Mi smo mali, veliki borci.
27 ruj 2001, 11:47
Denis sa 16 mj stvarno (13,5 korektivno) ima 7600 g i 75,5 cm je dugačak. Pedijatrica me je tješila da je to za njega OK (za 1,5 mj je dobio samo 200 gr i narastao 1,5 cm).<
>Jede jako malo (oko 1 dcl mesne kašice, oko 1,5-2 dcl mliječne kašice i oko 1,5 dcl mlijeka), probava mu je usporena, tako da troši jedne pelene po danu i jedne po noći. Vrlo malo pije.<
>Spava po danu jedanput po 1-2 sata, a po noći se budi 1-2 puta ako je zdrav i tada nam dobije flašicu.<
>Još uvijek ne može položiti niti jedan položajni test (okretanje na trbuh, sjedenje, gmizanje, puzanje itd) ali sve ono što je do sada radio, sada radi nešto malo bolje (bolje drži leđa, bolje hvata predmete).<
>Od govora za sada ima samo "tata" koje smisleno upotrebljava. Čini mi se da je počeo više pričati kako smo počeli primjenjivati program intelektualnog stimuliranja putem čitanja i gledanja slika pojmova.<
>Vrlo je vedre naravi, ali zna što hoće (kao i sve zdrave bebe).<
>Ne voli ići nepoznatim ljudima, a najviše je vezan za familiju (uobičajeno).<
>Zdravlje mu je vrlo osjetljivo, a i psihički ne voli nikave promjene u svom životu. To osjetimo na učestalom noćnom buđenju i vrlo nemirnom spavanju. <i></i>
09 lis 2001, 23:21
Bravo !!! Samo naprijed. <i></i>
22 lis 2001, 15:55
meni je denis super i imam osjećaj da je njemu bilo genijalno s nama u subotu na kavi i da je istinski uživao. rokić se zaljubio u denisa (i naravno u njegove igračke, nadica sorry!). dođi nam opet na kavu!<
><
> <i></i>
22 lis 2001, 16:43
Nadice,
avo,Denis je sretan deck jer ima divne roditelje! moja mama najbolje kuha<i></i>
23 lis 2001, 00:04
Nadicab molim te možeš li opisati program intelektualnog stimuliranja putem čitanja i gledanja slika pojmova.Što to uopće znači, čitanje slikovnica ili knjiga uz puno pričanja na neki tvoj način ili je to neki specijalni program koji te netko podučio? Imaš neku literaturu o tome? Ja sam majka blizanaca koji sad imaju 6 mjeseci i rođeni su u 35 tjednu moje trudnoće, pa se s njema moram puno baviti i iako je hvala Bogu do sada sve u redu zahtjevaju posebnu pozornost, pa bih te molila da mi malo o ovome napišeš. <i></i>
23 lis 2001, 08:16
<i></i>
31 lis 2001, 21:09
Idemo dalje!!!<i></i>