Postao/la mama tanja » 16 tra 2003, 23:41
Kao što vidite lijena sam za pisati, priznajem, ovdje se samo javim kad mi treba kakva pomoć!<
>Normalno, i sad POMOZITE. Gdje se nalazi ta socijalna radnica koju bih trebala pitati za ostanak kod kuće i nakon što Domagoj napuni godinu dana (Zagreb-Maksimir). Mene su uputili u zdravstveno, a oni mi nešto pričaju o pola radnog vremena, što mi stvarno ništa ne rješava.<
>A sad da se upoznamo...<
>Domagoj je rođen 27.06.2002. u 38. tjednu trudnoće u našoj dragoj Petrovoj 13- od tih vremena izbjegavam nadaleko tu ulicu. Prvih mjesec dana preležali smo u prizemlju, kad sam upoznala sve osoblje i pacijentice prebacili smo se na 1. kat. Tu smo bili samo 6 dana na moju žalost jer sam morala ići na 2. kat jer je bila gužva. Tu sam još čekala Domagoja mjesec dana (nisam ni pomišljala da ostavim njega samog) izdajala, dojila,... I ... napokon! 2210g-čaroban
oj i nakon 2 mjeseca 26.07.2002. pustili su nas iz Petrove i došli smo kući. No, tu nije kraj. Tu su bile i 2 kilice. Lijeva je operirana kad je imao oko 3 mjeseca, a desna nakon mjesec do dva. E ali ni to nije kraj. Tada je pedijatrica primjetila da mu motorika nije baš bajna, nogice su kao balerina, ruke avion, mada moram reći da je njegov razvoj izvrstan otprilike otkada se prestao izvijati i okrenuo na trbuh(do tada je bilo jedno razdoblje skoro potpuno stagniranje čak i uz vježbe)<
>Sada idemo 1 do 2 puta tjedno u Vinogradsku, a dolazi nam jedanput i terapeutkinja sa Goljaka. <
><
>Jesam bila iscrpna!? <i></i>