjena je u 38. tjednu, apgar 10/10 u bolnici smo bili sve zajedno 6 dana zbog zutice (nije bila izlozena "kvarcanju"). kod otpusta je takodjer, tako bar tvrde u Petrovoj, bilo sve u redu. obavili smo i naknadnu kontrolu u njihovoj neonatoloskoj ambulanti gdje je neonatologica takodjer rekla da je s bebom sve u redu. pedijatrica u nasem DZ takodjer je rekla da je sve ok i da beba super napreduje, te da se normalno ponasa. no, mene malo za
injava sto se, kada ima jace grceve (kolike) ponekad izvija unatrag. sto se ostalih znakova (zarobljen palac i sl.) tice, toga nema no svejedno me zanima trebam li se
inuti zbog izvijanja? napominjem da to cini samo kada ima jace kolike. u ostalim situacijama ne. <i></i>
07 vel 2003, 11:14
mislim da za sada nema mjesta panici. Pričekaj da prođu kolike (nažalost još 1,5 mjesec) i onda ćeš vidjeti kako će s tim izvijanjem ići dalje. Do tada joj probaj što više pomoći kod kolika (pogledaj na podforum 0-1 god, ima dosta mama s tim problemom, a i mi smo to prošli, pa znam kakao ti je teško)<
> <
><
><i></i>