Sada je: 18 kol 2026, 17:42.

ljubljana 3. put

Mi smo mali, veliki borci.

Moderator/ica: nadicab

ljubljana 3. put

PostPostao/la nadicab » 16 pro 2001, 00:49

Eto,danas sam se vratila iz Ljubljane gdje smo u privatnom aranžmanu boravili 8 dana i pri tome imali 8 terapeutskih vježbi i 6 logopedskih. Vrlo sam zadovoljna dobivenim savjetima (naročito od logopedice koja mi je dala
do savjeta o načinima komunikacije s Denisom), potrošila sam
do para (kupili smo auto sjedalicu i
do igračaka), umorna sam jer me nitko nije imao zamijeniti, a posljednju noć je Denis odlučio da mi ne da spavati od 0-4 sata. Auto mi se smrznuo (dizlaš), akumulator mi crko, ma uživancija. <i></i>
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

Re: ljubljana 3. put

PostPostao/la swenova mama » 16 pro 2001, 20:05

nadice, a kako je denis sve podnio? <i></i>
drzavni neprijatelj No.1
swenova mama
Sveta krava

PostPostao/la nadicab » 17 pro 2001, 11:58

čuj, uživao je. Imao je mamu samo za sebe, a obožavao je vježbanje s Irenom (terapeutkinjom) i stalno joj je slao smješkove jer mu je žena malo, malo govorila "
avo Denis" (a on to obožava čuti). Logopedica Nena je uvijek dolazila s ogromnim koferom iz kojeg je izvlačila
do zanimljivih stvari (igračke koje se glasaju, slikovnice u kojima treba otvoriti prozorčić "Piko" itd). On ima fantastičnu mogućnost velike koncentracije ako ga animiraš, pa mu nije važno da li je pospan ili gladan. One nisu mogle vjerovati da tako do
o reagira kada sam ga probudila nakon pola sata podnevnog spavanja, a tulumario je tu noć.<
>Ja sam zadovoljna zbog dobivenih savjeta, ali sam jako umorna (tipično za majku malog djeteta) <i></i>
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la natasha32 » 17 pro 2001, 14:30

super! <i></i>
natasha32
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Natrag na Nedonoščad

Na mreži