26 sij 2009, 19:07
02 vel 2009, 12:22
02 vel 2009, 17:55
02 vel 2009, 19:28
MaMi je napisao/la:Nas su na neonatologiji upozoravali da su mogući svi najstrašniji ishodi tako da još uvijek u strahu očekujemo što će još da se razvije kod Mateja kao posljedica prijevremenog porođaja.
Vidis razlike ,ovdje vecinom sve zaviju u celofan tako da sve izgleda super,zapravo nemaju pojma sta nas sve ceka,zapravo nagadjaju a posto nisu sigurni onda presute.Kod Vas pa vam sve nabroje tako da ako se sta i desi mogu reci,e pa to smo Vam i rekli.Znaci zivi u strahu sta ce se desiti od svih oni najstrasniji scenarija
Ovo s povišenim pragom na bol i izmjenjenom regulacijom temperture meni je bilo zanimljivo jer upravo to vidim kod Mateja a na to nas jedino nitko nije upozorio. Valjda je to sitnica u odnosu na druge probleme koje nedonoščad ima.
To su nam rekli,i ja vidim kod Miie da je tako,kad joj stavljaju za infuziju ona niti nemrdne dok ja padam u nesvjest
Sjećam se kada je imao oko 27 tjedana, prikopčan na infuziju, a ja sestri kažem kako mi ga je žao jer ga boli ta igla u ručici. A medicinska sestra kaže da njega ništa ne boli jer još ne osjeća bol. I, na žalost, kao posljedica toga Matej sada više voli da ga jako stisneš nego li da ga maziš.
Da neosjeca bol,ja sam vidjela svaki put kad su boli Miiu da je srce na monitoru podivljalo,e ako to nije od boli onda neznam.
02 vel 2009, 20:32
mmm3m je napisao/la:necitam nista o nagadjanjima jer mi je slabo
04 vel 2009, 10:28
09 vel 2009, 12:22