Uglavnom, Ema je rodjena 18.02.2008 (35tj.), u 11.mj. prosle godine teta na hzzo-u je rekla da dodjemo s dokumentima u 1.mj.iduce godine i da podnesemo zahtjev za produljenje porodiljnog za tih jos mjesec dana. Moj muz je jucer dosao kod njih u kancelariju i one su ga izjurile vani pod izlikom da zbog novog zakona koji je stupio na snagu 1.1.2009. mi to pravo vise nemamo.
Danas san ga poslala sa zakonom i sa svim papirima da ode opet tamo i neka se izbori za to pravo. Mislim, znam da se radi o "samo" mjesec dana duze, ali kao prvo tetu cuvalicu smo dogovorili od 3.mj. a opet i meni je doslo tesko kad san skuzila da je moran ostavit za mjesec dana. Znaci da vec sad je moram pocet privikavat na to da me nema, a jos uvik se uspavljujemo na rukama...odoh evo upravo se probudila...zna li netko vise o ovome?

da buden iskrena ocekujen od podrucnog ureda dubrovnik odbijenicu,ali onda saljem zurno na ministarstvo obitelji zalbu. Ljuta san ko pas, na nas se uopce nije mislilo. Zvala san danas udrugu oko medjutim niko se nije javia, eto htjela san i njima javit da mozda stave na svoju stranicu obavijest jer vjerujem da ima nas jos s ovakvim problemom. Ne mogu vjerovat sta mi se dogadja.
(udruga OKO)

?

radije ti sad odmah predaj zahtjev da budes sigurna. Ne smiju te odbit tj. ne smiju ti rec da ne mozes sad predat zahtjev.