Podforum posvećen prvoj godini života vašeg djeteta.
17 svi 2010, 14:39
...čime ih čistite?
(stavila sam temu namjerno tu 0-1 jer me zanima koristite li i za bebe "klasična" sredstva za mrlje?)
17 svi 2010, 15:05
ja uvik istrljam malo s onim arijel za mrlje na mrlju pa onda jos malo dodam tamo u prasak i sve mi se skine bas ok pa probaj
17 svi 2010, 15:16
Najbolja stvar protiv mrlja je slinček.
Ja se isto borim s mrljama i već sam nekako lagano oguglala na njih.
Najgore su one od mrkve---te me ubijaju u pojam.
17 svi 2010, 15:19
da najgore su od mrkve i brsekve bas uzas
17 svi 2010, 15:20
nažalost, nijedan slinček nije dovoljno velik za naše malo prasence
da, mrkva nam je već "uredila" preko nekoliko majci
klasičnim praškom u pranju nije otišlo
17 svi 2010, 15:21
da zato pokusaj s onim tekucim za mrlje trebalo bi sve skinuti al ta mrkva je stvarno zeznuta
17 svi 2010, 15:45
mi nemamo mrlja - ne znam zašto - ja ga uvijek obiršem i tu robicu istrljam malo vlažnim sudoperom ako mu je baš kapnulo, ili se presvučemo ako se baš umuljao od glave do pete i to malo isprem pod tekućom vodom i kad se opere nema ništa.
ALI čula sam od frendica da se te mrlje od hrane super skidaju mlijekom. jedino nisam isprobala, pa provjerite i javite
17 svi 2010, 16:31
latice, ajd' ti pitaj frendicu kako ona to radi, pa nam prenesi, svaka info je više nego dobro došla.
17 svi 2010, 16:55
Ni mi nemamo nekih večih problema, al kad se desi, nasapunam sa dm-ovim sapunom i u mašinu na 95.
Taj sapun je ODLIČAN, čak i mrlje od mrkve skine (kašice), a cijena mu je smiješna, 5kn.
17 svi 2010, 18:41
mrlje od voća skidaju se super s jogurtom. Najobičnijim, gustim. namaže se na fleku, ostavi jedno sat vremena i stavi prati u mašinu normalno.
17 svi 2010, 19:37
meni je opcenito za mrlje odlican Gallseife od dm-a - tekuci sapun na cetkicu - kosta 10ak kn.
17 svi 2010, 21:49
imamo veliki gumirani slincek i imamo puno, puno mrlja. jer djete voli da se samo hrani
al mi ne smeta. ne perem nista posebno, malo praska i ode u masinu na 60. ostavim da sunce odradi svoje.
17 svi 2010, 21:59
Ja skidam odmah ako se umrljala i istrljam pod vodom fleke i namočim u lonac sa deterđentom, pa kad nakupim i robe i slinčeka stavljam u pranje.
17 svi 2010, 22:01
ja sam u to doba mrlje najuspješnije rješavala običnim sapunom, neki palmolive s mineralima. trljala sam uvijek dok je mrlja bila još svježa i ostavila u vodi do pranja.
kada se mrlja zasušila, nije se skidala
17 svi 2010, 22:16
baš i nas ovo muči...sve mi bodiće i majčice
poflekao..i neke hlače..
imam onaj ariel liquid..i ak bapšš ne kapnem na svaku točkicu
nebude prešlo..zato mi je spas navuć neku majčicu kratkih rukava preko
bodyća dugih...