Nina, oni Luku ne hrane mojim mlijekom već dva mjeseca, jer su imali onu je#%&* infekciju virusnim meningitisom, zapečatili bolnicu i mjesec dana ga nisam mogla ni vidjeti. Žene nisu mogle nositi mlijeko, navodno nisu primali ni od onih koje su ležale u bolnici. X puta sam pitala mogu li nositi, svaki put su mi rekli ne. I sad u subotu, otišla sam u grad, hranila ga u 12, smucala se po Kvatriću dva sata, zavukla se u bolnici u neki ćošak da se izdojim, i javim se sestri da sam tu za hranjenje u 15, pa je pitam jel mi može samo isprati pumpicu, da je ne nosim prljavu kući, a ona će: "Mi ćemo to njemu ishukati i dati..." Ostala sam paf, i sad mu napokon nosim mlijeko
Hranjenje nam je proteklo u sobi uz krevetić, maskica na gotovs, pa kad aparatić zapišti, čupam bočicu iz usta i puštam ga da diše. Diše bolje, lagano ga skidaju s kisika, ali imamo novi problem. Zapravo, imamo ga već mjesec dana, samo se nitko nije potrudio da i mene obavijesti...

. Bubrezi mu propuštaju kalij. Reče mi jučer dr da se već mjesec dana bore s tim, da mu daju nadomjestak minerala (neki preparat kalija, stavljaju mu u mlijeko)... Možda će ga trebati premjestiti na Rebro, pa bi mu tamo radili daljnje pretrage. Ne znaju hoće li trebati trajno neki lijek, ili možda op (šta mi tu preostaje? Mogu mu dati svoj bubreg, ako mu bude pasao). Dr kaže da za sad nije životno ugrožen, moram hvatati Gverićku ili Vukelićku da saznam nešto više, jer su one jedine spremne konkretno reći koje su mi opcije i prognoze...
A već sam se nadala da će uskoro kući.... sad opet ništa ne znam
PP je super, okice su ok, i MV ga očekuje u utorak... Samo još jedna kontrolica oftalmologa...
Jel netko imao sličan problem s bubrezima? Googlam, ali nemam konkretnih podataka, pa ne nalazim ništa što bi me zadovoljilo. Nije renalna insuficijencija, nije otkazivanje bubrega,... ne znam ni sama što da tražim