pozdrav svima.zao mi je sto nisam i cesce ovdje,ali evo ukratko o nama .mališ sada ima punih 6 mjeseci.svi su nalazi ok,redoviti smo na fizikalnoj.tu naravno kasni,ali su tamo svi jako zadovoljni sa njim.neuropedijatrica mi je isto dala komentar da joj je skroz dobar,zivahan i da ne bih na prvi pogled rekla da je nedonošče.
a sad malo otome sto i kako jede.nakon odležanih mjesec dana na neonatologiji nije htio prihvatiti dojku ( ja sam se u međuvremenu izdajala i nosila mu mlijeko svakodnevno),a takvo moje izdojeno mlijeko jeo je do punih 5 mjeseci kada je moje tijelo ipak odbilo nastaviti davati mlijeka u njemu potrebnoj količinipa sam mu puna tuge smućkala prvi obrok adaptiranog dan prije punih 5 mjeseci.sad smo već uveli i voće,ovih dana postepeno povrće s kojim uopće nije oduševljen.ali se trudim!inače je već ima i ešerihiju'ali bez fibre,zatim anemiju,sad je krvna slika malo bolja,a Novu godinu smo dočekali uz bolnu upalu uha!Imate li i vi sličnih iskustava?Ja sam stekla dojam da moram stalno bit spremna na razne bakterije,infekcije,prehlade itd.By the way dobio je zeleno svijetlo za prvo cijepivo,a kada su vaši prvi put cijepljeni?Svima sve najbolje!