Pozdrav svima! Slučajno sam naletjela na ovaj forum, iako nikako ne spadam u vašu dobnu skupinu. Ipak, bilo mi je jako zanimljivo čitati iskustva o prijevremeno rođenoj djeci iz perspektive roditelja, jer sam i sama jedno vrlo prijevremeno rođeno dijete (24. tjedan, 35 cm, 1 kg). Ne mogu vjerovati kakve strašne komplikacije neka djeca imaju u kasnijem životu, jer ja sama nikad nisam o sebi razmišljala kao o djetetu s "posebnim potrebama" (dapače, u nekim područjima bila sam čak i ispred svojih vršnjaka). Čula sam priče svojih roditelja i znam kakva su njihova iskustva, ali, iskreno rečeno, svjesna sam da si ne mogu predočiti kako je to kad ti se dogodi takva jedna strašna stvar, budući da sama nisam roditelj. Vaša iskustva bilo je zanimljivo čitati i ovim putem bih htjela pozdraviti sve roditelje i poručiti im da ne gube nadu, jer ja sam pravi primjer kako se u životu nekad događaju nevjerojatne stvari. Od mog rođenja prošlo je već dosta godina i sasvim sam "normalan" čovjek bez ikakvih posljedica i zdravstvenih problema (osim možda zimogroznosti, ali to ne smatram baš nekom posljedicom). Još jednom lijep pozdrav svima! <i>Edited by: il8198 at: 25/8/06 14:21<
></i>