Postao/la nadicab » 08 kol 2004, 18:51
U Zagrebu:<
>1. neuropedijatar - ja idem na Re
o kod doc Barišić, ali do nje je teško doći, često je na putovanjima... Neki roditelji su zadovoljni s neuropedijatrima na Goljaku, neki nisu. Velikih iskustava ima prof Bošnjak u Klaićevoj, ali i opet sam naletila na roditelje koji nisu zadovoljni. ALi još uvijek ništa nisam čula protiv dr Đurašin ili tako nekako, isto u Klaićevoj. Ako mogu platit, ja bih im savjetovala dr Sabola.<
>2. fizioterapeut - ja bih otišla kod Suzane, čim prije jer kao što znaš, ona zna jako mnogo vrsta terapija i kod nje sam vidjela bebice već od mjesec dana starosti.<
>3. fizijatar - ja ih smatram potrebnih samo zbog dijagnostike i evidencije. Terapiju ionako radi terapeut. Kao prekrasna osoba (a to je ono što im treba) i kvalitetan stručnjak - dr Klobučar u Vinogradskoj.<
>4. okulust/oftalmolog - definitivno dr Stribar iz Klaićeve ili privat prof Henč (fantastičan pristup djetetu i roditeljima).<
>Sve to treba obaviti čim prije, a najprije terapeut jer s vježbanjem treba odmah krenuti. Za sva daljnja pitanja, ako žele, usmjeri ih na nas. <
>editiram: baby handling pod svaku cijenu!! Denis (16.05.2000.)<
><
><
><i>Edited by: nadicab at: 8/20/03 6:59 pm<
></i>
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert EinsteinDenis, 16.05.2000.http://www.udruga-oko.hr