Sada je: 27 srp 2026, 02:39.

nema više vježbanja!!!

Mi smo mali, veliki borci.

Moderator/ica: nadicab

nema više vježbanja!!!

PostPostao/la jelenatwins » 29 kol 2002, 22:16

Ja sam relativno nova na ovom podforumu, ali pratim vas redovito i puno mi pomaže što nisam sama u svojim problemima. Naime, vidim da je nekima puno, puno teže pa se ipak ne daju crnim mislima, a ja sam tome bila oduvijek sklona. <
>Moram vam reči da je naše jednogodišnje vježbanje i rastezanje konačno došlo kraju i jako smo sretni zbog toga. Prošli tjedan smo bili kod dr. Koprčine i bila je jako zadovoljna napretkom mojih dječaka. Nešto je, ko i uvijek, našla, malo se čudno zabacuju nogice u hodu i malo se neravno sjedi, ali sve u svemu, rekla je da je to za nedonešene blizance više nego zadovoljavajuće, da su preostali problemi više estetske prirode i da više ne moramo vježbati. <
>Bože, kako sam sretna. Nakon svega, svih mogućih dijagnoza, loših prognoza i velikog straha, konačno smo uspjeli. Znam da mogu očekivati da opet dođe do neke frke, ali sada sam više nego zadovoljna i sretna,. Držite se i
zo nam se pridružite. <i></i>
jelenatwins

Re: nema više vježbanja!!!

PostPostao/la alexandra » 30 kol 2002, 09:40

nemoj iscekivati nikakve frke, nego uzivaj u svojoj djeci. a ja sam sigurna da cemo ti se kroz neko vrijeme i pridruziti pod istim naslovom. <i></i>
ako treba, pišam crveno
alexandra
idealni svjedok

PostPostao/la kreso » 30 kol 2002, 11:39

Cestitke mali blizancima. I puno puno srece.<
> <i></i>
kreso
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la flower power » 30 kol 2002, 15:35

Bravo i
avo
flower power
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Olivera » 30 kol 2002, 18:48

Svaka cast, cestitamo i mi. <i></i>
"Mother is not the person to lean on, it is the person to make the leaning unnecessary"
Olivera
nema plastike

Natrag na Nedonoščad

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.