Postao/la Franka » 29 kol 2002, 11:11
Nismo se javili neko vrijeme, pa evo da nadoknadim. Ja sam počela raditi pa imam i malo manje vremena (ali zato i internet na poslu ), a eto i prvi put Tin je bolestan. Prije 2 dana probudio se oko ponoći (uobičajeno), skroz vruć. Do jutra se više nije spavalo nego je. Otišli smo k docu, ima upalu oba uha i to kaže doc da je jaaako crveno. Ako se ne liječi da može do mozga.... a meni odmah pozlilo kad sam se opet sjetila bolnice, i svih problema. Dobio je antibiotik i kapi za nos. Taj dan je samo spavao i nije se dao iz ruku. Ja sam htjela ostati kući ali me svekrva potjerala da idem na posao, jer sam tek počela raditi (to mi je novi job), pa što će misliti da ću svako malo ostajati kući zbog djeteta... I tako sam ga teška srca ostavila s bakom, tako je plakao kad je vidio da odlazim... Taj dan je samo spavao i nije se dao pustiti iz ruku. Jučer je već živnuo, otpuzao do usisavača, njegove omiljene zabave u zadnje vrijeme. Sad je već puno bolje iako su mu oči i dalje malo crvene.<
>Što se tiče razvoja, već je jako do
o savladao hodanje uz namještaj, a odvaži se napraviti i po 2 koraka sam, između vrtića i stola. Jučer sam ga držala za jednu ruku pa je dosta do
o hodao, doduše je nesiguran, onako leluja kao pijanac , ali sve je bolji. Tako da očekujemo da će
zo prohodati. Njemu je sad 14 mj.<
>Jučer smo bili naručeni za vježbe, ali kako se razbolio nije otišao. U 9 mj. imamo fizijatra pa ćemo vidjeti što će ona reći, a onda ćemo i na vježbice. Praktički ga sad ništa ne vježbamo, sve što su nam pokazali je savladao. Nije mi to baš drago, voljela bih da bude u nekom kontinuitetu, iako je i zadnji put fizijatrica rekla da nema više nekih posebnih uputa. U 9. mj. bi trebali otići i oftamologu na kontrolu (ne volim taj pregled, jako plače). Eto, to je u kratko.... <i></i>