Ja od svoje desete nosim naočale, zadnjih 14 godina sam uredno na lećama, dioptrija mi je dovoljna da imam preporuku ginekologa za carski rez (još mi treba uredno iznesena trudnoća, već sam 2 put rodila prerano - i vaginalno
Btw, Martina ima prekrasne smeđe okice, i za sad fala Bogu super vidi (nekad i previše toga
- mačke po dvorištima, čokoladice na policama, sve i svašta što "ne treba").Zvala sam danas, dr i dalje tvrde da je sve ostalo ok, a kaj se tiče okica znat će se dovoljno brzo, ali su jako pozitivni. Danas 1405 gr, već su ga skinuli s respiratora. Pitala sam što je s refleksom gutanja/sisanja, dr je rekla da ga ne potiču kod tako sitnih malaca, čekaju da pređe 1800 gr, i 34 tjedan korigirano. Prešli smo 34 tj, ali nam fali grama. A dudica ga čeka...
Još ne možemo nositi mlijeko, još smijemo doći samo dva puta tjedno... Da mi je znati koja sestra je kriva za karantenu
- službeno kriva je neka mama 

.
za posjete... uopće nemrem zamislit kako ti je... i držim fige da Luka stvarno čim prije dođe domeka... a po kilaži bi skoro i mogao! 

jos samo fale mamino narucje 

od Luke (rodio se sa 770g, tri dana prije Luke), pa se to i sada osjeti...
(i Teo je izašao van 17 daba prije termina

Idemo opet na Rebro u srijedu....